0

حمله اينترنتي هواداران پرسپوليس به عابربانك سابق

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

حمله اينترنتي هواداران پرسپوليس به عابربانك سابق

شبكه ايران نوشت؛ به نظر مي‌رسد درگيري لفظي حسين هدايتي و حبيب كاشاني قرار نيست پايان يابد، مسوولان باشگاه پرسپوليس كه از زمان ورود حبيب كاشاني به چرخه مديريتي اين باشگاه بارها در خصوص رفتار حسين هدايتي موضع‌گيري كردند در شرايط فعلي تمام تلاش خود را به كار بستند تا مانع حضور وي در جمع اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس شوند چرا كه معتقدند مالك متمول باشگاه استيل آذين تمام توان خود را به اين مساله معطوف ساخته تا مانع از موفقيت پرسپوليس با مديريت جبيب كاشاني شود، از اين رو نبايد هم انتظار داشته باشيم روابط حاكم ميان اين دو دوباره آفتابي شود و بارديگر شاهد همكاري اين دو با هم باشيم.
سايت باشگاه پرسپوليس كه زير نظر مستقيم حبيب كاشاني اداره مي‌شود در مطلبي مصاحبه حسين هدايتي را در خصوص علي كريمي و ماجراي بازگشت به باشگاه پرسپوليس منتشر كرده است تا بدين شكل هواداران در جريان نوع نگاه مالك متمول باشگاه استيل آذين كه ادعا دارد يك پرسپوليسي واقعي است قرار گيرند.
حسين هدايتي كه يكي از بزرگترين آرزوهايش در فوتبال ايران به ورود دوباره به هيات مديره پرسپوليس است با طرح سخناني تلاش كرده نفوذ خود را در فوتبال ايران به واسطه سرمايه بسيار زيادي را بيش از هر فردي نشان دهند و هواداران پرسپوليس را به سمت خود بكشاند اما اين سخنان هدايتي باعث نارضايتي شديد هواداران و پرسپوليس و كاربران اينترنتي سايت پرسپوليس شد به شكلي كه هواداران پرسپوليس جملات تندي را خطاب به حسين هدايتي به كار بردند كه مسوولان ياست پرسپوليس با انتشار نظرات كاربران اينترنتي سايت خود نشان داد زياد هم با آن‌ها مخالف نيست.
سايت پرسپوليس در ابتداي اين مطلب خود، سخنان حسين هدايتي را با تيتر " به خاطر مردم كريمي را در استيل آذين حفظ مي كنيم " منتشر كرده است و در ادامه از قول وي آورده است: " مالك باشگاه استيل آذين گفت: "ما كريمي را دوست داريم و چون مردم هم به ايشان علاقه‌مند هستند دوست داريم كه كريمي را در استيل‌آذين‌ حفظ كنيم. ما براي كريمي فرش قرمز مي‌اندازيم و او را به استيل‌آذين‌ مي‌آوريم چون مي‌دانيم كه ليگ ايران با حضور او جذاب‌تر مي‌شود. "
برپايه اين گزارش، حسين هدايتي در گفت و گو با دو روزنامه ورزشي با اشاره به پايان قرارداد علي كريمي با باشگاه استيل آذين در پايان فصل جاري، تاكيد كرد: " قرارداد كريمي با استيل‌آذين‌ در پايان فصل تمام مي‌شود و ايشان مي‌توانند براي انتخاب تيم جديدشان تصميم‌گيري كنند. اما ما كريمي را دوست داريم و چون مردم هم به ايشان علاقه‌مند هستند دوست داريم كه كريمي را در استيل‌آذين‌ حفظ كنيم. ما او را به استيل‌آذين‌ مي‌آوريم چون مي‌دانيم كه ليگ ايران با حضور او جذاب‌تر مي‌شود. "
هدايتي همچنين در پاسخ به اين سوال كه "شايعه شده بود كه شما براي رسيدن به پرسپوليس تلاش مي‌كنيد تا به نحوي با حبيب كاشاني آشتي كنيد! "، گفت: " عاقلان بشنوند و ابلهان باور كنند! "
وي درخصوص سرنوشت شكايت حقوقي خود از حبيب كاشاني كه به دليل مصاحبه منسوب به سرپرست باشگاه پرسپوليس مبني بر تلاش باشگاه پرسپوليس براي جذب علي كريمي براي فصل آينده " صورت گرفته است، خاطرنشان كرد: " اين قضايا را وكيل حقوقي باشگاه د نبال مي‌كند، اما طبق گزارشي كه به من دادند، ايشان (كاشاني) در حضور آقاي شريفي در كميته انضباطي آن مصاحبه‌ها را تكذيب كرده و من هم گفتم كه با توجه به شان مديريتي ايشان اين قضيه پيگيري شود. تا اينجاي كار كه مربوط به من بود، سعي كردم همه چيز تمام شود. حالا اگر بعضي‌ها صحبت ديگري دارند به من مربوط نمي‌شود! "
مالك باشگاه استيل آذين درباره شايعاتي كه درباره بازگشتش به پرسپوليس وجود دارد نيز، افزود: " فعلا در اين مورد حرفي نمي‌زنم. بهتر است آقاي سعيدلو در اين مورد صحبت كنند چون ايشان رييس سازمان هستند و بدون شك قصد كمك به پرسپوليس را دارند. "
حسين هدايتي همچنين درباره بازگشت علي پروين به باشگاه استيل آذين، گفت: " من همچنان ارتباط خوبي با سلطان سرخ‌ها دارم. پروين اسطوره پرسپوليس است و او را دوست دارم. او بچه محل و رفيق من است. استيل‌آذين‌ هم با نظر و حضور پروين آغاز به كار كرد و رشد نمود. حالا هم هر وقت علي آقا بخواهد، مي‌تواند به استيل‌آذين‌ برگردد. "
پس از انتشار اين مطلب سايت باشگاه پرسپوليس نظرات كاربران خود را در خصوص مطالب مطرح شده از سوي حسين هدايتي را منتشر كرد كه به صورت گزينشي برخي از اين نظرات را مطالعه مي‌كنيم تا متوجه شرايط بحراني روابط باشگاه پرسپوليس و باشگاه استيل آذين شويم.
فردي كه خود را ياس معرفي كرده است، نوشته است: " من نميدونم اين هدايتي و دار و دستش از جون پرسپوليس چي مي خوان يكي نيس بهشون بابا با اين كاراتون چيو ميخواييد ثابت كنيد! به خودتون وعده بي خود نديد كريمي مال پرسپوليسه اصلا " اين تيم مثل مادرشه يه بچه رو اگه از مادرش جدا كنيد هر چقدر بهش محبت كنيد آخر بهونه مادرشو ميگيره اگه خيلي راست ميگيد 4تا بازيكن نظير كريمي مهدوي كيا و امثال اينا كه تعدادشون تو پرسپوليس كم نيست تحويل جامعه فوتبال بديد.اين رو هم فراموش نكنيد پرسپوليس پرسپوليسه چه با كريمي چه بي كريمي-مدير محترم لطفا " نظرمو تاييد كنيدتا اين آقايان يه خورده شايد به خود بيان "
كاربر ديگري به نام آبان در نظر خود نوشته است: " به خاطر كدوم مردم؟؟؟ نكنه فكر كردين استيل آذين هوادارانه بي شمار داره؟ آهان شايدم منظورتون همون بچه هايي بودن كه با وعده ي كيك و آبميوه از سر كلاس درس كشونده بودين ورزشگاه!!! "
مهدي در كامنتي نوشته است: " اول بايد بگويم آقاي حسين هدايتي برو خجالت بكش تو بازيكن پرسپوليس رو به رسم امانت بردي و خيانت كردي يك خبرنگار نيست از ايشان بپرسد پس چي شد ...امانتت.
2. آنقدر با عصاب ما پرسپوليي ها بازي نكن من الان دست وپا داره مي لرزه چون حرف هايت بوي بدي مي دهد تو واقعا يك انسان بي معرفت هستي چون دل ما را شكستي .....
3. بايد بگويم اگر علي كريمي در اين فصل جديد به استيل اذين بره خودش را فروخته و اين يعني خيانت.
4 .مردم و پرسپوليسي ها ي واقعايي بايد اسم علي كريمي رو نيارند ...ببينيت چه بلايي سر ما اوردند . اين حسين هدايتي ...ماعلي كريمي رو تشويق مي كنيم كه به پرسپوليس گل بزند ...واي خدا چقدر ما بچه و ساده هستيم ......بخدا اين حسين هدايتي سر همه ما رو كلا گذاشته ..كجايي كاريد. "
هوادار ديگري از شهر قم در مطلبي نوشته است: " قصد هدايتي فقط درست كردن حاشيه براي پرسپوليسه ،آهاي آقا پولداره اين رو بدون كه علي كريمي و مهدوي كيا كه هيچ اگر رونالدو ومسي رو هم به استيل آذين بياري باز بايد هوادارانت رو به زور سانديس و كيك از دبستان ها جمعه كني ولي پرسپوليس ما بدون كريمي و مهدوي كيا هم پرطرفدارترين تيم آسياست. "
فرد ديگري در مطلبي نوشته است: " آقاي هدايتي كدام مردم را ميگويي؟استيل آذين كه طرفدار ندارد.طرفداران همان دانش اموزان حاشيه تهران ميباشند كه به خاطر كيك و سانديس توسط واسطه هاي باشگاه كه آنها نيز جيره خوار باشگاه هستند به تماشاي بازي به استاديوم آورده مي شوند.ضمننا كريمي و مهدوي كيا ديگر بدرد پرسپوليس نمي خورند و مبارك شما باشدو خواهش ميكنيم ديگر نام پرسپوليس را به زبان نياوريد.براي مطرح كردن خود و باشگاهت لطفا از نام پرسپوليس و پرسپوليسيها مايه نگذاريد.
بايد بچه هاي كه براي پر سپوليس زحمت مي كشند تشويق كرد نه شخصي كه به پرسپوليس گل مي زنه ......واي خدا چي بگم ....از دست اين حسين هدايتي يك زبون بازه درجه يك كه همه رو با پول مي خرد حتي بچه دبستانئ ها رو . براي تشويق ....اي هوار هوار پرسپوليسي ها جز بچه هاي تيم پرسپو ليس كسي رو تشويق نكنيد . "كريمي اگر اون علي كريمي پس چرا قميش مياد ..اقا حرف حرف پول پول است نه پرسپوليس
ما چقدر ساده بوديم اقاي علي كريمي يا بهتر بگم علي پولكل در اخر بازي هم به ما گل زد و براي خود نمايي لباس پرسپوليس رو پشيده بود ...اي بابا اي مردم ساده شيث رضايي زحمت مي كشه يا زارع يا سپهر حيدري يا باقرياي بيچاره يا هوار ملا محمد و شيري ها و خيلي هاي ديگر بعد ما هواداران ساده دل گول حرف و عمل كريمي ها و اين حسين هدايتي كه پدر پرسپوليس را با بردن بچه هاي پرسپوليس دراورده و دو دسته گي اورده ا ه اه
خدا يا تو جاي حق نشستي نشون بده مردم پرسپوليس رو مي خواهند نه شخص اون هم براي ضربه به خوده پرسپوليس... "
به نظر مي‌رسد جدال مديران باشگاه پرسپوليس و اسيتل آذين به اين زودي‌ها پايان نخواهد يافت چرا كه منابع موثق خبري از عدم راهيابي هدايتي به جمع اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس خبر مي‌دهند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

چهارشنبه 25 فروردین 1389  12:54 PM
تشکرات از این پست
alirezarajabipoor
alirezarajabipoor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 671
جمعه 3 اردیبهشت 1389  7:27 AM
تشکرات از این پست
zahra7720
zahra7720
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 642