کیک کره ای
کیک کره ای
مواد لازم
كره 250 گرم
شكر 250 گرم
تخممرغ چهار عدد
شیر نصف پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
آرد ذرت 40 گرم
بیكینگپودر دو قاشق چایخوری
کیک کره ای
طرز تهیه
ظرف مناسبی را آماده كنید و مواد اولیه را به ترتیب از كره تا بیكینگپودر در ظرف ریخته و با همزن به مدت 15 دقیقه بزنید تا مایه كاملا روشن شود. مایه را در قالب 25 سانتیمتری كه از قبل با كاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید و در فر با حرارت 175 درجه به مدت یك ساعت قرار دهید. بعد از پخت، از قالب جدا كنید. این كیك تزئین خاصی ندارد و در صورت تمایل با مربای پرتقال تزئین كنید.
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389 1:05 PM
تشکرات از این پست