0

طرز تهیه شیرینی هلندی

 
taghitaxi_2010
taghitaxi_2010
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 441
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه شیرینی هلندی

طرز تهیه شیرینی هلندی

مواد لازم:

 

آرد                                 250 گرم

پودر شکر                        100 گرم

مارگارین                         125 گرم

شیر تازه                        275 گرم

بیکینگ پودر                   20 گرم

وانیل                            نصف قاشق چای خوری


 

طرز تهیه:



 

آرد و مارگارین را در میکسر مخلوط می کنیم تا کاملاً نرم و سفید شود.

در ظرفی دیگر بقیه ی مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یک دستی به دست آید.

سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست شود.

بعد آن را در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ساده ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.

سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و در فر 180 درجه به مدت یک ربع می گذاریم.

انرژی کل: 2200 کیلوکالری

تمام احساسمان را امروز برای عزیزمان بگذاریم.
شاید فردا احساسمان باشد و عزیزمان نباشد

سه شنبه 31 فروردین 1389  8:22 AM
تشکرات از این پست
pasargad54
دسترسی سریع به انجمن ها