0

فسنجان بادنجان (تیل قاتق)

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

فسنجان بادنجان (تیل قاتق)

مواد لازم

گردوی ساییده‌شده 200 گرم 
گوجه‌فرنگی چهار عدد
پیازبزرگ یك عدد 
سیر سرخ كرده یك قاشق مرباخوری
رب انار یك قاشق سوپخوری
بادنجان پنج عدد
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
آب پنج پیمانه

فسنجان بادنجان (تیل قاتق)

فسنجان بادنجان (تیل قاتق)

طرز تهیه

گوجه ‌فرنگی را پوست كنده و نگینی خرد می‌كنیم و با كمی‌روغن تفت می‌دهیم. پیاز را رنده كرده و به گوجه ‌فرنگی اضافه می‌كنیم. گردو و رب‌انار را به مواد افزوده و به مدت پنج دقیقه تفت داده، آب را داخل مواد می‌ریزیم. نمك، فلفل و زرد چوبه را اضافه می‌كنیم و یك ساعت و نیم زمان لازم دارد تا خورش جا بیفتد. (در صورت تمایل می‌توان سیر سرخ كرده نیز در خورش ریخت.)  بادنجان را از وسط نصف كرده و سرخ می‌كنیم و درون خورش می‌ریزیم.

نكته: بهتر است این خورش در قابلمه رویی آماده شود. تیل به معنی گل و قاتق به معنی خورش می‌باشد. نام این غذا به خاطر رنگ آن است و از غذاهای محلی استان مازندران می باشد.

یک شنبه 29 فروردین 1389  9:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها