لازانیا،طرز تهیه لازانیا

مواد لازم: خمیر لازانیای آماده 1 بسته گوشت چرخ كرده 500 گرم پیاز سرخ شده 4 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سس سفید2 پیمانه پنیر پیتزا300 گرم روغن 100 گرم

 طرز تهیه: گوشت چرخ كرده را با پیاز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و می گذاریم با یك لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد . رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را میزان می كنیم. برای پخت خمیر لازانیا ( مثل ماكارونی ) ، در یك قابلمه بزرگ آب ریخته، می گذاریم تا آب به جوش آید. نمك و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب می افزاییم. بعد خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یك آبكش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یك پارچه تمیز می گذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه كنید كه موقع برداشتن از آبكش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم. در ظرف تفلون یا پیركس مناسب، 2 قاشق سوپخوری روغن آبكرده و یك ردیف خمیر لازانیا قرار می دهیم و یك ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یك ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دهیم. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن كمی برشته شود. خمیر لازانیای آماده را می توانید از سوپرها نیز تهیه كنید.