0

شکایت سران فتنه مثل شکایت مسعود رجوی از بسیج است

 
dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 2247
محل سکونت : اصفهان

شکایت سران فتنه مثل شکایت مسعود رجوی از بسیج است

هنگامی که مردم می‌نگرند که عده‌ای نظام را تا مرز فروپاشی پیش بردند اما در چنین شرایطی مجرمان در قوه قضائیه حالت مدعی پیدا می‌کنند، موجب وهن می‌شود و تعجب همگان را برمی‌انگیزد.

به گزارش شبکه ایران، پس از شکایت سران فتنه از خبرگزاری فارس و روزنامه «جوان» به‌دلیل اخبار و مطالب افشاگرانه این رسانه‌های مستقل و اصولگرا، در روزهای اخیر شاهد آن بودیم که میرحسین موسوی، سیدمحمد خاتمی و مهدی هاشمی، شکایتی را علیه روزنامه ایران در قوه قضائیه مطرح کردند.

البته این شکایت‌ها درحالی طرح می‌شود که شاکیان پرونده، خود در مظان بزرگ‌ترین اتهامات قرار گرفته‌اند و تاکنون بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و افراد حقیقی و حقوقی از آنان شکایاتی را تقدیم قوه قضائیه کرده‌اند.

با این وصف، انصاف و عدالت قوه قضائیه حکم می‌کند که در رسیدگی به پرونده‌ها همه‌جانبه عمل کند و تمام پرونده‌های قضایی را در دستور کار قرار دهد. در همین راستا، برخی فعالان مطبوعاتی به بررسی شکایت این افراد از روزنامه ایران و تغییر جایگاه شاکی و متهم پرداخته اند.

*شکایت مهدی هاشمی از روزنامه ایران مثل شکایت مسعود رجوی از بسیج است

حمیدرضا مقدم‌فر، مدیرعامل خبرگزاری فارس در این‌باره گفت: قوه قضائیه باید توجه داشته باشد که وقتی به شکایات سران فتنه اخیر اهمیت می‌دهد، این مسأله موجب وهن قوه قضائیه است.

وی یادآور شد: هنگامی که مردم، فتنه پس از انتخابات را مشاهده می‌کنند و می‌نگرند که عده‌ای نظام را تا مرز فروپاشی پیش بردند اما در چنین شرایطی مجرمان در قوه قضائیه حالت مدعی پیدا می‌کنند، موجب وهن می‌شود و تعجب همگان را برمی‌انگیزد.

مقدم‌فر تصریح کرد: حدود یک سال است که ما از سران فتنه شکایاتی را داشته‌ایم اما عجیب است که هنوز در مقدمات دادرسی هم قرار نگرفته است؛ ولی کسانی مثل مهدی هاشمی که فراری هستند با گرفتن وکیل در داخل کشور، شکایاتی را در قوه قضائیه طرح می‌کنند و فوراً به آن شکایات رسیدگی می‌شود.

مدیرعامل خبرگزاری فارس تأکید کرد: اینگونه اجرای یکطرفه قوانین باعث تردید در افکار عمومی است و به‌راستی باید سؤال کرد که قوه قضائیه با کدام منطقی این اعمال را پیش می‌برد. این موارد مانند آن است که مسعود رجوی از بسیج شکایت کند و بعد نسبت به آن رسیدگی هم بشود! مقدم‌فر اظهار کرد: این مسائل به حساب تمام قوه قضائیه گذاشته می‌شود و این موارد تبعات ملی دارد و افکار عمومی این اعمال را تحمل نخواهند کرد.

*تناقض سران فتنه

محمدکاظم انبارلویی، سردبیر روزنامه رسالت نیز در این‌باره گفت: شکایات سران فتنه در خصوص رسانه‌های مستقل و اصولگرا نوعی فرار به جلو است.

وی با بیان اینکه قوه قضائیه تاکنون شکایت بیش از 120 نماینده مجلس و بسیاری از افراد دیگر از سران فتنه را پیگیری نکرده است، خاطرنشان کرد: مدیران مسؤول رسانه‌های مورد شکایت، باید از این فرصت‌ها استفاده کنند و با افشاگری در دادگاه به زوایای مختلف فتنه اخیر اشاره کنند.

انبارلویی با بیان اینکه قوه قضائیه می‌تواند به هر شکایتی رسیدگی کند و نفس یک شکایت به معنای این نیست که ایرادی به قوه قضائیه بگیریم، گفت: شخصی که به‌عنوان متهم معرفی می‌شود، محکوم نیست و بنابراین این احتمال وجود دارد که مدعی در دادگاه، به عنوان متهم شناخته شود.

با این حال موضوع جالب اینجاست که افراد شاکی درخصوص رسانه‌های مستقل و اصولگرا با اعمال‌شان در ماه‌های اخیر نشان داده‌اند که نظام را قبول ندارند ولی برای طرح شکایت به قوه قضائیه نظام جمهوری اسلامی ایران رجوع کرده‌اند که این نوعی تناقض در رویکردهای سیاسی و حقوقی آنهاست.

*قوه قضاییه نباید برای هیچ کس حاشیه امن قائل شود

حسن اختری، دبیرکل انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان نیز با بیان اینکه شکایت افرادی که خود در مظان اتهام هستند، می‌تواند یک نوع فرار به جلو باشد، گفت: به هر حال در نظام جمهوری اسلامی بحث اقامه دعوی حق طبیعی همه افراد است و این نشان از وجود آزادی در ایران دارد. اما برای آنکه محاکم قضایی زیر سوال نباشند، در قضاوت به‌ویژه درخصوص شکایت سران فتنه از برخی رسانه‌ها، باید همه موارد را درنظر بگیرند و درنهایت حکمی صادر شود که مورد رضایت خداوند باشد.

اختری خاطرنشان کرد: در بحث قضایی هیچ حاشیه امنی برای هیچ کس نباید قائل بود و همه در برابر قانون یکسان هستند. لذا این انتظار است که قوه قضائیه به دور از فشارهای سیاسی به تمام اتهامات و پرونده‌ها رسیدگی کند.

دبیر انجمن روزنامه نگاران مسلمان در خصوص نقش رسانه‌ها در جامعه به روزنامه جوان گفت: با این حال رسانه‌ها به‌عنوان تریبون مردم و زبان گویای مردم باید مورد توجه خاص واقع شوند زیرا اگر قرار باشد به هر خبر و مطلبی که روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها به نمایندگی از مردم مطرح می‌کنند، نگاه قضایی داشته باشیم و آن را مورد پیگرد قرار دهیم، دیگر آن جرأتی را که رسانه‌های ما باید در برابر منکرات داشته باشند، از دست می‌دهند.

وی در پایان تصریح کرد: اگرچه هرگونه تخطی باید مورد پیگرد قانونی قرار گیرد، اما شایسته است که قوه قضائیه از فعالیت خبری رسانه‌ها در چارچوب قانون حمایت کند.

 

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

دوشنبه 23 فروردین 1389  12:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها