0

باقري: وزنه‌برداري مي‌تواند بهترين نتيجه تاريخ المپيك ايران را در لندن كسب كند

titishmili
titishmili
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1333

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي وزنه‌برداري گفت:‌ تيم ايران مي تواند بهترين نتيجه تاريخ المپيكي خود را در لندن كسب كند.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، پس از كسب مقام سوم رقابت‌هاي وزنه‌برداري قهرماني آسيا توسط تيم ملي كشورمان با كوروش باقري، سرمربي اين تيم در مورد اين رقابت‌ها و البته مسائل روز وزنه‌برداري همكلام شديم كه متن اين گفت و گو را در زير مي‌خوانيم: 

*مسابقات قهرماني آسيا در چين برگزار شد و تيم ملي روي سكوي سوم آسيا قرار گرفت. آيا به اهداف مدنظرتان رسيديد؟ 
بله؛ به هدفي كه داشتيم رسيديم. البته ما بيشتر براي محك زدن تيم رفته بوديم و در اين زمينه هم موفق بوديم. درست است كه هدف اصلي ما در اين رقابت‌ها كسب نتيجه نبود، اما به هر حال براي من نتايج با توجه به اينكه نيمي از تيم را جوانان تشكيل مي‌دادند، راضي كننده بود. 

*در وزن 56 كيلوگرم مجيد عسگري با درخششي كه داشت به عنوان پديده مسابقات لقب گرفت. در مورد آينده اين وزنه بردار 20 ساله چه نظري داريد؟ 
ما در اين وزن خيلي وقت بود كه مدال نگرفته بوديم و تنها 13 سال پيش يك مدال برنز كسب كرديم و مدالي بالاتر از برنز پس از انقلاب اسلامي كسب نكرده بوديم. عسگري در اين رقابت‌ها در حالي به مدال نقره رسيد كه انتظار داشتم ركوردهاي بهتري را بزند. 

*در ساير اوزان به غير از سنگين وزن، توقع اين بود كه به مدال طلا برسيم كه اين اتفاق رخ نداد! 
چيني‌ها در اين رقابت‌ها فوق‌العاده ظاهر شدند. آنها براي اولين بار در هر 8 وزن با توجه به ميزباني‌شان نماينده داشتند. تا قبل از اين چيني‌ها تنها در اوزان سبك وزن وزنه‌بردار داشتند. بنابراين ميزبان با توجه به عملكرد خوبي كه داشت در 8 وزن به 6 مدال طلا رسيد و تنها در اوزان 94 و فوق سنگين مدال به قزاقستان و ايران رسيد. 

*از نقره كيانوش رستمي راضي بوديد؟ 
اگر براي رستمي در دسته 85 كيلوگرم مشكلات پارگي دست و مصدوميت پيش نمي‌‌‌آمد، شايد مي‌توانست عملكرد و ركوردهاي بهتري را از خود به جاي بگذارد. يا به طور مثال اگر تجربه مجيد عسگري بيشتر بود به طور حتم اتفاقات ديگري در جريان برگزاري اين رقابت‌ها رخ مي‌داد، اما فراموش نكنيد كه در سال‌هاي اخير چيني‌ها در رده‌هاي مختلف سني حرف اول را در دنيا زده‌اند. آنها در تمام اوزان در رقابت‌هاي قهرماني آسيا كه برگزار شد، قهرمانان جهان و المپيك را به عنوان نماينده داشتند و با توجه به اين موضوع يك مقدار توهم بود كه بخواهيم فكر كنيم ملي‌پوشان ايران پس از 2 ماه تمرين بتوانند آنها را شكست دهند. 

*يك پديده ديگر در فوق سنگين به عنوان بهار مولايي رو شد. در اين مورد چه نظري داريد؟ 
مولايي در چين خوب كار كرد. او در اول راه قرار داشته و خيلي كار دارد. مولايي حدود 5 ماه است كه از دسته 105 كيلوگرم به فوق سنگين آمده و تجربه خوبي را از مسابقات مختلف به دست آورده است. وي قابليت بزرگي كردن در وزنه‌برداري را دارد، اما شرايطش در حال حاضر با ساير فوق سنگين‌ها متفاوت است. وي براي اين وزن قد كوتاهي دارد، پس بنابراين نمي‌تواند وزنش را خيلي بالا ببرد، اما از طرف ديگر با توجه به اينكه قدرت و توان بدني فوق‌العاده بالايي دارد، نقطه ضعفش جبران مي‌شود. مولايي در صورتي كه به اين راه ادامه دهد، مي‌تواند در آينده موفق باشد. 

*در مجموع از عملكرد تيم ملي رضايت داشتيد؟ 
بله؛ راضي بودم؛ اما اگر بخواهيم تك به تك اعضاي تيم را بررسي كنيم واقعيت اين است كه برخي مانند بهادر مولايي، بهداد سليمي، كيانوش رستمي و مجيد عسگري عالي بودند، برخي ديگر مانند حامد مجيدي متوسط بودند و برخي ديگر مانند سهراب مرادي نتوانستند در حد و اندازه‌هاي يك ملي‌پوش ظاهر شوند و ضعيف بودند. 

*گويا ميزباني چيني‌ها هم بسيار ضعيف بود. به طوري كه بارها موجب اعتراض ملي‌پوشان شد؟ 
چيني‌ها در مورد مسائل تغذيه كه از قبل هم چنين مشكلاتي بود، انتظارات را برآورده نكردند. اما مشكل اصلي دور بودن از مركز استان بود كه برايمان مشكل‌ساز شده و باعث شده بود ساعت‌ها مسافت را براي رسيدن به فرودگاه تا هتل يا رسيدن به محل مسابقات طي كنيم. در مجموع چيني‌ها با وجود اينكه يد طولايي در برگزاري مسابقات دارند، در اين رقابت‌ها بي‌تجربه نشان دادند و واقعاً ضعيف عمل كردند. 

*از اردوي تيم ملي پس از رقابت‌هاي قهرماني آسيا چه خبر؟ 
اردو بلافاصله پس از رقابت‌هاي چين آغاز شد و تنها ملي‌پوشاني كه در اين رقابت‌ها حضور داشتند پس از استراحتي 3 روزه به اردوي تيم ملي ملحق شدند تا اين اردو با حضور تمام نفرات ادامه پيدا كند.

*سهراب مرادي را از تيم ملي اخراج كرديد؟ 
بله؛ البته با لفظ اخراج موافق نيستم، اما ديگر وي به تيم ملي دعوت نخواهد شد. عدم دعوت وي به اردوي تيم ملي ارتباطي به ركورد و عملكردش ندارد. وي به خاطر مسائل اخلاقي و تمردي كه از فرامين مربيان داشت، ديگر شرايط حضور در تيم ملي را ندارد. 

*هدف گذاري امسال تيم ملي وزنه‌برداري ايران در سال جاري چيست؟ 
در درجه اول رقابت‌هاي جوانان جهان را در پيش داريم كه 2 ماه ديگر در مالزي برگزار مي‌شود و انتظار دارم تيم ملي جوانان ايران در اين رقابت‌ها بين 3 تيم اول جهان قرار بگيرد. 

*كسب چند مدال را پيش‌بيني مي‌كنيد؟ 
انتظارم اين است كه از دوره‌هاي قبل بهتر نتيجه بگيريم و در اين رقابت‌ها اشتباهي نداشته باشيم. 

*در ادامه راه امسال چه برنامه‌هايي است؟ 
بعد از مسابقات مالزي، رقابت‌هاي جوانان و نوجوانان آسيا شهريورماه در تايلند برگزار مي‌شود كه اين مسابقات براي كادرفني از درجه دوم اهميت برخوردار است. در اين رقابت‌ها از اعزام تيم اصلي خودداري و تيم دوم را اعزام مي‌كنيم. 

*چه دليلي براي اين كار داريد؟ 
قرار است از تركيب همين جوانان در تيم ملي بزرگسالان استفاده كنيم و از آن جايي كه 2 ماه پس از رقابت‌هاي قهرماني جوانان آسيا، مسابقات قهرماني بزرگسالان جهان در پاريس برگزار مي‌شود، اگر از تيم اصلي در تايلند اسفاده كنيم، مطمئناً ملي‌پوشان دچار فرسودگي مي‌شوند و بازدهي لازم را در پاريس نخواهند داشت. به همين دليل قصد داريم در مسابقات تايلند از تيم دوم براي حضور در رقابت‌هاي قهرماني جوانان آسيا استفاده كنيم. 

*خبري منتشر شد كه تيم ملي وزنه‌برداري ايران در 10 ماه اخير 25 مدال از رقابت‌هاي بين المللي كسب كرده است. اين روند موفقيت مي‌تواند امسال همچنان ادامه داشته باشد؟ 
اين روند با ارزش و نشان‌دهنده حركت رو به جلو است، اما براي خود من خوشايندترين و مهم‌ترين موضوع اين است كه در اين 10 ماه گذشته در سطح تيم ملي ما هيچ مورد مثبت دوپينگ نداشته‌ايم و اين موضوع به نظر من بهترين شكل ارزيابي روند مي‌تواند باشد. ما اگر جايي مدال هم بگيريم و اين مشكلات را داشته باشيم، مطمئن باشيد اين مدال‌ها برايمان بي‌ارزش خواهد بود. 

*مي‌توانيم تمام سهميه‌‌هاي المپيك 2012 لندن را كسب كنيم؟ 
اعتقاد دارم بايد هر 6 سهميه المپيك را بگيريم و اگر اتفاق خاصي نيافتد اين امر محقق خواهد شد. 

*به عنوان آخرين سؤال. روزنامه USA TODAY پيش‌بيني كرده است كه بهداد سليمي در المپيك 2012 لندن مدال نقره را بر گردن خواهد آويخت. در مورد اين پيش‌بيني چه صحبتي داريد؟ 
همانطور كه گفتيد اين فقط يك پيش‌بيني است و من به اين موضوع فكر نمي‌كنم. تيم ملي وزنه‌برداري ايران بايد بهترين نتيجه تاريخ المپيكي خود را در لندن بگيرد. براي من اين يك نظرسنجي است و خيلي اهميت ندارد و ما بايد بهترين نتيجه را در المپيك لندن بگيريم. 

*سليمي مي‌تواند طلاي المپيك را بگيرد؟ 
فرق نمي‌كند. چه سليمي و چه وزنه‌بردار ديگر اين كار را انجام دهد. ما بهترين نتيجه تاريخ وزنه برداري را تا به حال در رقابت‌هاي المپيك سيدني با 2 مدال طلا كسب كرده‌ايم كه اعتقاد دارم بايد اين ركورد را در لندن شكسته و نتيجه بهتري را نسبت به المپيك سيدني كسب كنيم. به ملي‌پوشانم اعتماد دارم و اميدوارم با حمايت‌هاي مسئولان فدراسيون و در رأس آنها حسين رضازاده، رئيس فدراسيون به اين مهم برسيم.احساسم مي‌گويم مي‌توانيم. چراكه تيم يكدستي داريم كه توانايي كسب اين موفقيت را خواهد داشت. 
اگر به اين موضوع اعتقاد نداشتم هيچگاه اين حرف را نمي‌زدم. من مربي نيستم كه بدون تفكر و اعتماد و اعتقاد به مجموعه حرفي را بزنم. 
انتهاي پيام/

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  7:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها