0

کیک کنجدی

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

کیک کنجدی

مواد لازم

آرد دو پیمانه
شیر یك پیمانه
روغن نصف پیمانه
شكر یك پیمانه
پوست رنده‌شده پرتغال به میزان لازم
بیكینگ‌پودر یك قاشق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه
هل یك قاشق مرباخوری
كنجد و دراژه های رنگی برای تزئین به میزان لازم

کیک کنجدی

کیک کنجدی

طرز تهیه 

ابتدا شكر و روغن را مخلوط كرده و بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه و مخلوط می‌كنیم. شیر و گلاب را در این مرحله می‌افزاییم. آرد را به همراه بیكینگ‌پودر دوبار الك كرده و كم‌كم به مواد اضافه می‌كنیم و به حالت دورانی هم می‌زنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتقال را افزوده و كنجد را روی آن می‌پاشیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون كیك‌پز قرار می‌دهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.

پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389  1:08 PM
تشکرات از این پست
benjamin
دسترسی سریع به انجمن ها