مدير آموزش سازمان درالقرآنالكريم از تشكيل انجمن وبلاگنويسان قرآنی با هدف ساماندهی انديشههای مختلف و ارائه افكار متنوع در فضای سايبر طی سال جاری خبر داد.
به نقل از «وبلاگ نيوز»، «حسين بهبودی» با اعلام اجرای طرحهای متنوع توسط اين سازمان در سال همت مضاعف، كار مضاعف گفت: تشكيل انجمن وبلاگنويسان قرآنی با هدف ساماندهی به اين وبلاگها، ايجاد زمينه مناسب برای ارايه عقايد متنوع قرآنی و بهرهبرداری علاقهمندان از اين عقايد از مهمترين برنامههای اداره آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الكريم در سال جاری است.
وی درباره نتايج حاصل از تشكيل اين انجمن، اظهار كرد: با توجه به كاربرد فضای مجازی در سطح جامعه به ويژه در ميان جوانان و نوجوانان و آزادی اين فضا برای ارايه افكار، آگاهی از انديشهها و افكار نسل جديد قرآنی، شناسايی استعدادها، جهتدهی و بهرهگيری از آنها، امكان تعامل آراء و حمايت از افكار مختلف را میتوان از پيامدهای مثبت ايجاد انجمن وبلاگنويسان قرآنی دانست.
بهبودی با اعلام تدوين ۱۱ منبع ويژه دورههای آموزشی سازمان دارالقرآن الكريم در سال ۸۹، تصريح كرد: در سالهای گذشته به دليل وجود برخی محدوديتها همچون عدم هماهنگی با ناشران و عدم تطابق تعداد منابع با افراد شركتكننده در اين دورهها، مشكلاتی به وجود میآمد كه سازمان دارالقرآن برای حل آنها درصدد برآمد تا منابع آموزشی را به صورت داخلی تدوين و منتشر كند.
مديركل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الكريم افزود: تاكنون بيش از ۷۰ درصد از اين منابع آموزشی آماده چاپ شده است كه با تلاشهای سازمان دارالقرآن الكريم به صورت كامل برای دورههای آموزشی تابستان سال جاری ارائه میشود و انتظار می رود كه با استناد به اين منابع، مشكلات مذكور و برخی كاستیها همچون عدم توجه به جنبههای فرهنگی و قرآنی به ويژه در آثار ترجمه شده از ديگر زبانها مرتفع شود.
وی با بيان اين مطلب كه تدوين درسنامههای دوره كاردانی به كارشناسی رشته تربيت مربی قرآن از ديگر فعاليتهای آموزشی و پژوهشی سازمان درالقرآن الكريم در سال ۸۹ است، ابراز كرد: در صورت تأييد وزارت علوم با تأسيس اين دوره و راهاندازی رشته مديريت فعاليتهای قرآنی در دانشگاه جامع علمی كاربردی، سازمان تبليغات اسلامی و سازمان دارالقرآن الكريم تدوين درسنامههای اين دورهها را نيز در جدول كاری خود قرار داده است.
بهبودی با اشاره به وجود محدوديتهای موجود در ارايه آموزشهای مجازی قرآن بيان كرد: ارايه آموزشهای مجازی از ۲ سال قبل در سازمان دارالقرآن الكريم مطرح شد و رايزنیهای متعددی نيز با نهادهای دخيل در اينگونه آموزشها، دانشگاهها و مؤسسات انجام شد اما به دليل وجود برخی محدوديتها همچون محدوديت شبكه مخابراتی كشور برای عرضه آموزش زنده تاكنون نتايج مورد نظر محقق نشده است.
مديركل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن تصريح كرد: با اين وجود اين سازمان درصدد طراحی و اجرای شيوههای نوين آموزشی همچون آموزش نيمه زنده (پادكست) است و در اين زمينه رايزنیهايی را نيز با آموزشكده مجازی علوم حديث انجام داده است.
|