0

سالادی برای نقرسی ها

 
azadeh7
azadeh7
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 442
محل سکونت : اصفهان

سالادی برای نقرسی ها

سالادی برای نقرسی ها

مواد لازم:

5عدد

سیب زمینی

2عدد

لبو

2الی 3ساقه

كرفس

2عدد

سفیده تخم مرغ

نصف بسته یا 2 فنجان

جوانه ماش

1فنجان

ذرت

3عدد

سیب

طرز تهیه :

سیب زمینی، لبو، تخم مرغ و ذرت را جداگانه بپزید و همه را خرد كنید. تخم مرغ باید سفت شود و فقط از سفیده آن استفاده كنید. ذرت را هم بپزید و سپس از ساقه جدا كنید. هرگز از كنسرو ذرت استفاده نكنید.

كرفس را خیلی ریز ساطوری كرده و سیب را با پوست خرد كنید. تمام مواد را با هم مخلوط كنید و جوانه ماش را نیز به آنها بیفزایید.

كمی هم نمك و فلفل به سالاد اضافه كنید. برای تهیه سس می توان از مقداری آب پرتقال و آب نارنج استفاده كرد. كمی روغن زیتون نیز می توانید به آن اضافه كنید. سپس به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت سالاد آماده سرو است.

نكات تغذیه ای :

در بیماری نقرس مقدار اسید اوریك خون بالا می رود. تغذیه در این بیماری بسیار مهم است و باید غذاهایی مصرف شوند كه اسیداوریك را بالا نبرند.

بیماران نقرسی باید از خوردن این غذاها كاملاً پرهیز كنند:

مارچوبه، كله ماهی، گوشت قرمز، آب گوشت، سوسیس ، كالباس، انواع ساردین، كنسروها، بادنجان، قارچ ، دل، جگر، قلوه ، غذاهای سرخ شده، آجیل بو داده و خشكبار، غذاهای سنگین و چرب، سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، حبوبات به خصوص عدس و ماهی.

این بیماران باید سعی كنند غذاهایی را كه مصرف می كنند به شكل بخارپز یا كبابی و یا در فر پخته شده باشد. همچنین از خوردن سیب غافل نشوند.


پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389  9:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها