ساندیچ ژامبون با چاشنی هندی
مواد لازم:
كره 4/1 پیمانه
سركه سیب یا آب نارنج 1 قاشق غذاخوری
ادویجات ( فلفل، زردچوبه و ...) به مقدار لازم
خردل تند 1 قاشق غذاخوری
ژامبون تازه و خرد شده 250 گرم
نان باگت (ساندویچی) به اندازه 4 ساندویچ (یا 8 برش)
كره 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
یک چهارم پیمانه كره ای كه داریم با سركه در ظرف متوسط مخلوط كرده آنقدر هم می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پف كند.
بعد ادویجات و خردل را نیز اضافه می كنیم دوباره هم می زنیم و ژامبون را نیز به آن اضافه می كنیم و كاملاً مواد را با هم مخلوط می كنیم.
یك برش نان ساندویچی را بر می داریم، سطح آن را با 2/1 قاشق غذاخوری كره چرب می كنیم و 4/1 از مواد ساندویچ را روی آن می ریزیم باز 2/1 قاشق غذاخوری كره روی یك برش دیگر نان ساندویچی می مالیم و روی مواد می گذاریم .
به همین ترتیب چهار ساندویچ را آماده می كنیم.
این ساندویچ را می توان در دمای صفر درجه به مدت یك ماه نگهداری كرد.
هر ساندویچ حاوی 405 گرم كالری، 21 گرم چربی، 18 گرم پروتئین، 35 گرم كربن هیدرات، 1283 میلی گرم سدیم، 61 میلی گرم كلسترول می باشد