به گزارش دیلی میل، محققان در این مطالعه همچنین متوجه شدند که مصرف قهوه در دوران بارداری به اندازه چند ساعت دوره بارداری را طولانی تر می کند.
در این مطالعه جزییات سوابق حدود 60 هزار بارداری در یک دوره 10 ساله در نروژ بررسی شد.
این سوابق شامل اطلاعاتی درباره تعداد دفعاتی بود که زنان باردار خوراکی ها و نوشیدنی های حاوی کافئین مانند چای، قهوه و شکلات مصرف می کردند.
مقایسه این اطلاعات با وزن نوزادانی که به دنیا آورده بودند، ارتباط مشخصی را میان کافئین و وزن نوزاد در هنگام تولد نشان داد.
یک لیوان قهوه فوری حدود 100 میلی گرم کافئین و یک لیوان قهوه صاف شده حدود 140 میلی گرم کافئین دارد.
این در حالی است که در برخی نوشیدنی هایی که در کافی شاپ ها فروخته می شوند در هر فنجان آنها بیش از 300 میلی گرم کافئین وجود دارد.
در انگلیس به زنان باردار توصیه می شود که مصرف کافئین خود را به روزی 200 میلی گرم کاهش دهند.
همچنین مشخص شده است که قهوه با افزایش طول مدت بارداری ارتباط دارد به طوری که مصرف روزی یک لیوان قهوه فوری طول مدت حضور جنین در رحم مادر را هشت ساعت اضافه می کند.
دکتر ˈورنا سنگپیلˈ از یک بیمارستان دانشگاهی سوئد می گوید، مصرف قهوه به رشد جنین آسیب می زند زیرا باعث کند شدن عبور مواد مغذی حیاتی از مادر به جنین از طریق جفت می شود.
وی در مجله BMC Medicine نوشت: همچنین قهوه با ایجاد اختلال در علائم شیمیایی که در هنگام زایمان ایجاد می شود، مدت زمان حضور جنین در رحم مادر را تا چند ساعت افزایش می دهد.
محققان می گویند: به دنیا آوردن نوزادان زیر وزن طبیعی می تواند باعث جهش ناگهانی رشد شود که این به نوبه خود به چاقی، دیابت و ابتلا به برخی سرطان ها در سال های بعدی زندگی منجر می شود.