یتیمچه
مواد لازم
برای چهار نفر
بادنجان سه عدد
گوجهفرنگی پنج عدد
پیاز چهار عدد
سیبزمینی دو عدد
فلفل دلمهای رنگی دو عدد
رب گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
زردچوبه، نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
عصاره مرغ یك عدد
كره 50 گرم
یتیمچه
طرز تهیه
بادنجان، پیاز و سیبزمینی را پوست گرفته همراه با گوجهفرنگی حلقه حلقه كرده، درون ظرف میریزیم. كمی زردچوبه، نمك و فلفلسیاه روی آن میپاشیم. رب گوجهفرنگی را كه از قبل با كره كمی تفت داده بودیم روی مواد میزنیم و میگذاریم خوب جوش بیاید سپس فلفل دلمهای حلقه حلقه شده را در آخر روی مواد میگذاریم، عصاره مرغ را در این مرحله اضافه میكنیم تا زمانی كه جا بیفتد.
نكته
:به دلیل اینكه گوشت در مواد اولیه این غذا استفاده نشده به یتیمچه معروف شده است.
یک شنبه 29 فروردین 1389 9:17 AM
تشکرات از این پست