پاسخ گويي به سوالات ++C

 
reza1371
reza1371
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 168
محل سکونت : لرستان

پاسخ گويي به سوالات ++C

در اين تايپيك شما كاربر عزيز ميتوانيد سوال خود را درمورد برنامه نويسي زبان ++C مطرح كنيد و در اصرع وقت به سوال شما رسيدگي شود
 
رضا عبدالملكي - مدير تالار برنامه نويسي
سه شنبه 24 فروردین 1389  8:13 PM
تشکرات از این پست
moshtagh karbalanajaf esfahaniran88 AliFanoodi siryahya
pop2000
pop2000
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 609
محل سکونت : مرکزی

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C

لطفا درباره گرافیک در سی ÷لاس ÷لاس توضیح دهید----با تشکر


يار هميشگي و همراه راسخون
www.user7.persianblog.ir


 

چهارشنبه 25 فروردین 1389  12:37 PM
تشکرات از این پست
rezaamf
reza1371
reza1371
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 168
محل سکونت : لرستان

پاسخ گويي به سوالات ++C

با سلام و تشكر
درباره گرافيك در برنامه نويسي ++C اگر ميخواهيد مطالبي را بياموزيد به شما پيشنهاد ميكنم كه تا آخر مبحث آموزشي ما را همراهي كنيد . حتما به طور مفصل درباره آن توضيح خواهم داد .
 
موفق باشيد
چهارشنبه 25 فروردین 1389  12:50 PM
تشکرات از این پست
rezaamf
reza1371
reza1371
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 168
محل سکونت : لرستان

الگوریتم آسانسور در ++C

#include <stdio.h>
#include <conio.h>
#include <dos.h>
void module(void);
void stair(void);
void open(int str);
void close(int str);
void run(int to);
void oblong(int length,int width);
void key(void);
void time(int time);
int lsearch(int no);
int from=0,up[]={-1,-1,-1,-1,-1,-1};
void main()
{
stair();
module();
for(;;)
key();
return;
}//*********************END OF MAIN

void stair(void)
{
int i,j;
for(i=1;i<6;i++)
{
gotoxy(10,i*5);
for(j=0;j<15;j++)
printf("%c",219);
}
return;
}//********************END OF STAIR
void module(void)
{
gotoxy(15,21);
oblong(5,4);
return;
}//*******************END OF MODULE
void open(int str)
{
int i;
time(1000);
for(i=0;i<2;i++)
{
gotoxy(17,25-(str*5)-3+i);
printf("%c",0);
}
time(1000);
for(i=0;i<2;i++)
{
gotoxy(16,25-(str*5)-3+i);
printf("%c",0);
gotoxy(18,25-(str*5)-3+i);
printf("%c",0);
}
time(1000);
return;
}//***********************END OF OPEN
void close(int str)
{
int i;
time(1000);
for(i=0;i<2;i++)
{
gotoxy(16,25-(str*5)-3+i);
printf("%c",219);
gotoxy(18,25-(str*5)-3+i);
printf("%c",219);
}
time(1000);
for(i=0;i<2;i++)
{
gotoxy(17,25-(str*5)-3+i);
printf("%c",219);
}
time(1000);
return;
}//*************************END OF CLOSE
void key(void)
{
char key;
int z;
if(kbhit())
{
key=getch();
if(key-48>=0&&key-48<=4&&(lsearch(key-48))==5&&(key-48)!=from)
for(z=0;z<5;z++)
{
if(up[z]==-1)
{
up[z]=key-48;
run(key-48);
break;
}
}
}
return;
}//***********************END OF KEY
void oblong(int length,int width)
{
int i,j;
for(i=0;i<width;i++)
{
for(j=0;j<length;j++)
if(i>0&&i<width-1&&j>0&&j<length-1)
printf("%c",0);
else
printf("%c",219);
gotoxy(wherex()-length,wherey()+1);
}
return;
}//********************END OF OBLONG
void time(int time)
{
char key;
int k,z;
for(k=0;k<(time/10);k++)
{
if(kbhit())
{
key=getch();
if(key-48>=0&&key-48<=4&&(lsearch(key-48))==5)
for(z=0;z<5;z++)
{
if(up[z]==-1)
{
up[z]=key-48;
break;
}
}
}
delay(10);
}
}//*********************END OF TIME
int lsearch(int no)
{
int i;
for(i=0;i<5;i++)
if(up[i]==no)
return i;
return 5;
}//*********************END OF LSEARCH
void run(int to)
{
int i,j=0,k;
if(to>from)
{
close(from);
for(k=to-from;k>0;k--)
{
for(i=25-(from*5)-4;i>25-((from+1)*5)-4;i--)
{
movetext(15,i,19,i+3,15,i-1);
movetext(1,5,5,5,15,i+3);
j++;
if(j%5==0)
movetext(15,25,19,25,15,i+3);
time(500);
}
from++;
if(k==1&&legsrch(from)!=5)
k++;
if(k==1)
{
open(from);
up[lsearch(from)]=-1;
if(lemsrch(from)!=5)
run(up[lemsrch(from)]);
}
else if(up[lsearch(from)]==from)
{
open(from);
close(from);
up[lsearch(from)]=-1;
}
}
}
if(to<from)
{
close(from);
for(k=from-to;k>0;k--)
{
for(i=25-(from*5)-4;i<25-((from-1)*5)-4;i++)
{
movetext(15,i,19,i+3,15,i+1);
movetext(1,5,5,5,15,i);
j++;
if(j%5==0)
movetext(15,25,19,25,15,i);
time(500);
}
from--;
if(k==1&&lemsrch(from)!=5)
k++;
if(k==1)
{
open(from);
up[lsearch(from)]=-1;
if(legsrch(from)!=5)
run(up[legsrch(from)]);
}
else if(up[lsearch(from)]==from)
{
open(from);
close(from);
up[lsearch(from)]=-1;
}
}
}
return;
}//************************END OF RUN
int legsrch(int no)
{
int i;
for(i=0;i<5;i++)
if(up[i]>no)
return i;
return 5;
}//***********************END OF LEGSRCH
int lemsrch(int no)
{
int i;
for(i=0;i<5;i++)
if(up[i]<no&&up[i]>=0)
return i;
return 5;
}//***********************END OF LEGSRCH
دوشنبه 13 اردیبهشت 1389  5:43 PM
تشکرات از این پست
esfahaniran88 bestdata msmhtvkl rezaamf
tanha_pizza
tanha_pizza
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 120
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C

salam mamanon az in etela resanit va dare c== amozesh
 

هیچ وقت شکاک نباش!!!!

 به خلیج فارس رای دهید
http://www.persianorarabiangulf.com

به وبلاگ من سر بزنیدونظر بدهید
http://bia2allthing.mihanblog.com/
 

جمعه 17 اردیبهشت 1389  5:56 PM
تشکرات از این پست
rezaamf
eljima
eljima
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 429
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C


نقل قول reza1371
در اين تايپيك شما كاربر عزيز ميتوانيد سوال خود را درمورد برنامه نويسي زبان ++C مطرح كنيد و در اصرع وقت به سوال شما رسيدگي شود
 
رضا عبدالملكي - مدير تالار برنامه نويسي

سلام استاد
من فوری احتیاج به سورس یک بازی دوز تک نفره با کامپیوتر دارم
یعنی یک نفر با کامپیوتر بازی کنه
البته سورسش رو گرفتم اما ارور میداد ممنون میشم درستش کنید
http://www.2shared.com/file/jvBoi2gI/dooz.html
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389  5:19 PM
تشکرات از این پست
esfahaniran88 rezaamf
fardin4069
fardin4069
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 1
محل سکونت : قم

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C

برنامه ای بنویسید که توسط تابع 2 عدد صحیح حداکثر 3 رقمی را بخواند و این عدد را رقم رقم در دو آرایه ذخیره کند سپس این 2آرایه را به تابع دیگری ارسال نموده و این 2 آرایه را در هم ضرب نموده و سپس حاصل را به صورت یک خعدد صحیح به تابع اول بازگردانده وچاپ کند
چهارشنبه 12 خرداد 1389  11:21 PM
تشکرات از این پست
rezaamf
asheqi
asheqi
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 11
محل سکونت : کرمانشاه

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C

با سلام من فورا و نهایتا تا یکشنبه به جواب این سئوالها احتیاج دارم :
1- مراحل ایجاد برنامه را تشریح کنید (بصورت الگوریتم و برنامه در سی پلاس پلاس )؟
2- برای این مساله مراحل ایجاد برنامه را طی کنید : دانش آموزی میخواهد معدل 5 نمره ی خود را حساب کند .؟
3- منظور از ویراستار چیست ؟
4- در چه مواردی ممکن است خطای لینک بوجود آید ؟
5- چگونه میتوان خطای اجرای برنامه را تشخیص داد؟
6- فایلهای سرآیند به چه منظوری استفاده میشوند ؟ امتیازات و استفاده آنها را بگویید ؟
7- شکل کلی یک برنامه در سی پلاس پلاس را بیان کرده و هر کدام را توضیح دهید ؟
لطفا به این سئوالها تا روز یکشنبه یعنی فردا شانزدهم جواب بدید چون فقط تا آن موقع احتیاجشان دارم . بنده تازه شروع کرده ام که برنامه سی پلاس پلاس را یاد بگیرم ، ببخشید اگه سئوالاتم ابتدایی هستند در آینده پیشرفته تر خواهم پرسید
با سپاس از سایت بسیار بسیار عالیتون که خیلی بدرد میخوره و استفاده های زیادی از آن میکنم .

شنبه 15 خرداد 1389  1:39 PM
تشکرات از این پست
reza_87 rezaamf
reza_87
reza_87
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 92
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C

سلام
اين همه سوال اون هم فوري!!
تا اونجايي كه من اطلاع دارم پاسخ اونارو ميدم
1- هر برنامه، می بایست دارای یک طرح و یا الگو بوده تا برنامه نویس بر اساس آن عملیات خود را دنبال نماید
برای اجرای یک برنامه C ابتدا باید آن را نوشت. برای اینکار می‌توان از 
ویرایشگر متنی موجود استفاده کرد و آن را با پسوند مورد نظر ذخيره نمود.
مرحله بعدی تبدیل کد مبدا به
زبان ماشین است که به آن کد مقصد (object code) گفته می‌شود.
در این مرحله باید کد مقصد برنامه اصلی با کدهای مربوط به این برنامه‌های کمکی
پیوند زده‌شود. برای اینکار نیاز به یک پیوندزننده (Linker) داریم و نتیجه این عمل یک فایل قابل اجرا خواهد بود 
هر برنامه را صرفنظر از میزان پیچیدگی آن ، می توان به پنج مرحله اساسی تجزیه کرد :
مقدار دهی اولیه
ورودی
پردازش
خروجی
پاکسازی
مرحله مقداردهی اولیه 
2- يك الگوريتم ساده براي دريافت ورودي نمرات دانش آموز و سپس محاسبه معدل بنويسيد.
3- منظور از ويراستار به طور ساده، محيطي است كه در آن بتوانيد سورس كد هاي خود را ويرايش و نهايتاً با پسوند زبان برنامه نويسي خود ذخيره كنيد
4- ممكن است در برنامه اي كه مي نويسيد نياز به استفاده از برخي توابع (مانند سينوس،‌جذر و...) باشد كه برنامه آن ها قبلاً نوشته و ترجمه شده است.در این مرحله باید کد مقصد برنامه اصلی با کدهای مربوط به این برنامه‌های کمکی پیوند زده‌شود. برای اینکار نیاز به یک پیوندزننده (Linker) داریم  و ممكن است در ارتباط بين كد مقصد برنامه اصلي با كدهاي برنامه كمكي خطاهايي رخ داده شود.
5-
خطای زمان اجرا که نام دیگر آن استثنا(exception) می باشد نوعی از خطا می باشد که تا زمان اجرا برنامه نهفته باشد و بهنگام اجرا و در شرایطی خاص بروز نماید . این نوع خطاها چون در شرایط استثنایی و ویژه رخ می دهند و ممکن است در حالت عادی بوجود نیایند,استثنا نامیده می شوند . برای مثال یک نوع بسیار معروف و معمول این نوع خطا خطای تقسیم بر صفر هست . اگر در روند اجرای برنامه بخواهید عددی را بر صفر تقسیم کنید با خطای زمان اجرا مواجه می شوید یا اصطلاحا یک استثنا به وقوع می پیوندد . برنامه پیغام خطایی چاپ کرده و از روند عادی خارج می شود . پیدا کردن و رفع چنین خطاهایی نسبت به خطای نحوی سخت تر بوده و نیاز به وقت و بررسی بیشتری دارد .
6- فايل هاي سرآيند یک سری از کدهای از پیش آماده شده برای انجام عملیات متداول (مانند محاسبه جذر و یا سینوس) هستند که برنامه آنها قبلا نوشته و ترجمه شده است. خوب طبيعي است كه استفاده از اين كتابخانه ها در مواقعي كه نياز به توابع خاص داريم و نوشتن آن وقت گير است، بسيار مفيد مي باشد.
7-         
#include <iostream.h> // provides std::cout
usingnamespace std;

int main()
{
    cout<<"Hello, world!\n";// prints "Hello, world!"
}
یک شنبه 16 خرداد 1389  8:09 AM
تشکرات از این پست
reza1371 rezaamf
reza_87
reza_87
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 92
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C


نقل قول fardin4069
برنامه ای بنویسید که توسط تابع 2 عدد صحیح حداکثر 3 رقمی را بخواند و این عدد را رقم رقم در دو آرایه ذخیره کند سپس این 2آرایه را به تابع دیگری ارسال نموده و این 2 آرایه را در هم ضرب نموده و سپس حاصل را به صورت یک خعدد صحیح به تابع اول بازگردانده وچاپ کند
سلام
چند روزه ميخوام جواب اين سوال رو بدم ولي هم كار داشتم هم دنبال بهترين راه حل و راحت ترينش بودم. البته من كدهاشو نميگم و زحمت اونو ميزارم براي خودتون ولي به اندازه كافي راهنمايي مي كنم تا بتونيد به راحتي كدهاشو بنويسيد و هم در اين زمينه هم كمي آشنا بشين:
خوب اول بايد عدد رو بخونيد بعدش تا زماني كه عددتون بزرگتر از صفره اونو تقسيم به 10 كنيد و باقيمانده رو در آخرين خانه خالي از آرايه بريزيد بدين ترتيب اگر عدد سه رقمي باشد از آخر به اول داخل آرايه ريخته ميشه. اگر عدد 2 رقمي باشه رقم سمت راست تو آرايه صفر ميشه و در ادامه عدد تو آرايه قرار ميگيره.
بعد ازا ين كه دو عدد رو توي دو تا آرايه ريختيد، يك حلقه for از صفر تا دو مي نويسيد تا خانه هاي متناظر آرايه رو در هم ضرب كنه. نكته اينجاست بعد از اين كه ضرب رو براي هر خونه انجام داديد اگر خونه اول آرايه بود اونو در 100 ضرب مي كنيد، اگر خونه دوم بود در 10 ضرب مي كنيد و خونه آخر هم هيچي. نهايتاً اين اعداد خروجي رو با هم جمع كنيد
من ميتونستم به جاي اين همه نوشتن كد برنامه رو براتون راحت بزارم در عرض 10 دقيقه ولي اگه به اين صورت از روي توضيحات بنويسيد مطمئن باشيد خيلي زود برنامه نويسي و شناخت راه و الگوريتم رو ياد ميگيريد.
 
سه شنبه 18 خرداد 1389  11:28 AM
تشکرات از این پست
rezaamf
asheqi
asheqi
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 11
محل سکونت : کرمانشاه

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C

با سلام من جواب این سوال رو حتما احتیاج دارم . لطفا تا حد امکان کد آن را برایم ارسال کنید . به شدت آن را احتیاج دارم
سوال در مورد سی پلاس پلاس این است :
برنامه ای بنویسید که شامل چهار تا منو ، که منو اول دریافت عدد ،منو دوم اعداد را از آخر به اول چاپ کند ، منو سوم آنها را مرتب سازی کند  ، و منو چهارم به صورت ساختار درختی دودویی نشان دهد 
با تشکر از لطف شما و سایت عالیتون ، که خیلی از مشکلات ما را حل میکند 
لطفا تاحد امکان پاسخ این سوال را به صورت کد های برنامه سی پلاس پلاس به من بدهید 
با تشکر 


چهارشنبه 2 تیر 1389  11:02 PM
تشکرات از این پست
rezaamf
reza1371
reza1371
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 168
محل سکونت : لرستان

پاسخ به: برنامه ++C

دوست عزیز برای طراحی منو در برنامه نویسی سی پلاس پلاس اگه در کنسول یا همون توربو میخوای از عبارات کنترل Switch استفاده کن .
 
#include<iostram.h>
#include<conio.h>
 void main()
crlscr()
{
int a;
cout<<"1.jame 2 adad \n 2.reverse \n 3.sort \n4.explorer";
Sowitch (a){
case 1 :
کد شرط و عملی که باید انجام بدهد
break;
case 2 :
کد شرط و عملی که باید انجام بدهد
break;
case 3 :
کد شرط و عملی که باید انجام بدهد
break;

case 4 :
کد شرط و عملی که باید انجام بدهد
break;
}
getch();
}
 
جمعه 1 مرداد 1389  11:39 AM
تشکرات از این پست
esfahaniran88 rezaamf
javadjan
javadjan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 69
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C

سلام
یک کامپایلر خوب واسه سی پلاس پلاس می خوام که توی ویندوز سون کار کنه
بورلند رو دارم اما موقع نصب ارور می ده
مایکروسافت ویژوال استودیو 2010 رو هم دارم اما صفحه ای که باید کد رو توش بنویسم نداره. و همچنین وقتی روی بوایلد و دبوگ و اینطور چیزا میزنم کد رو اجرا نمیکنه.نه خطا میده نه نتیجه رو نشون میده
ممنون
جمعه 1 مرداد 1389  3:51 PM
تشکرات از این پست
esfahaniran88 rezaamf
asheqi
asheqi
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 11
محل سکونت : کرمانشاه

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C

شما که حالا محبت کردین و بعد از یک ماه جوابمونو دادین : خب لااقل کد برنامه رو تست شده به ما میدادین که دعاتون هم میکردیم . خودم میدونستم از سوییچ استفاده میشه ،میخواستم کد برنامه رو برای یک پروژه داشته باشم . لطفا اگه میشه تا 5 روز دیگه کدهاشو به من بدید ، برای پروژه ی درسی میخوامش . دستتون درد نکنه 

سه شنبه 5 مرداد 1389  12:47 AM
تشکرات از این پست
rezaamf
reza1371
reza1371
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 168
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:پاسخ گويي به سوالات ++C


نقل قول javadjan
سلام
یک کامپایلر خوب واسه سی پلاس پلاس می خوام که توی ویندوز سون کار کنه
بورلند رو دارم اما موقع نصب ارور می ده
مایکروسافت ویژوال استودیو 2010 رو هم دارم اما صفحه ای که باید کد رو توش بنویسم نداره. و همچنین وقتی روی بوایلد و دبوگ و اینطور چیزا میزنم کد رو اجرا نمیکنه.نه خطا میده نه نتیجه رو نشون میده
ممنون


با سلام
دوست عزیز برای استفاده از کامپایلر سی پلاس پلاس در ویندوز 7 از برنامه توربو C++ استفاده کن . من خودم نسخه سازگارش با ویندوز 7 و ویستا رو در مجموعه نرم افزاری کوانتوم دارم . اما اگه میخوای در ویژوال استودیو 2010 با سی پلاس پلاس برنامه بنویسی new project از ++C رو بزن و بعد کنسول رو انتخاب کن . کدهای اصلی یکی هستند اما اکثر اعلان های کتابخانه رو خود ویژوال استودیو به صورت اتوماتیک قرار میده و شما فقط بدنه اصلی برنامه رو بنویسید .
موفق و پیروز باشید

پنج شنبه 7 مرداد 1389  7:26 PM
تشکرات از این پست
javadjan esfahaniran88 rezaamf
دسترسی سریع به انجمن ها