گمج کباب
مواد لازم
گوشت 200 گرم
گردو 50 گرم
سبزی ( تره، جعفری و گشنیز) یك پیمانه
پیاز خلالیشده نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
رب انار دو قاشق غذاخوری
آب انار دو قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
گمج کباب
طرز تهیه
ابتدا گوشتها را مربعی شكل خرد كنید سپس گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجهفرنگی و آب انار به گوشت اضافه كنید و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و داخل قابلمه یا گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده میشود.
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389 1:28 PM
تشکرات از این پست