0

گمج کباب

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

گمج کباب

مواد لازم

گوشت 200 گرم
گردو 50 گرم
سبزی ( تره، جعفری و گشنیز) یك پیمانه
پیاز خلالی‌شده نصف پیمانه
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
رب انار دو قاشق غذاخوری
آب انار دو قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه

گمج کباب

گمج کباب

طرز تهیه

ابتدا گوشت‌ها را مربعی شكل خرد كنید سپس گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز،  رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه كنید و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و داخل قابلمه یا گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.

پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389  1:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها