گل كلم سرخ شده
گل كلم سرخ شده
مواد لازم:
گل كلم=به مقدار لازم
سفید تخم مرغ زده شده=2 عدد
شیر=4/1 لیوان
نمك و فلفل=به مقدار لازم
آرد سوخاری=به مقدار لازم
روغن برای سرخ كردن
طرز تهیه:
1. گل كلم ها را به قطعات متوسط خرد كنید سپس در قابلمه ریخته روی آن آب داغ و كمی نمك بریزید و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت بجوشد سپس در صافی بریزید تا آب آن برود و كمی خنك شود.
2. سفیده تخم مرغ را با شیر خوب بزنید.
3. قطعات گل كلم را ابتدا در مخلوط شیر و سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در آخر در روغن روی حرارت متوسط سرخ كنید.
4. گل های كلم را می توانید همراه با سیب زمینی سرخ كرده و سبزیجات میل كنید.
پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389 12:56 PM
تشکرات از این پست