0

فتح‌ا...زاده: دايي به هيات رئيسه فدراسيون فوتبال توهين كرد

majid68
majid68
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4493

فتح‌ا...زاده: دايي به هيات رئيسه فدراسيون فوتبال توهين كرد

علي فتح ا... زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره صحبت‌ هاي علي دايي مبني بر اينكه كفاشيان در مورد بركناري او دروغ مي‌ گويد، عنوان كرد: متاسفانه در آن برنامه تلويزيوني روند خوبي طي نشد. هيات رئيسه فدراسيون فوتبال همان شب بازي با عربستان قصد داشت تشكيل جلسه دهد اما چون بعضي از اعضا شهرستان بودند، اين جلسه به فرداي بازي موكول شد.

وي گفت: نمي دانم دايي چه اصراري داشت كه بگويد اين جلسه صبح بوده يا عصر. چه فرقي مي كند اين جلسه چه زماني برگزار شده است؟ شايد ما جلسه اي بگذاريم و نتيجه آن را بخواهيم چند روز بعد اعلام كنيم. بحثي كه دايي مي كند و اعتقاد دارد بركناري او قبل از تشكيل هيات رئيسه بوده توهين به اعضاي هيات رئيسه فدراسيون است.

فتح ا... زاده تصريح كرد: علي دايي از من به عنوان برادر بزرگتر بپذيرد كه اين رفتار صحيح نيست. خودم مدير دستور بگيري نيستم. فوتبال چون وابسته به دولت است، سازمان تربيب بدني مي تواند نظر داشته باشد اما آن را اعمال نمي كند. دايي اگر فكر مي كند، جلسه اي نبوده پس چطور تصميم به بركناري او گرفته شده است؟ اگر قرار بر دستور گرفتن باشد هيات رئيسه قبل از انتخاب مايلي كهن، افشين قطبي را انتخاب مي كرد.

عضو هيات رئيسه فدراسيون با اشاره به اينكه اطلاعات غلط به علي دايي داده مي شود، به خبرنگار فارس گفت: كسي منكر زحمات دايي در تيم ملي نيست. هميشه رك حرف هايم را مي زنم. روزي كه قرار بود دايي انتخاب شود، من مخالف و موافق امير قلعه نويي بودم. دايي همزبان من است اما اين مخالفتم به خاطر مسائل شخصي نبود و بحث فني داشتم. روزي هم كه قرار شد بركنار شود مخالف بودم.

مديرعامل پيشين باشگاه استقلال تاكيد كرد: دليل مخالفت روز اولم براي اين بود كه دايي بايد با كسب تجربه انتخاب شود ولي با اين انتخاب او را سوزانديم و دليل مخالفتم با بركناري اش هم اين بود كه كسي در آن شرايط نمي تواند تيم را اداره كند و بايد خود دايي تا آخر ادامه دهد.

فتح ا... زاده در اين مورد كه نظر علي آبادي هم روي دايي مثبت بوده، گفت: كسي به ما براي انتخاب دايي ديكته نكرد ولي منكر اين نيستيم كه علي آبادي نيز نظرش در مورد دايي مثبت بود. اتفاقا وقتي نظر سازمان با نظر فدراسيون يكي باشد راحت تر مي شود، به توافق رسيد.

عضو هيات رئيسه سازمان ليگ در ارتباط با كناره گيري غلامحسين پيرواني از تيم اميد اظهار داشت: اساسنامه فدراسيون فوتبال متاسفانه خيلي ايراد دارد. هيات رئيسه در بعضي موارد خيلي نقش دارد و در موارد ديگر نقشي ندارد. در هيات رئيسه فدراسيون هيچ بحثي درباره تيم اميد نشده است. من موافق 100 درصد آقاي پيرواني هستم و با اين كناره گيري مخالفم.

فتح ا... زاده با بيان اينكه فدراسيون ابتدا بايد تكليف خود را با كميته ملي المپيك روشن كند، خاطرنشان كرد: كميته ملي المپيك اگر مي خواهد مسئوليت تيم اميد را كمال و تمام داشته باشد بايد بگويد. طوري نشود كه به هنگام برد بگويند تلاش هاي ما بوده و موقع باخت همه چيز را به گردن فدراسيون بيندازند. به طور حتم در جلسه هيات رئيسه درباره بازگشت پيرواني به تيم اميد بحث خواهيم داشت.

فتح ا... زاده در پاسخ به اين سئوال خبرنگار فارس كه گفته مي شود وي در نامه اي به علي كفاشيان خواستار بركناري مسعود عنايت شده است، گفت: من چنين نامه اي نداده ام و تكذيب مي كنم. چنين بحث هايي فقط در جلسات هيات رئيسه مطرح مي شود.

چهارشنبه 25 فروردین 1389  2:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها