0

كيك فنجاني موزي

 
azadeh7
azadeh7
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 442
محل سکونت : اصفهان

كيك فنجاني موزي

اين کيک را بعنوان يك ميان وعده لذيذ همراه با چاي ميل كنيد و از آن لذت ببريد ...
 
زمان تهيه: 10 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه
مواد لازم براي 24 عدد كيك فنجاني:
پودر سبوس: 50گرم
شير گرم:  75 گرم
زرده تخم‌مرغ: يك عدد
موز: يك عدد
روغن آفتابگردان: 50 گرم
كشمش: 50 گرم
شكر قهوه‌‌‌‌‌‌اي: 60 گرم
آرد سبوس‌دار: 60 گرم
جوش‌شيرين: 2/1 قاشق چايخوري
بيكينگ‌پودر: 2/1 قاشق چايخوري
نمك: 8/1 قاشق چايخوري
دارچين: 2/1 قاشق چايخوري
زنجبيل: 4/1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:
1- فر را روي درجه 180 سانتي‌گراد يا 4 گاز از پيش گرم كنيد.
2- 24 قالب كوچك كيك تهيه كرده، درون آن‌ها كاغذ مخصوص كيك‌پزي را قرار دهيد.
  پودر سبوس، شير و موز را با يك همزن با هم مخلوط كنيد و 5 دقيقه آن را كنار بگذاريد.  سپس،  آن‌ها را درون يك  دستگاه غذاساز همراه با زرده تخم‌مرغ،  روغن، كشمش و شكر به مدت يك دقيقه مخلوط كنيد، پس از آن آرد،  جوش‌شيرين، بيكينگ‌پودر،  نمك، دارچين و زنجبيل را به مخلوط اضافه كرده، هم بزنيد.
3- با قاشق از مخلوط برداشته، داخل قالب‌هاي كوچك فنجاني بريزيد (يك قاشق براي هر قالب) و به مدت 14- 12 دقيقه آن‌ها را حرارت دهيد.


 

 

mobile

 

پنج شنبه 19 فروردین 1389  9:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها