0

صياد شيرازي به روايت رهبري

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

صياد شيرازي به روايت رهبري

حكم انتصاب سردار شهيد علي صياد شيرازي :

تيمسار سرتيپ على صياد شيرازى

بنا به پيشنهاد رئيس ستاد كل نيروهاى مسلح و نظر به سوابق ممتد و ارزنده و تجارب عملى و رشادتها و فداكاريهاى فراموش نشدنى در صحنه‌هاى جنگ و ايمان و تعهدى كه از شما در مشاغل فرماندهى و ستادى ديده شده است، شما را به جانشينى رئيس ستاد كل نيروهاى مسلح منصوب مى‌كنم.
توفيق شما را از خداوند متعال مسألت مى‌نمايم.
سيّد على خامنه‌اى
20/6/72

پيام تسليت مقام معظم رهبري به مناسبت شهادت امير سرلشكر صياد شيرازي:

بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحيم

من المؤمنين رجال صدقوا ما عاهدوا اللَّه عليه فمنهم من قضى نحبه و منهم من ينتظر و ما بدّلوا تبديلا
امير سرافراز ارتش اسلام و سرباز صادق و فداكار دين و قرآن، نظامىِ مؤمن و پارسا و پرهيزگار، سپهبد على صياد شيرازى امروز به دست منافقين مجرم و خونخوار و روسياه به شهادت رسيد. اين نه اولين و نه آخرين بارى است كه دلى نورانى و سرشار از عشق و ايمان و وفادارى به آرمانهاى بلند الهى، هدف تير خشم و عناد و عصبيت از سوى زمره‌ى جنايتكار و فاسدى كه ادامه‌ى حيات خود را در خدمتگزارى به دشمنان اسلام دانسته است، قرار مى‌گيرد و دست خائنِ خودفروخته‌يى، نهال ثمربخش انسان والايى را قطع مى‌كند.
او مانند ديگر مردان حق از روزى كه قدم در راه انقلاب نهادند همواره سر و جان خود را براى نثار در راه خدا بر روى دست داشتند. سرزمينهاى داغ خوزستان و گردنه‌هاى برافراشته‌ى كردستان، سالها شاهد آمادگى و فداكارى اين انسان پاكنهاد و مصمم و شجاع بوده و جبهه‌هاى دفاع مقدس صدها خاطره از رشادت و از خودگذشتگى او حفظ كرده است. خطر مرگ كوچكتر از آن است كه بندگان صالح خدا را از راه او باز گرداند، و عشق به منال دنيوى حقيرتر از آن است كه در دل نورانى شايستگان جايى بيابد. كوردلان منافق بدانند كه با اين جنايتها روزبه‌روز نفرت ملت ايران از آنان بيشتر خواهد شد و خون مردان پاكدامن و پارسا همچون صياد شيرازى و شهيد لاجوردى بدنامى و سياه‌رويى آنان را در تاريخ و در دل اين ملت هميشگى خواهد كرد. و سردمداران استكبار كه با وجود لافزنيهاى ضد تروريستى خود، به اميد آن نشسته‌اند كه تروريستهاى مزدورشان در ايران اسلامى با شهيد كردن مردان استوار و مقاوم انقلاب، راه تسلط بر ايران اسلامى را هموار كنند، بدانند كه خون شهيدان راه حق، ملت مؤمن ما را سختر و آشتى‌ناپذيرتر و مقاومت‌تر مى‌سازد. رحمت و فضل بيكران الهى بر روح شهيد عزيزمان على صياد شيرازى و لعنت و نفرين خدا و فرشتگان و بندگان صالحش بر ايادى منفور و مطرود استكبار.
اين‌جانب شهادت اين بنده‌ى برگزيده‌ى خدا را به ملت ايران بخصوص به ياران دفاع مقدس و ايثارگران جبهه‌هاى نور و حقيقت و به خانواده‌ى گرامى و فداكار و بازماندگان محترمش تبريك و تسليت مى‌گويم و صميمى‌ترين درود خود را بر روح پاك او و خون بناحق ريخته‌ى او نثار مى‌كنم.
والسّلام على عباداللَّه الصّالحين
سيّد على خامنه‌اى
21/1/78

بيانات مقام معظم رهبري در جمع فرمانده هان ارتش و سپاه به هنگام وداع با پيكر شهداي روز عرفه(سردارشهيد احمد كاظمي و همرزمانش):

جمع ديگرى از بهترين‌ها هم رفتند و ما هنوز هستيم. دو هفته پيش شهيد كاظمى پيش من آمد و گفت از شما دو درخواست دارم: يكى اين‌كه دعا كنيد من روسفيد بشوم، دوم اين‌كه دعا كنيد من شهيد بشوم. گفتم شماها واقعاً حيف است بميريد؛ شماها كه اين روزگارهاى مهم را گذرانديد، نبايد بميريد؛ شماها همه‌تان بايد شهيد شويد؛ وليكن حالا زود است و هنوز كشور و نظام به شما احتياج دارد. بعد گفتم آن روزى كه خبر شهادت صياد را به من دادند، من گفتم صياد، شايسته‌ى شهادت بود؛ حقش بود؛ حيف بود صياد بميرد. وقتى اين جمله را گفتم، چشم‌هاى شهيد كاظمى پُرِ اشك شد، گفت: ان‌شاءاللَّه خبر من را هم به‌تان بدهند!

21/10/1384

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 17 فروردین 1389  10:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها