سالاد هندوانه
در روزهای گرم سال، عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دلچسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شبهای گرم تابستان است.
مواد لازم:
هندوانه
کوچک یک عدد
پنیر
سفید خرد شده سه قاشق غذاخوری
مغز
گردو
ی خرد شده یک قاشق غذاخوری
مغز
بادامزمینی
یک قاشق غذاخوری
مغز
پسته
یا خلال پسته یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هندوانه را به صورت مکعب های کوچک میبریم و تخمههای آنرا خارج کرده، در ظرف میریزیم.
روی آن را کمی از پنیر خرد شده و مغزها میریزیم. به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر میکنیم.
مواد به کار رفته در این سالاد تقریبی است و شما میتوانید به دلخواه، مقدار آن ها را کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید، حتی مغز تخمه.
من در اینجا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.
منبع : شیندخت