0

سالاد هندوانه

 
azadeh7
azadeh7
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 442
محل سکونت : اصفهان

سالاد هندوانه

سالاد هندوانه

سالاد هندوانه

در روزهای گرم سال، عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دل‌چسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شب‌های گرم تابستان است.

 

مواد لازم:

هندوانه  کوچک                         یک عدد

پنیر  سفید خرد شده                سه قاشق غذاخوری

مغز  گردو ی خرد شده               یک قاشق غذاخوری

سالاد هندوانه

مغز  بادام‌زمینی                        یک قاشق غذاخوری

مغز  پسته  یا خلال پسته          یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

هندوانه را به صورت مکعب ‌های کوچک می‌بریم و تخمه‌های آن‌را خارج کرده، در ظرف می‌ریزیم.

 

سالاد هندوانه

 

روی آن ‌را کمی از پنیر خرد شده و مغزها می‌ریزیم. به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر می‌کنیم.

 

مواد به کار رفته در این سالاد تقریبی است و شما می‌توانید به دل‌خواه، مقدار آن ها ‌را کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید، حتی مغز تخمه.

من در این‌جا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.

منبع : شیندخت

پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389  9:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها