به گزارش خبرگزاری مهر، در مراسم نقد و بررسی "یکی از ما دو نفر" که سهشنبه 30 فروردینماه در فرهنگسرای فردوس برگزار شد، محمدرضا لطفی مجری و منتقد و عوامل فیلم "یکی از ما دو نفر" حضور داشتند. تهمینه میلانی کارگردان این فیلم در پاسخ به این سئوال که چه چیزی باعث شد سوژه روابط بین دختر و پسر را برای فیلمش انتخاب کند؟ گفت: اصولا دغدغه من زندگی جوانها است و به دلیل ارتباط تنگاتنگی که با آنها دارم از ریز اسرار شخصی آنها مطللع هستم.
وی در ادامه افزود: مدتی قبل در یک بررسی اجمالی به این نتیجه رسیدم که یکی از بزرگترین دغدغهها و مشکلات جوانان که به خاطر آن دچار یک نوع سر خوردگی هم شدند روابط نادرست بین دخترها و پسرها است، چرا که این نوع دوستی وارداتی در کشور ما دچار یکسری چالشهایی شده است که چون مبنای روانشناسی و منطقی ندارد اثرات نامطلوبی را هم روی جوانها میگذارد، به همین دلیل تصمیم گرفتم فیلمی بسازم که نقد روانشناسی به این روابط داشته باشد.
السا فیروزآذر در ادامه این نشست گفت: من به دلیل نسبت فامیلی که با خانم میلانی دارم و ورای یک رابطه خاله و خواهرزاده است باید بگویم که به سینمای او و جنس کارهایش علاقمند هستم و دوست دارم در آینده مانند خالهام به طور جدی به کارگردانی بپردازم.
وی در ادامه افزود: نزدیکی نگاه من با او باعث شده که در بسیاری از کارها در مقام دستیار ایشان باشم، اما در فیلم سینمایی "تسویه حساب" در نقش نسبتا محوری حضور داشتم؛ در رابطه با نقش سارا باید بگویم با توجه به سوژهایی که این فیلم داشت، واقعا دوست داشتم این نقش را بازی کنم و خوشحالم که این کاراکتر شیرین و تاثیرگذار به من رسید.
آنا نعمتی بازیگر گفت: من همیشه در سینما به فکر این هستم که یک نقش ماندگار را بازی کنم و به این خاطر برای من بلندی یا کوتاهی نقش چندان مهم نیست. کاراکتری که در این فیلم بازی میکردم به نوعی در راستای کامل کردن نقش اول فیلم بود، اما آنقدر به آن خوب پرداخته شده بود که بازی در آن واقعا برای من جذاب بود. من از اینکه یک تجربه شیرین کاری با خانم میلانی را داشتم بسیار خوشحال هستم.
دانیال عبادی درباره بازی در این فیلم بیان کرد: اصولاً من در نقشهای اصلی ظاهر میشوم، اما آنقدر این نقش برایم جذاب بود که نتوانستم به آن نه بگویم، به ویژه آنکه دوست داشتم تجربهای با خانم میلانی داشته باشم؛ سینمای او در جامعه اثرگذار است. از طرفی این که میگویند من تنها در نقشهایی با چهره آراسته ظاهر میشوم شایعه است و بهترین گواه آن هم کارنامه هنری من است.
فیلم سینمایی "یکی از ما دو نفر" با بازی بهرام رادان، السا فیروزآذر، دانیال عبادی، آنا نعمتی و... داستان دو مهندس جوان است که در رابطهشان با یکدیگر دچار مشکل میشوند.