0

مسئولان از قهرمانان المپیک رزمی استقبال نکردند

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

رزمی کار مشهدی:

مشهد - خبرگزاری مهر: قهرمان فول کیک بوکس المپیک ورزشهای رزمی گفت: هرچند من و دیگر رزمی کار خراسانی با مدال طلای بین المللی به مشهد آمدیم اما از سوی مسئولان استانی مورد استقبال قرار نگرفتیم.

سید عماد محمدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: المپیک ورزشهای رزمی با حضور 9 هزار شرکت کننده از 52 کشور جهان در 38 سبک رزمی از تاریخ پانزدهم تا هفدهم اوریل سال جاری در سن پطرزبورگ روسیه برگزار شد که 45 شرکت کننده از کشورمان نیز در این مسابقات به رقابت پرداختند.

وی تصریح کرد: از جمع رزمی کاران ایرانی شرکت کننده در این المپیک، من و یعقوب احراری بعنوان نماینده خراسان رضوی حضور داشتیم که البته نه قبل و نه پس از کسب مدال طلا هیچیک از مسئولان استانی با ما تماسی نگرفتند و حتی یک تبریک خشک و خالی هم نگفتند.

هاشمی طبا از ما استقبال کرد!

"فقط در تهران مورد استقبال قرار گرفتیم"، محمدزاده با بیان این جمله گفت: پس از اینکه من و یعقوب احراری به مقام قهرمانی رشته فول کیک بوکس رسیدیم و به همراه سایر اعضای تیم کشورمان راهی تهران شدیم، تعدادی از مسئولان ورزش کشور به همراه رسانه ها در ساعت 4 بامداد به استقبال ما آمدند.

وی افزود: نکته جالب اما اینکه در بین اشخاص استقبال کننده مصطفی هاشمی طبا، رئیس سابق سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک نیز حضور داشت و این موضوع سبب افزایش روحیه اعضای تیم شد.

مسئولان استانی کم لطفی کردند

دارنده مدال طلای رقابتهای المپیک ورزشهای رزمی در سبک فول کیک بوکسینگ در ادامه تأکید کرد: با این وجود زمانیکه به مشهد آمدیم، به جز خانواده هایمان هیچکس به استقبال ما نیامد و از این منظر نه تنها مظلوم واقع شدیم بلکه واقعا مورد کم لطفی و بی مهری مسئولان خراسان رضوی قرار گرفتیم.

محمدزاده گفت: هنگامیکه در شهر سن پطرزبورگ در سالن مسابقات حضور داشتم، دبیر هیئت ورزشهای رزمی با من تماس گرفت و پس از صحبتی که با من داشت فهمید که من در المپیک ورزشهای رزمی شرکت کرده ام.

وی با بیان اینکه بی اطلاعی دبیر هیئت ورزشهای رزمی مرا متعجب کرد، ادامه داد: حضور من در این مسابقات با دعوتنامه رسمی محمد طهماسبی، نماینده کنفدراسیون آسیا در کمیته المپیک ورزشهای رزمی بوده است و صحبت من این است که چطور می شود یک هیئت ورزشی که رئیس آن با مسئولان فدراسیون روابط تنگانگ دارد از حضورم در این مسابقات جهانی مطلع نباشد.

گفتند باید در مورد قهرمانی ات تحقیق کنیم!

این رزمی کار مشهدی بیان کرد: دقیقا پس از کسب مقام قهرمانی در سبک مربوط به خودم، با مصیب پیله ور که دبیر هیئت ورزشهای رزمی خراسان رضوی است صحبت کردم و کسب مدال طلا را به او اطلاع دادم اما پاسخ پیله ور روحیه مرا فوق العاده پایین آورد.

محمدزاده افزود: دبیر هیئت ورزشهای رزمی خراسان رضوی به من گفت که باید در مورد قهرمانی و چگونگی کسب مدال طلا تحقیق کنیم تا پس از آن تصمیمات بعدی را بگیریم.

موسسه میزان اسپانسرم بود

وی با اشاره به کمک های اسپانسر خود برای شرکت در رقابتهای المپیک ورزشهای رزمی گفت: در جاییکه نه مدیرکل تربیت بدنی بعنوان متولی ورزش خراسان رضوی و نه اعضای هیئت ورزشهای رزمی این استان به من کمکی را نداشتند، موسسه مالی و اعتباری میزان نقش برجسته ای در اعزام و کسب مدال داشت.

محمدزاده اضافه کرد: این موسسه قسمت عمده ای از هزینه های سفر به سن پطرزبورگ و شرکت در المپیک ورزشهای رزمی را تقبل کرد و بر همین اساس جا دارد از مسئولان این موسسه که خالصانه به من کمک کردند نیز تقدیر و تشکر کرده باشم.

از مسئولان استانی انتظار حمایت دارم

"از مسئولان خراسان رضوی انتظار حمایت دارم"، وی با بیان این درخواست تصریح کرد: افشین داوری به واقع زحمات خوبی را در راستای ورزش استان خراسان رضوی کشیده است و بقیه مسئولان نیز در جایگاه مناسبی قرار داشته اند اما درخواست من و دیگر ورزشکاران استان، حمایت از قهرمانان ورزشی است.

محمدزاده گفت: درست نیست من بعنوان یک ورزشکاری که قهرمان جهان شده است، با مسئولان تماس بگیرم تا آنها از من تقدیر کنند چرا که شأن یک قهرمان ملی بیش از اینهاست.

خانه و اتومبیل نمی خواهم

این رزمی کار مشهدی خاطرنشان کرد: با این حال من به عشق مردم وارد رینگ مبارزه شدم و توقع ندارم مسئولان به من خانه و اتومبیل بدهند اما هنگامیکه زحمات یک ورزشکار نادیده گرفته می شود قطعا انگیزه او نیز تضعیف و نابود خواهد شد.

قهرمان فول کیک بوکس المپیک ورزشهای رزمی اظهار داشت: امیدوارم اکنون که در مورد این مسابقات جهانی اطلاع رسانی شد، مسئولان نیز به فکر تقدیر از قهرمانان ملی باشند و زحمات این قشر را بی پاسخ نگذارند.

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  7:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها