رشته پلو با میگو
مواد لازم
برنج نیم كیلوگرم
رشته پلویی 250 گرم
پیازداغ سه قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
میگو تفتداده شده نیم كیلوگرم
كشمش پلویی نصف پیمانه
خلال پسته و بادام به میزان لازم
دارچین یك قاشق غذاخوری
رشته پلو با میگو
طرز تهیه
برنج را خیس كرده و رشته پلویی را درون تابه بدون روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. زمانی كه میخواهید برنج را آبكش كنید، آن را درون آب و برنج در حال جوش ریخته تا چند جوش بزند و بعد آبكش كرده و برنج را دم كنید. سپس كشمشها را سرخ كنید و كنار بگذارید. میگوها را نیز سرخ كنید. حالا كمی دارچین روی برنج دم كشیده بریزید در ظرف را دوباره ببندید تا مزه دارچین به خورد برنج دم كشیده برود سپس آن را در دیس كشیده با پیازداغ، میگو و كشمش تزئین كرده و روی آن خلال بادام و پسته بریزید و میل كنید.
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389 9:23 PM
تشکرات از این پست