سعيد توكل قهرمان سال 2009 كشتي آزاد جوانان جهان پس از درخشش در اين رده سني ناگهان از صحنه رقابتها محو شد. غيبت اين كشتيگير كه خيليها آينده درخشاني را برايش متصور هستند، حتي اين سوال را در ذهن كادر فني تيم ملي ايجاد كرد كه «سعيد توكل كجاست؟»
گفتوگوي ايسنا با اين كشتيگير مازندراني را در زير ميخوانيد:
* سعيد توكل چرا از صحنه رقابتها محو شده است؟ كشتي را رها كردهاي يا مشكل جاي ديگري است؟
- من معتاد كشتي هستم و كشتي در خونم است. چگونه ميتوانم آن را رها كنم.
* پس چرا بعد از مسابقههاي جوانان جهان ديگر خبري از تو نيست؟
- آخرين مدال رسميام مسابقههاي جوانان جهان بود و با تيم مازندران هم در سال 88 به تورنمنت ارمنستان رفتم.
* پس از آن چه شد؟
- سال 89 بدترين سال زندگيام بود. سال قبل ميخواستم در جام حبيبي و موحد كشتي بگيرم كه در تمرين مچ پايم شكست. بعد از آن براي مسابقههاي قهرماني كشور آماده ميشدم كه 4 روز مانده به مسابقهها دستم از آرنج شكست. خيليها ميگفتند توكل ديگر تمرين نميكند و كشتي را رها كرده، اما چنين چيزي نبود. ميتوانيد از مربيانم مجيد محمدي و حامد عباسپور بپرسيد كه چقدر تمرين ميكردم اما آرنج دستم شكست. اگر در قهرماني كشور كشتي ميگرفتم خيلي چيزها را ثابت ميكردم. به اين مصدوميتها بايد شكستي دندهام را هم اضافه كنم تا سالي كابوسوار را سپري كرده باشم.
* آيا با مدالهاي رده نوجوانان و جوانان قانع شدهاي؟
- من مدالهاي جوانان و نوجوانانم را اصلا مدال نميدانم و آنها را به ديوار هم آويزان نكردهام. معتقدم هيچ مدالي ندارم و بايد در رده بزرگسالان مدال بگيرم.
* سعيد توكل چه زماني به ميادين بازميگردد؟
- سه روز ديگر به خانه خدا ميروم. پس از زيارت خانه خدا تمرينهاي جديام را شروع ميكنم. هدف خاصي در كشتي دارم و با قدرت برميگردم. در اولين مسابقهاي كه به ميدان بيايم خيلي چيزها را ثابت خواهم كرد. احتمالا از مسابقههاي قهرماني كشور امسال به ميدان مي آيم و در وزن 84 كيلوگرم كشتي خواهم گرفت.