مواد لازم :
كرفس خرد شده 120 گرم
كالباس 250 گرم
سیب زمینی استامبولی 500 گرم
قارچ كنسرو شده 250 گرم
سس مایونز 4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 0.5 فنجان
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
سركه 2 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
كرفس مغز دار باشد , در صورت موجود بودن قارچ مصرف شود , بجای روغن زیتون از خامه هم می توانید استفاده كنید , یا سركه استفاده نمائید یا آب لیمو .
سس مایونز را با روغن زیتون , سركه , كمی نمك و فلفل مخلوط میكنیم ساقه های سفید كرفس را میشوئیم بطول 2 تا 3 سانتیمتر میبریم و نازك خلال میكنیم , سب زمینی را می پزیم و خلال میكنیم , ژامبون اسلامی را هم خلال می نمائیم و در صورت مصرف قارچ آنرا هم تمیز و خلال میكنیم و تمام این مواد را با سس مخلوط می نمائیم و بهم میزنیم , بعد سالاد را در ظرف میریزیم و كمی جعفری یا ترخان خرد شده روی ان میپاشیم و روی آن را با خلال ژامبون اسلامی و حلقه های گوجه فرنگی و یكعدد مغز كاهو تزیین میكنیم ( قارچ را در روغن زیتون كمی سرخ و بعد مصرف میكنیم ) .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست