0

حمله مجازی نیروهای آمریکایی به تهران

 
kasper2
kasper2
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 84
محل سکونت : همدان

حمله مجازی نیروهای آمریکایی به تهران

 در جدیدترین بازی ساخت شرکت EA با عنوان Battlefield 3 تفنگداران نیروی دریایی آمریکایی در تهران دست به عملیات نظامی می‌زنند.

به گزارش مشرق، Battlefield 3 نام جدیدترین بازی جنگی است که قرار است پاییز امسال به بازار عرضه شود. این بازی یک بازی تیراندازی از دید اول شخص است که توسط شرکت EA Digital Illusions CE تولید و به وسیله شرکت Electronic Arts عرضه می‌گردد. در این بازی شما نقش تفنگداران نیروی دریایی آمریکا را دارید که طبق معمول با نام عباراتی چون آزادی و مبارزه با تروریسم به کشورهای دیگر از جمله ایران حمله می‌کنید.

این دوازدهیم شماره از سری بازی‌های Battlefield است و در واقع دنباله داستان قبلی آن در Battlefield 2 می‌باشد که در سال ۲۰۰۵ عرضه شد.

 

از جمله ویژگی‌های این بازی استفاده آن از موتور بازی Frostbite 2.0 ساخت شرکت DICE است. این موتور سبب می‌شود تا سازندگان آن بتوانند عملیات‌های تخریبی پیشرفته‌تر و نیز موسیقی و گرافیک بهتری را ارائه دهند. سازندگان آن سعی کرده‌اند تا با استفاده از این موتور جدید، شرایط کاملاً طبیعیِ میادین نبرد را به بازی‌باز القا کنند، شرایطی چون پرت شدن بر اثر موج انفجار، و تأثیر وزش باد و نیروی جاذبه بر روی گلوله‌ها.

این بازی در وهله نخست برای رایانه‌های شخصی و در درجه بعد برای کنسول‌های PlayStation 3 و Xbox 360 طراحی و در نظر گرفته شده است. لذا، نسخه رایانه‌های شخصی آن دارای نقشه‌های بازی بیشتری نسبت به نسخه کنسولی آن می‌باشد. مخاطبین این بازی اشخاص بالای ۱۸ سال می‌باشد.

حوادث Battlefield 3 در خاورمیانه، اروپا و آمریکای شمالی روی می‌دهد. نقشه‌های تأییدشده برای این بازی تاکنون شامل نقشه شهرهایی چون تهران، پاریس، سلیمانیه، و نیویورک می‌باشد که در این مکان‌ها جنگ‌های خیابانی، و نیز درگیری‌ در مناطق مرکزی شهر و فضاهای باز رخ می‌دهد. اتفاقات و رویدادهای این بازی در سال ۲۰۱۴ روی می‌دهند.

شاید این دسته از بازی‌ها در وهله نخست صرفاً یک سری بازی ساده به نظر آیند، اما اگر کمی عمیق‌تر به آنها نگریسته شود می‌توان دریافت که میلیون‌ها دلاری که صَرف ساخت چنین بازی‌هایی می‌شود فقط جنبه تجاری و سرگرمی ندارد، بلکه در ورای آنها می‌توان به وضوح جنبه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حتی مذهبی را یافت.

همان‌طور که کارشناسان مختلف ، بارها به فعالیت‌های هدفمند دولت آمریکا در تغییر و آماده‌سازی اذهان عمومی خود و دیگر کشورها برای مقابله و جنگ با اسلام، شیعیان، و به ویژه ایران اشاره کرده‌اند، بی‌شک یکی از اهداف این بازی، که می‌تواند مهم‌ترین آنها نیز باشد، آماده‌سازی اذهان عمومی به ویژه نسل جوان برای مقابله با ایران و کشورهای اسلامی است. اگر به مکان‌هایی که اتفاقات این بازی در آن روی می‌دهد نگاهی انداخته شود می‌توان به سهولت دید که این رویدادها در مرز بین ایران و عراق (سلیمانیه)، و حتی در داخل مرز ایران و در تهران روی می‌دهد.

پیش از این، اکثر رویدادهای چنین بازی‌های جنگی‌ای از جمله Medal of Honor: Operation Anaconda (2010), Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009), Metal Gear solid 4 (2008), و غیره در افغانستان و کشورهای عربی به ویژه عراق رخ می‌داد. اما اکنون و برای نخستین بار در یکی از بازی‌های معروف و پرهزینه ساخت آمریکا این درگیری‌ها به داخل ایران و تهران کشیده می‌شود.

شاید لازم باشد که دیگر در نگرش خود نسبت به این بازی‌های به ظاهر بازی بازنگری کرده و آنها را جدی‌تر دنبال کنیم و برای آنها تمهیدات لازم آن هم نه از نوع سلبی که ایجابی بیندیشیم.

جمعه 2 اردیبهشت 1390  10:05 PM
تشکرات از این پست
sr1313 morkaz
full_stop_mark
full_stop_mark
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 53
محل سکونت : تهران

پاسخ به:حمله مجازی نیروهای آمریکایی به تهران

آمريكا هميشه در سعي نابودي ايران بوده ولي نميتواند

یک شنبه 9 مرداد 1390  6:35 PM
تشکرات از این پست
saeedeh_cj
saeedeh_cj
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 351
محل سکونت : قم
جمعه 14 مرداد 1390  7:16 PM
تشکرات از این پست
fetrat
fetrat
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 580
محل سکونت : هرمزگان

پاسخ به:حمله مجازی نیروهای آمریکایی به تهران

وقتی می گن علم قدرته یعنی این

 

بریز ای کوفه بر فرقم هر آن قدری بلا داری

مبادا از برای دخترم،زینب نگه داری

یا حسین (ع)

جمعه 21 مرداد 1390  5:56 PM
تشکرات از این پست
kasper2
kasper2
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 84
محل سکونت : همدان
شنبه 22 مرداد 1390  1:31 PM
تشکرات از این پست
pooyaandish
pooyaandish
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 18

پاسخ به:حمله مجازی نیروهای آمریکایی به تهران

دردنیای واقعی هم حمله به ایران رو کلید زدن... اول حمله به سوریه به بهانه ی دفاع از مردم بعد هم شلوغی در ایران و حمله به ایران به بهانه ی دفاع از مردم!!!؟؟؟

باید همه ی ما هوشیار باشیم و با چشم باز نقشه های شوم دشمن برای کشورمون ایران رو بشناسیم. اگر قدر نظام اسلامیمون رو ندونیم باید جلوی چشممون شاهد به غارت رفتن شرف و عزت و انسانیتمون بدست وحشی های امریکایی و انگلیسی باشیم. هوشیار باشیم  هوشیار...

یک شنبه 23 مرداد 1390  7:26 PM
تشکرات از این پست
alibonab90
morkaz
morkaz
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1390 
تعداد پست ها : 175
محل سکونت : ایران

پاسخ به:حمله مجازی نیروهای آمریکایی به تهران

آمریکا در حمله مجازی هم حریف ایران نمی شه چه برسه به واقعی.

شتر در خواب بیند پنبه دانه.

 

««اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من خیراعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه»»

سه شنبه 25 مرداد 1390  6:30 PM
تشکرات از این پست
amin_sl
amin_sl
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 19
محل سکونت : تهران

پاسخ به:حمله مجازی نیروهای آمریکایی به تهران

سلام

نخست اینکه فکر کنم امسال بازی Battlefield 3 از MW3 جلوتر باشه (تا کنون از تریلر ها این معلومه) ولی MW3 پر فروش تر خواهد بود .

دوم اینکه طفلی آمریکا گناه داره دیگه،تو واقعیت که فعلا امکانش نیست به ایران حمله کنه. بزارید در محیط مجازی یه حرکتی بکنه آخه گناه دارن بزارین تخلیه کنن خودشونو !

پنج شنبه 21 مهر 1390  12:31 AM
تشکرات از این پست
alibbest59
alibbest59
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 117
محل سکونت : تهران

پاسخ به:حمله مجازی نیروهای آمریکایی به تهران

به هر حال باید آماده باشیم چون توسط این دست بازیها پیش زمینه فکری را فراهم و سپس حمله را شروع میکنند

همه مي خواهند بشريت را عوض کنند، ولي افسوس هيچ کس در اين انديشه نيست که خود را عوض کند

جمعه 29 مهر 1390  2:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها