0

برهاني: حرفي ندارم؛ بايد با باشگاه مذاكره كنند

titishmili
titishmili
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1333

خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت:‌ شنيدم نماينده بشيكتاش تركيه از بازي من در ديدار با نفت خوشش آمده اما آنها بايد با باشگاه مذاكره كنند.

آرش برهاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس،‌ در مورد شايعه پيشنهاد بشيكتاش تركيه گفت: نماينده بشيكتاش روز بازي با نفت آبادان در ورزشگاه حضور داشت و آن طور كه شنيدم از بازي من خوشش آمده است. من يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و بازيكن حرفه‌اي هستم و تا زماني كه باشگاه بشيكتاش با باشگاه استقلال مذاكره نكند در اين زمينه حرفي ندارم و فقط به موفقيت با استقلال فكر مي‌كنم. 

وي در مورد اينكه كي‌روش از خط حمله استقلال خوشش آمده گفت: روز بازي با نفت گل‌هاي زيادي زديم و استقلال بازي خوبي انجام داد اما ما در اكثر بازي‌هاي ليگ گلزني كرده‌ايم و خوشحالم كه سرمربي تيم ملي خط حمله استقلال را پسنديده است. 
برهاني در مورد دعوت شدنش به تيم ملي گفت: تمام تلاشم را مي‌كنم تا براي استقلال مثمرثمر باشم و فقط موفقيت تيم استقلال برايم مهم است. 

مهاجم استقلال درمورد اينكه اين تيم مي‌تواند در پايان فصل قهرمان شود گفت: كاري به سپاهان نداريم. اين تيم بسيار خوب است اما ما تمام تلاش خود را مي‌كنيم تا موفق شويم. با وجود مشكلاتي كه در ابتداي فصل داشتيم اكنون جايگاه خوبي در جدول داريم ولي تلاش خود را براي بهتر شدن انجام مي‌دهيم. 
برهاني درمورد بازي با شاهين در روز پنجشنبه گفت: آنها تماشاگران زيادي دارند و بازي سختي برابر اين تيم داريم ولي براي گرفتن سه امتياز به بوشهر مي‌رويم. 
انتهاي پيام/

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  7:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها