مديرعامل خانه سينما:
بخش بزرگي از بدهي هاي خانه سينما پرداخت شد
تهران-مديرعامل خانه سينما با بيان اين كه مجموعا 167ميليون تومان در جريان همياري جمع شده است، گفت:با اين هزينه كه به همت اعضاي صنوف تهيه شد بخش بزرگي از بدهي هاي خانه سينما پرداخت شد.
|
|
|
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومي خانه سينما ، نشست رئيس هيات مديره و مديرعامل خانه سينما با روساي اصناف پنجم ارديبهشت ماه در تالار سيفالله داد خانه سينما برگزار شد.
در ابتداي اين جلسه 'محمد مهدي عسگرپور' مديرعامل خانه سينما ابراز اميدواري كرد سال 1390 سال خوبي براي اهالي سينما باشد.
وي از همياري مالي اعضاي خانه سينما تشكر كرد و گفت: براي چندمين بار بايد تشكر جدي از همياري كه اتفاق افتاد، داشته باشم.
وي ادامه داد: اهالي خانه سينما از مبلغ 30 هزار تومان تا هشت ميليون تومان بسته به توان و موقعيت خود در اين همياري صنفي مشاركت كردند. اين حركت ارزشمند بود كه شبيه آن را پيشتر نداشتيم.
مديرعامل خانه سينما تصريح كرد: بسياري از اعضاي صنف با اين كه دو سال بيكار بودند در اين حركت صنفي شركت كردند. به عنوان نمونه صنف بدلكاران و بازيگران حتي پول صندوق صنف خود را به ما دادند كه اين كار من را بسيار تحت تاثير قرارداد. البته در اين حركت بزرگ بيش از منفعت مالي حميت و همياري صنفي مطرح بود.
وي افزود: اين پول بركت زيادي براي خانه سينما داشت ما قريب 600 ميليون تومان بدهي داشتيم اما با اين حركت توانستيم بخش اعظم بدهي خود را به افراد بيرون از خانه سينما پرداخت كنيم.
عسگرپور از روساي صنوف خانه سينما خواست طرحها و برنامههاي صنفي خود را هرچه سريعتر به خانه سينما بدهند تا بتوان برنامهريزي كرده جذب منابع مالي به انجام برسد.
وي در اين باره توضيح داد: مديريت جذب منابع مالي شروع به فعاليت كرده است. بسياري از صنوف به دليل عدم جذب منابع مالي در سال گذشته نتوانستند فعاليتهاي خود را پيگري كنند اما اميدواريم امسال بتوانيم كل برنامهها را برگزار كنيم.
مديرعامل خانه سينما، درباره بيمه تكميلي اعضاي خانه سينما افزود:صنوف اعضاي خود را در جريان بگذارند كه از 5 تا حداكثر20 ارديبهشت تكميل فرمهاي بيمه ضرورت دارد.
وي افزود: بيمه عمر و حوادث هم كه از دوسال پيش به جريان افتاده است از اول خرداد ماه بايد تمديد شود واميدوارم هرچه زودتر اين اطلاعات تكميل تا وقفهاي به حوزه تامين اجتماعي اعضا رخ ندهد.
وي تصريح كرد: ما در گذشته مديريت مالي اداري داشتيم ولي در حال حاضر مديريت توسعه منابع مالي داريم و به زودي اين مديريت ظرفيت خانه سينما را از لحاظ مالي بررسي خواهد كرد.
عسگرپور درباره بيمه بيكاري نيز توضيح داد: اگر چه قرار بود طبق وعده هاي داده شده تا پايان آذرماه سال گذشته بيمه بيكاري همه هنرمندان به نتيجه برسد اما اين اتفاق نيفتاد و ما همچنان درحال پيگيري اين مهم از مراجع مسئول هستيم.
در ادامه اين نشست فرهاد توحيدي رييس هيات مديره خانه سينما با اشاره به انتخابات كانون كارگردان و تعيين هيات مديره اين كانون ابراز اميدواري كرد هيات مديره كانون كارگردانان ماموريت خود را به درستي انجام دهند .
توحيدي با اشاره به شروع به كار دوازدهمين هيات مديره خانه سينما گفت: هيات مديره از ابتدا آرامسازي و سياست تنشزدايي و عاديسازي روابط را در دستور كار خود قرار داد و بخشي از تنشها را از رابطه بين خانه سينما و مديران دولتي حذف كرديم تا به مشتركاتي برسيم .برهمين اساس كميته مشترك ما و معاونت سينمايي شكل گرفت و در اولين جلسات اساسنامهخانه سينما در اين كميته مطرح شد.
توحيدي درباره برنامههاي زيرساختي خانه سينما توضيح داد: براي اصلاح زيرساختهاي صنفي و امنيت شغلي با اعضاي شوراي عالي تهيهكنندگان، كانون كارگردانان و كانون تدوينگران مذاكره كرديم و پيماننامه جمعي كار تصويب شد و به زودي از سوي شوراي عالي تهيهكنندگان اجرا ميشود.
توحيدي تصريح كرد: اصلاح ساختار خانه سينما در مجمع عمومي مطرح شده و از دوستان ميخواهيم كه نظراتشان را درباره آن بدهند. ميل عمومي و جمعي در خانه سينما قابل اهميت است و از همه ميخواهيم طرحها و نظراتشان را درباره اصلاح ساختار خانه سينما به صورت كتبي اعلام كنند.