0

تاج استعفاداد

majid68
majid68
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4493

تاج استعفاداد

فریدون معینی جانشین مهدی تاج شد

علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال  با اعلام پذیرفتن استعفای مهدی تاج رییس کمیته تیم‌های ملی اظهار کرد: تاج پیش از این با من درباره استعفایش صحبت کرده بود. او مشغله زیادی در فدراسیون دارد و ما نیز می‌خواهیم کسی که ریاست کمیته تیم‌های ملی را برعهده دارد به طور تمام وقت در این جایگاه کار کند لذا با استعفای تاج موافقت کردم و به طور موقت فریدون معینی رییس کمیته جوانان فدراسیون را جانشین او در ریاست کمیته تیم‌های ملی کردم تا وی بتواند به صورت تمام وقت در آکادمی و کمپ و این کمیته‌ها مشغول باشد و به طور دائم نظارت بر کار را انجام دهد.

کفاشیان در پاسخ به این سوال که آیا دلیل استعفای تاج وجود اختلاف نظر بین شما و تاج بوده است؟ گفت: من و تاج هیچ اختلاف نظری با هم نداریم و همانطور که گفتم تنها دلیل این استعفا مشغله زیاد تاج و در مقابل نیاز کار بیشتر در کمیته تیم‌های ملی بود.

رییس فدراسیون فوتبال همچنین درباره کناره ‌گیری غلامحسین پیروانی از سرمربیگری تیم ملی امید اظهار کرد: ما موافق جدایی پیروانی از تیم امید نبودیم و فکر می‌کنیم او می‌تواند از بهترین گزینه‌های ما برای هدایت این تیم باشد. اما خودش اعلام کرده که اگر یک میلیارد تومان هم به من بدهند به تیم امید برنمی‌گردم. این بدان معناست که وی می‌خواهد تیم امید را ترک کند و تحت هر شرایطی که ما می‌گذاشتیم حاضر به همکاری نبود. ما فریدون معینی را برای مذاکره با وی مامور کردیم و البته غلامحسین پیروانی هم برادرش را به آن جلسه فرستاد. اختلاف نظرهایی آنجا شکل گرفت که نباید رسانه‌ای می‌شد و بهتر بود با جلسات و مذاکرات بیشتر این اختلافات به حداقل و به طور کامل از بین می‌رفت.

کفاشیان در پاسخ به این سوال که آیا کم کردن ۳۰ درصد از مبلغ قرارداد سرمربی تیم امید نسبت به سال گذشته تصمیم درستی از سوی فدراسیون بوده است؟ تصریح کرد: ما خواسته بودیم که مبلغ قرارداد امسال این مربی و آن چیزی که به طور حتم ثبت می‌شود همان رقم قرارداد سال گذشته باشد. اما با توجه به آن که قرار بود قرارداد ۹ ماهه و تا پایان بازی‌های آسیایی گوانگجو ببندیم باید بخشی از آن مبلغ کسر می‌شد. ضمن این که مبلغ دریافتی‌شان دقیقا آن چیزی نیست که در قرارداد از ما می‌گیرند. بلکه بخش‌های دیگری را هم مانند پاداش‌ها در نظر می‌گرفتیم که مبلغ دریافتی کادر فنی تیم امید را بیشتر از قبل می‌کرد.

کفاشیان در پاسخ به این سوال که آیا امضای قرارداد ۹ ماهه با مربیان تیم ملی امید تاکنون سابقه داشته است؟ گفت: به هر حال ما باید مرحله به مرحله قرارداد مربیان را تمدید کنیم. ما باید عملکرد کادر فنی تیم امید را تا مسابقات گوانگجو و پایان بازی‌ها در نظر بگیریم و سپس قرارداد را به طور مثال تا یک سال دیگر یا پایان مسابقات المپیک تمدید کنیم. این یک تصمیم کاملا منطقی است.

وی همچنین درباره انتخاب جانشین سرمربی تیم امید با توجه به کمی فرصت تا بازی‌های آسیایی گوانگجو به ایسنا گفت: این موضوعی نیست که بخواهیم یک شبه یا یکی، دو روزه درباره آن تصمیم بگیریم. ما هنوز باید با غلامحسین پیروانی صحبت کنیم و مذاکره دیگری داشته باشیم و اگر مطمئن شویم که او دیگر نمی‌خواهد به تیم امید برگردد در این راستا جلساتی را گذاشته و پس از بحث و بررسی جانشین او را انتخاب می‌کنیم.

رییس فدراسیون فوتبال همچنین درباره تایید مذاکره با برخی مربیان خارجی از سوی تاج و این که آیا افشین قطبی سرمربی تیم ملی پذیرفته است که به عنوان مربی در کنار یک سرمربی خارجی بزرگ کار کند به ایسنا گفت: هیچ وقت باب مذاکره در فدراسیون بسته نیست و مذاکره را بهترین ابزار برای موفقیت می‌دانیم. ما برنامه‌ها و راه‌های مختلفی را برای موفقیت تیم ملی در جام ملت‌های آسیا و مسابقات بعدی بررسی می‌کنیم. یکی از راه‌ها این بود که سرمربی خارجی بزرگی را بیاوریم و افشین قطبی هم به عنوان مربی کنارش کار کند، یا اینکه شخصی را بیاوریم تا در جهت تقویت کادر فنی به عنوان مدیر فنی در تیم مشغول به کار شود. البته در تمام این موارد افشین قطبی نیز خود در جریان کار هست و اگر فرد جدیدی را به کادر فنی با هر سمتی اضافه کنیم با نظر او خواهد بود. تلاش می‌کنیم تا در آینده نزدیک تکلیف این قضیه مشخص شود و تیم ملی با قدرت برای حضور در مسابقات جام ملت‌ها آماده شود.

سه شنبه 17 فروردین 1389  5:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها