0

مطالب علمی - پزشکی

 
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

●  اپیدمیولوژی:

در کودکان بسیار شایع است و بیشترین وقوع آن از ۶ ماهگی تا  ۳ سالگی می باشد.
اتیولوژی: ریسک فاکتورهایی که بروز اوتیت مدیا را افزایش می دهند عبارتند از: فصل ( در زمستان بیشتراست)، ناهنجاری مادرزادی، فاکتورهای محیطی، نژاد    ( در سفید پوستان بیشتر است)، سن اولین ابتلا( هرچه سن ابتلای اولیه کمتر باشد، دوره های وقوع بیماری شدیدتر و مقاومتر بوده و احتمال عود آن بیشتر است ) و جنس ( در پسران بیشتر است ).
●  میکروبیولوژی:
استرپتوکوکوس پنومونی(۳۵%)، پاتوژن باکتریایی غالب است که با اوتیت مدیا حاد در ارتباط است. پاتوژن های رده دوم و سوم به ترتیب عبارتند از هموفیلوس آنفولانزا(۲۵% ) و موراکسلا کاتارالیس(۱۵%). از دیگر باکتری های پاتوژن می توان از استافیلوکوک اورئوس، استرپتوکوک پیوژن، اشرشیاکولی نام برد.

 ● درمان :

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، اگر کودک شما عفونت گوش میانی دارد، مهم است کودک را برای تشخیص و درمان مناسب به نزد دکتر ببرید. متخصص اطفال تعیین خواهد کرد که ٱیا این عفونت باکتریایی است یا ویروسی.

اگر عفونت باکتریایی باشد، دکتر شما آنتی‌بیوتیک تجویز خواهد کرد. اگر عفونت ویروسی باشد، آنتی بیوتیک آن را درمان نخواهد کرد، بنابراین تجویز آنها نه تنها فایده‌‌ای ندارد، بلکه ممکن است عارضه ایجاد کند.

با توجه به این که عفونت‌های ویروسی شایع‌تر هستند، پزشکان در بسیاری موارد در کودکانی که از جهات دیگر سالم باشند، آنتی‌بیوتیک تجویز نمی‌کنند و منتظر رفع خودبخودی عفونت باقی می‌مانند.

اما در هر حال موارد عفونت گوش میانی کودکان نیاز  به ویزیت پزشک دارند

برای تسکین درد می‌توانید به کودکتان مسکن‌هایی مانند استامینوفن یا ایبوپروفن بدهید. به کودکتان آسپیرین ندهید، مگر اینکه دکترتان آن را تجویز کند. همچنین گذاشتن یک بالشتک گرم‌کننده روی گوش کودک بگذارید هم به تسکین او کمک می‌کند. دکتر ممکن است قطره گوش هم برای کودک تجویز کند.

در کودکانی که دچار عفونت‌‌های مکرر گوش می‌شوند، ممکن است با جراحی لوله‌هایی در گوش کار گذاشته شود تا به کاهش تجمع مایع در گوش میانی- که زمینه‌ساز عفونت است-  کمک کند.

۱- هدف:
کنترل درد، ریشه کنی عفونت، جلوگیری از عوارض و پیچیدگی، جلوگیری از بازگشت عفونت، جلوگیری از مصرف آنتی بیوتیکهای غیر ضروری و کاهش عوارض ناشی از درمان.
 ۲- آنتی بیوتیک درمانی:
انتخاب آنتی بیوتیک بر اساس حساسیت میکروبی، میزان نفوذ به مایع گوش میانی، اثر بخشی بالینی، میزان تحمل بیمار، سن بیمار و
قیمت دارو می باشد. استفاده از آنتی بیوتیک برای درمان اولیه اوتیت مدیا ترشح دار توصیه نمی شود.

علیرغم آن که یک سوم انواع هموفیلوس آنفولانزا و حداقل سه چهارم انواع موراکسلا کاتارالیس بتالاکتاماز تولید می کنند، آموکسی سیلین هنوز اولین خط درمان است که علیه استرپتوکوک پنومونی اثر عالی و بر اکثر هموفیلوس آنفولانزاهای موجود در گوش میانی نیز موثر است. از داروهایی که بر مولدهای بتالاکتاماز موثرند می توان از کوآموکسی کلاو، کوتری موکسازول، اریترومایسین/سولفی سوکسازول، کلاریترومایسین،   برخی سفالوسپورین های خوراکی نسل دوم و سفیکسیم نام برد.

جهت درمان پنوموکوک های مقاوم به پنی سیلین، که هم اکنون مشکل بزرگی شده است، استفاده از دوز بالای آموکسی سیلین ، اریترومایسین و یا کوتری موکسازول ممکن است موثر باشد.

● درمان داروئی :

داروی انتخابی برای این بیماری آموکسی سیلین می باشد که با دوز ۴۰mg/kg/day منقسم در ۳ دوز برای ده روز متوالی تجویز می شود . در اوتیت مدیای حاد عود کننده آموکسی سیلین ۲۰mg/kg/day برای ۶ ۳ ماه یا در طول تابستان تجویز می شود .

در موارد زیر می توان از داروهای آلترناتیو دیگر استفاده کرد :

۱) بیماران مبتلا به اوتیت مدیای حاد که به پنی سیلین آلرژی دارند .

۲) مشاهده علائم مقاومت به داروی آموکسی سیلین بعد از ۷۲ ۴۸ ساعت

۳) اگر اوتیت مدیای حاد با فاصله ۴ ۳ هفته از یک اوتیت مدیای حاد قبلی اتفاق افتد .

۴) اوتیت مدیا با گوش درد شدید

۵) اطفال کمتر از ۶ ماه با تب بالا

۶) بیماران با ضعف سیستم ایمنی

داروهای آلترناتیو که بر پاتوژنهای مقاوم به آموکسی سیلین موثر هستند شامل :

۱) کوآموکسی کلاو (آموکسی سیلین + کلاونیک اسید ) با دوز ۴۰mg/kg/day

۲) سفیکسیم (سوپراکس ) با دوز ۸mg/kg/day ، دو بار در روز

۳) کوتریموکسازول ( باکتریم ) با دوز ۴۰/۸ mg/kg/day ، دو بار در روز

۴) سفاکلور که از دیگر آلترناتیوها کمتر موثر می باشد .

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:44 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

نگاه کردن به تصویر کسی که دوستش دارید موجب کاهش درد تا ۴۴ درصد می‌شود

 

پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه استنفورد  می گویند: گرچه میزان احساس درد و چگونگی پاسخ به آن تا حد زیادی به وضعیت جسمی ، روحی و فرهنگی افراد بستگی دارد  . اما نگاه کردن به تصویر کسی که دوستش دارید موجب کاهش درد تا ۴۴ درصد می‌شود.

 
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، درد یک احساس پیچیده است که اغلب اجزاى روحى را نیز در بردارد. وجود گیرنده هاى احساس درد و انتقال بدون اختلال این حس به سیستم عصبى مرکزى، پیش شرطهاى داشتن درد، میباشند. در دردهاى مزمن، عوامل بیولوژیکى، فیزیکى و اجتماعى بر روى یکدیگر تاثیرات متقابل میگذارند. 

دانشمندان دانشگاه استنفورد با بررسی های مختلف، به شواهد مستقیمی درباره پیوند احساس دلبستگی عاطفی با کاهش درد در بیمار دست یافتند.

محققان دریافتند تصویر فرد مورد علاقه بیمار به کاهش میزان درد در مناطق پردازش مغز، و  تاثیر داروها و مخدرها کمک می‌کند.

در این آزمایش، مغز افراد عاشق که به تصویر محبوب خود نگاه می‌کردند با اسکن‌های ام.‌آر.آی بررسی شد، در حالی که سطوح مختلف درد ناشی از سوزش هم در پوست آنها اعمال می‌شد.

دانشمندان دریافتند که به طور میانگین میزان درد در این افراد بین ۳۶ تا ۴۴ درصد بود در حالی که با نگاه کردن به فرد یا تصویری که دوست داشتند فقط  ۱۳ درصد اظهار ناراحتی شدید کردند.

به گفته محققان بی‌دردی ناشی از احساس علاقه بیشتر با جنبه‌های ابتدایی‌تر مغز در ارتباط است.

 با توجه به این یافته‌ها انسان می‌تواند تا حدود زیادی با درد خود کنار بیاید.

طبق تعریف رسمى انجمن بین المللى مطالعات علمى در این مورد، “درد، یک درک و تجربه ناخوشایند است، که بر اثر یک صدمه دیدگى بوجود آمده و یا به بروز آسیبى منجر خواهد شد ، یا اینکه به این صورت احساس میشود.” بنابراین درد، آن چیزیست که بیماران احساس میکنند.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:44 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

امکان تشخیص بیماری آلزایمر در مراحل ابتدایی و در نتیجه درمان به موقع آن از راه معاینه چشم فرد مبتلا ممکن می شود

 

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند تحقیقات جدید از افزایش امکان تشخیص آلزایمر در مراحل ابتدایی و در نتیجه درمان به موقع آن از راه معاینه چشم فرد مبتلا خبر می دهد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، بیماری آلزایمر زمانی بروز می کند که برای درمان آن دیگر فرصتی  باقی نیست ؛ اما تحقیقات جدید از افزایش امکان تشخیص این بیماری در مراحل ابتدایی و در نتیجه درمان به موقع آن از راه معاینه چشم فرد مبتلا خبر می دهد.
 
با توجه به افزایش میانگین طول عمر آدمی ؛ تا سال ۲۰۵۰ میلادی شمار بیماران مبتلا به آلزایمر به دو تا سه برابر امروز خواهد رسید و  هم اکنون نزدیک به ۲۵ میلیون نفر در سراسر جهان از آلزایمر رنج می برند.
 
آلزایمر یکی از شایع ترین نوع از انواع بیماری های دمانس یا همان زوال عقل است که از آن به عنوان کابوس بسیاری از مردم در دوره سالمندی یاد می شود؛ چرا که در مغز فرد مبتلا به علت افزایش میزان پروتئین بتا آمیلوئید چه در خارج و چه در داخل سلول عصبی ؛ نه تنها حافظه بلکه در نهایت شخصیت فرد نیز از دست می رود
هنوز کسی علت چنین تغییری را نمی داند؛ اما در هر صورت افزایش این پروتئین سبب اختلال عملکردهای حیاتی سلول های عصبی و تبادل اطلاعات بین آنها می شود؛ در نتیجه سلول های مغزی رفته رفته می میرند و مغز تا ۲۰ درصد کوچکتر می شود؛ حافظه بیمار مختل شده و شخصیت او تغییر می کند.
 
حدود ۲۰ سال زمان لازم است تا نخستین علائم شایع این بیماری در فرد مبتلا بروز کند؛ به همین دلیل تا پیش از فرا رسیدن این زمان ؛ مغز به نحوی این تغییرات را جبران کرده که در رفتار ظاهری چیزی مشاهده نشده است اما نکته اینجاست که تا همان زمان حدود یک سوم سلول های مغزی تخریب شده و دیگر با درمان های موجود نمی توان مانع پیشرفت بیماری شد.

 پروفسور یوخن هرمس متخصص نوروپاتولوژی در دانشگاه مونیخ به همراه ۲۰ محقق دیگر معتقدند که شاید در آینده بتوان تنها با معاینه چشم ها بیماری آلزایمر را در مراحل اولیه آن تشخیص داد.
 
به اعتقاد هرمس ؛ در شبکیه چشم مبتلایان به آلزایمر تغییراتی مشهود است که این تغییرات در ارتباط با مغز بیمار بوده و سال ها قبل از آن که علائم شایع بیماری ظاهر شود؛ قابل تشخیص است
وی در حال حاضر مشغول تحقیقاتی برای اثبات ارتباط بین تغییرات شبکیه و مغز بیمار مبتلا به آلزایمر و توضیح آن است.
 
همزمان با پژوهشگران مونیخ ؛ محققان موسسه کلمنز ـ شوپف دانشگاه صنعتی دارم اشتات و دانشگاه ینا نیز تحقیقات مشابهی از جمله مشاهده تغییرات شبکیه چشم با کمک برخی مواد رنگی را در دستور کار خود دارند.
هزینه این طرح سه ساله ؛ حدود سه میلیون یورو برآورد شده که از محل کمک  های تحقیقاتی و آموزشی دولت آلمان تامین می شود

بیماری آلزایمر ۲ تا ۵ درصد اشخاص مسن را دربر می‌گیرد و گاهی هم بر اشخاص جوانتر حمله می‌کند. به نظر می‌رسد که بیماری آلزایمر در اثر فاسد شدن سلولهای منطقه هیپو کامپ که معمولا مقدار زیادی استیل کولین تولید می‌کنند بوجود می‌آید.

سلولهای مغزی یا نرونهایی که آسیب دیده‌اند پلاکهایی جمع می‌کنند و به تعداد زیادی می‌میرند. منطقه آسیب دیده مغز و استیل کولین در تشکیل خاطرات جدید وارد عمل می‌شوند به همین دلیل یکی از نشانه‌های اصلی بیماری آلزایمر عدم توانایی در تحکیم یک یادگیری تازه (مثل یادآوری آدرس تازه) و دشواری در جهت‌یابی است. اما خاطرات رویدادهای دور معمولا کمتر آسیب می‌بینند.
تقریبا ۱۰ درصد افراد بالای ۶۰ سال ، زوال عقل دارند و حدود نیمی عقل دارند از آنها مبتلا به آلزایمر می‌باشند. آلزایمر نوعی بیماری ناهمگن از نظر ژنتیکی است که در تمام نژادها دیده می‌شود. ۵ درصد بیماران دچار بیماری خانوادگی با تظاهر زود هنگام ، ۱۵ – ۲۵ درصد دچار بیماری خانوادگی با تظاهر دیررس ، ۷۵ درصد مبتلا به بیماری تک گیر می‌باشند. ۱۰ درصد موارد آلزایمر خانوادگی ، توارث اتوزومی غالب و بقیه چند عاملی را نشان می‌دهند.

مهمترین یافته‌های شناختی بیماری آلزایمر ، رسوب دو پروتئین رشته‌ای پپتید بتاآمیلویید تاو در مغز می‌باشند. پپتید بتاآمیلویید که از پروتئین رمز گردانی شده توسط یکی از ژنهای مستعد کننده به بیماری آلزایمر خانوادگی بوجود می‌آید، در پلاکهای آمیلویید یا پیری در فضای خارج سلولی مخ مبتلایان به آلزایمر یافت می‌شود. پلاکهای آمیلویید ، حاوی پروتئینهای دیگر علاوه بر بتاآمیلویید می‌باشند. از جمله آپولیپو پروتئین E که این هم توسط نوعی ژن مستعد کننده به آلزایمر (APOE) رمز گردانی می‌شود.

اشکال هیپر فسفریله پروتئین تاو (Tau) ، کلافهای نورو فیبریلاری را تشکیل می‌دهند که برخلاف پلاکهای آمیلویید در داخل نورونهای آلزایمر یافت می‌شوند. تاو یک پروتئین مرتبط با میکرو توبولهاست که بطور وافری در نورونهای مغز بروز می‌یابد. این پروتئین ، تجمع و پایداری میکروتوبولها را که بر اثر فسفوریلاسیون کاهش می‌یابد، تقویت می‌کند. تشکیل کلافه‌های و نورو فیبریلازی تاو ظاهرا یکی از علل استحاله نورونی در بیماری آلزایمر است.

آلزایمر که شایعترین حالت بیماری جنون است با از بین بردن حافظه کوتاه مدت آغاز شده و به ضعف بیشتر حافظه، از بین رفتن قدرت تکلم، ادراک، مهارتهای حرکتی، بی ثباتی احساسی و در موارد پیشرفته به بی واکنشی، از بین رفتن حرکت و توانایی کنترل واکنشهای جسمی می انجامد و میتواند در طی ۵ تا ۱۰ سال به مرگ بیمار منجر شود.
این بیماری در دوران میان سالی یا کهن سالی رخ میدهد و با از بین بردن نورونها و اتصالات غشای مخ موجب بروز ضایعات عمده در توده مغز میشود.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:44 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

درباره این بیماری باورهای غلطی وجود دارند که شناسایی آنها به شناخت بهتر آلزایمر منجر خواهد شد:

۱٫ از بین رفتن حافظه بخشی طبیعی از کهن سالی است.
در گذشته چنین تصور میشد که ضعف یا زوال حافظه از عوارض عادی پیری است و حتی گاهی آلزایمر را نیز به حساب ضعف پیری میگذاشتند. اما واقعیت این است که ضعف شدید حافظه نشانه یک بیماری وخیم است.

این مطلب که ضعف حافظه در اثر کهولت امری طبیعی است یا خیر، هنوز به طور یقین ثابت نشده است. عده بسیاری از افراد احساس میکنند که حافظه آنان به مرور زمان دقت خود را از دست داده است اما هنوز یک حکم قطعی علمی در این باره مشخص نشده است و تحقیق پیرامون این موضوع ادامه دارد.

۲٫ بیماری آلزایمر کشنده نیست.
واقعیت این است که آلزایمر کشنده است. این بیماری با ویرانی سلولها در بخشهایی از مغز که برای حافظه اهمیتی حیاتی دارند آغاز میشود. البته تخریب تدریجی سلولها در بخشهای مغز به نارسایی در سیستمهای حیاتی دیگر بدن نیز منجر خواهد شد. علاوه بر این، از آنجایی که افراد مبتلا به آلزایمر معمولا به بیماریهای دیگر مربوط به کهولت نیز مبتلا هستند، فوت آنها لزوما به یک دلیل به خصوص صورت نمیگیرد.

۳٫ نوشیدن نوشابه هایی که در قوطی آلومینیومی بسته بندی میشود و همچنین آشپزی در ظروف آلومینیومی موجب بروز آلزایمر میشود.
واقعیت این است که در طی سالهای ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰، آلومینیوم به عنوان یک مظنون اصلی در بروز آلزایمر مطرح شد. این شک و تردید به بروز نگرانیهایی در رابطه با قرار گرفتن در تماس روزانه با آلومینیوم که از طریق ظروف پخت و پز، قوطیهای نوشابه، داروهای ضد اسید معده و مواد ضد تعریق منجر شد.

از آن زمان به بعد، مطالعات در اثبات نقش آلومینیوم در ایجاد آلزایمر با شکست مواجه شده اند. امروزه متخصصین بیشتر بر زمینه های دیگر تحقیق متمرکز شده اند و عده اندکی آلومینیوم را تهدیدی بر سلامت میدانند.

۴٫ اسپراتام موجب ضعف حافظه میشود.
واقعیت این است که اسپراتام (aspartame) نوعی شیرین کننده مصنوعی است و تحت نامهای تجاری از جمله Nutrasweet و Equal در بازار موجود است و استفاده از آن در اوایل دهه ۸۰ از طرف اداره نظارت بر دارو و مواد غذایی FDA برای شیرین کردن نوشیدنیهای رژیمی و مواد خوراکی دیگر تایید شده است. عده ای از دانشمندان عقیده دارند که تاثیر دراز مدت مصرف این ماده بر سلولهای مغز و در کل سلامت بدن مشخص نیست.

بنابر گزارش FDA، این سازمان به طور مرتب به بررسی اطلاعات جدید در اینباره پرداخته و هیچ نشانه ای از تاثیر مخرب اسپراتام بر سلامتی انسان مشاهده نکرده است.

۵٫ واکسن آنفلوانزا خطر ابتلا به الزایمر را افزایش میدهد
واقعیت این است که نظریه ای که واکسن آنفلوانزا را عامل افزایش خطر ابتلا به آلزایمر دانسته بود، توسط پزشکی آمریکایی مطرح شد که پروانه پزشکی او توسط هیات ممتحنین پزشکی رد شده بود. این فرد ادعا داشت که میتواند با دارویی که از مغز استخوان خود تهیه نموده، بیماری ژنتیکی اوتیسم را درمان کند.

در حقیقت، چندین آزمایش و مطالعه اساسی واکسن آنفلوانزا و واکسنهای دیگر را عامل کاهش دهنده آلزایمر و کسب سلامتی بیشتر دانسته اند.

۶٫ برای متوقف کردن روند آلزایمر درمانهایی وجود دارد.
واقعیت این است که در حال حاضر، هیچ روش درمانی برای معالجه یا متوقف کردن آلزایمر وجود ندارد. داروهای موجود با تایید FDA، تنها میتوانند در بعضی از بیماران موجب ثابت نگهداشتن موقتی وضعیت موجود یا کند نمودن روند زوال حافظه شوند.

آیا این بیماری حالت ارثی هم دارد؟
سن بالا ، سابقه خانوادگی ، جنس مونث بودن و سندرم داون ، مهمترین عوامل خطر ساز برای آلزایمر هستند. در جمعیتهای غربی ، خطر تجربی آلزایمر در سرتاسر عمر ، ۵ درصد است. اگر بیماران ، خویشاوند درجه اولی داشته باشند که آلزایمر در او پس از ۶۵ سالگی بروز کرده باشد، خطر نسبی ابتلای آنها ۳ – ۶ برابر ، افزایش می‌یابد. اگر بیماران خواهر یا برادری مبتلا به آلزایمر پیش از ۶۰ سالگی و نیز یک والد مبتلا باشند، خطر نسبی آنها ۷ – ۹ برابر می‌شود.

آزمایش آپولیپوپروتئین A نوعی آزمایش تشخیصی کمکی است و نباید برای پیش بینی آلزایمر در بیماران بی‌علامت استفاده شود. مبتلایان به سندرم داون ، افزایش خطر ابتلا به آلزایمر را نشان می‌دهند. پس از ۴۰ سالگی ، مبتلایان به سندرم داون ، همواره یافته‌های آسیب شناختی عصبی آلزایمر را دارند و تقریبا ۵۰ درصد آنها ، دچار افت شناختی می‌شوند.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:44 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی


صحبت کردن با تلفن همراه ، فعالیت بخش هایی از مغز را افزایش می دهد

 

پژوهشگران علوم پزشکی  در موسسه ملی سوء مصرف دارو در مریلند آمریکا می گویند نتایج  تحقیقات آنان نشان می دهد انتشار امواج الکترومغناطیسی تلفن همراه می تواند بخش هایی از مغز را که در نزدیکی گوشی قرار دارند تحریک کند و فعالیت آن بخش را افزایش می دهد.

 
 
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، استفاده از تلفن همراه پیش تر نگرانی هایی را میان کاربران این وسیله ایجاد کرده بود، به طوری که بارها مسئله هایی در  باره احتمال ایجاد تومورهای مغزی در پی استفاده از تلفن همراه مطرح شد که همین موضوع دانشمندان را به بررسی تاثیر امواج الکترومغناطیسی این وسیله روی مغز سوق داد، اما نتیجه عکسی از این مطالعات به دست آمد.

مطالعات تازه محققان درباره تاثیر استفاده از تلفن همراه، وجود هرگونه تاثیر مخرب از این وسیله را روی مغز رد کرد.

این مطالعات نشان می دهد، امواج رادیویی ناشی از استفاده از تلفن های همراه، بخش هایی از مغز را که در نزدیکی آنتن تلفن همراه قرار دارند، فعال تر می کند.

تاکنون نیز هیچ نشانه ای از آسیب دیدگی در این بخش از مغز (نزدیکی گوشی) با استفاده از تلفن همراه، دیده نشده است.

محققان در این آزمایش از  ۴۷ داوطلب، اسکن مغزی گرفتند تا تغییرات گلوکزهای متابولیسم شده مغز آنان را هنگام استفاده از گوشی تلفن همراه، بررسی  کنند.

محققان در پی این آزمایش دریافتند  ۵۰ دقیقه مکالمه با تلفن همراه، متابولیسم گلوکز را در بخش های مغزی نزدیک به گوشی تا هفت درصد افزایش می دهد.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:44 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

پژوهشگران توانستند واکسنی را بسازند که افراد را در مقابل هپاتیت C محافظت می کند

 

 پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه کوپنهاگن پس از سال ها تلاش و مطالعه توانستند واکسنی را بسازند که افراد را در مقابل هپاتیت C حفظ می کند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  در نوع C هپاتیت، ویروس در کبد پنهان شده و می تواند باعث بروز سیروز کبدی و حتی سرطان کبد شود.

با پیشرفت این ویروس دیگر هیچ درمانی برای آن باقی نمی ماند و بیمار روز به روز به مرگ نزدیک تر می شود.

مسیر عفونی هپاتیت C و ایدز مشابه هم است. به طور تقریبی از هر ۵ بیمار مبتلا به هپاتیت C، ۱ نفر از لحاظ ایمنی قدرت مقابله با عفونت حاد هپاتیت C را در ۶ ماه نخست ابتلا دارد.

ولی مهم این جاست که بسیاری از بیماران هیچ علامتی از خود نشان نمی دهند و رفته رفته ویروس به عفونت مزمن کبدی تبدیل می شود.

هر ساله حدود ۳ تا ۴ میلیون نفر به این بیماری مبتلا می شوند و شایع ترین علت انتقال آن استفاده از سوزن مشترک در یمان معتادین و نیز تتو کردن با سوزن آلوده است. ۱۵ دردص از آلودگی ها از طریق تماس جنسی و ۱۰ درصد هم از طریق فرآورده های خونی قابل انتقال است.

واکسن ساخته شده طوری عمل می کند که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و عملکرد آن را تسریع می بخشد و مکانیسم های دفاعی بخش هایی از ویروس را که غیر فعال بوده و فعال نشده اند، فعال می کند.
 
 بیمارى هپاتیت C که طبق آمارهاى موجود بیش از ۱۷۰ میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا هستند با نشانه‌هاى عمومى بیمارى هپاتیت همراه است. علائمى مثل تهوع، اسهال و ضعف عمومى. اما زردى پوست یا زردى سفیدى چشم در بیمارى هپاتیت C دیده نمى‌شود. این مسئله یکى از تفاوت‌هاى بارز این نوع هپاتیت با سایر انواع هپاتیت است.
دوره خفتگى بیمارى، یعنى از هنگام ورود ویروس تا شروع فعالیت آن ممکن است بین دو تا ۲۰ ماه به طول انجامد. این امکان هست که پس از ورود ویروس بیمارى هپاتیت C سیستم دفاعى بدن بتواند تا مدتى مقاومت کند. گلبولهاى سفید که در خون شناورند مى‌توانند ویروس‌ها و باکترى‌ها را ببلعند و آنها را در خود هضم کنند. ویروس بیمارى هپاتیت C ممکن است تا مدتى در گلبولهاى سفید به صورت خفته باقى بماند اما این ویروس مى‌تواند به دلایل نامعلومى فعال شود.

شروع فعالیت ویروس گاه به یک سرماخوردگى ساده شبیه است. از آنجا که بیمارى هپاتیت C با زردى همراه نیست غالبا فرد متوجه ابتلا خود به بیمارى نمى‌شود. اما فاکتورهاى کبدى خون که میزان فعالیت آنزیم‌هاى کبدى را نشان مى‌دهند به شدت بالا مى‌رود که نشان‌دهنده بر هم خوردن تعادل در کبد و آغاز بیمارى است.
روند بیمارى در بیمارى هپاتیت C سریع‌تر و آسیب‌هاى حاصل از آن شدیدتر است. از جمله آسیب‌هاى جانبى این بیمارى دردهاى مفصلى و از بین رفتگى بافت کلیه است. متأسفانه بیمارى هپاتیت C بیش از ۸۰ درصد موارد به سیروز کبدى مى‌انجامد. با تشخیص سریع بیمارى و بهره‌گیرى از داروهاى کمکى و بازدارنده مى‌توان از تخریب بیشتر بافت کبد جلوگیرى کرد و بیمارى را تا حدى کنترل کرد.
هپاتیت‌ها به شدت مسرى هستند. مهمترین راه انتقال بیمارى هپاتیت C از طریق تماس مستقیم با خون فرد بیمار و آلوده است. متأسفانه این بیمارى در زندانها و در معتادان تزریقى آمار بالایى نشان مى‌دهد.‌ درمان بیمارى بسیار پرهزینه و مشکل است. مهمترین راه مقابله جلوگیرى از انتقال ویروس است.
واکسن بیمارى هپاتیت C تا به امروز کشف نشده است. اما واکسیناسیون علیه هپاتیت نوع B بدن را بیش از ۷۵ درصد نسبت به هپاتیت نوع C نیز ایمن مى‌کند.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:44 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

خطر شکستگی های استخوانی در بیماران آلوده به ویروس اچ آی وی ۶۰ درصد بیشتر است

 

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که آلودگی به  ویروس ایدز ( AIDS ) بر روی سلامتی  استخوانها در افراد آلوده تاثیر می گذارد  به نحوی که خطر شکستگی های استخوانی در بیماران آلوده به ویروس اچ آی وی ۶۰ درصد بیشتر است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از یونایتدپرس ،  دکتر استفان گرینسپون متخصص بیمارستان دولتی ماساچوست و دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد در بوستون در این باره خاطرنشان ساخت: مطالعات ۱۱ ساله روی بیش از ۸۵۰۰ فرد آلوده به ویروس ایدز و دو میلیون فرد سالم در گروه کنترل نشان داده است که خطر بروز شکستگی های استخوانی به ویژه از ناحیه لگن و ستون فقرات در بین زنان و مردان آلوده به ویروس اچ آی وی ( HIV  )  بالا است که این خطر با بالا رفتن سن بیشتر می شود.

 بنابراین آزمایشات متخصصان نتیجه گیری کردند که نرخ شکستگی های استخوانی در افراد آلوده به ویروس ایدز  ( AIDS )  بسیار بیشتر است.

به گفته دکتر گرینسپون، این خطر در زنان آلوده به ویروس اچ آی وی به ویژه پس از دوران یائسگی بسیار بیشتر خواهد شد.

این متخصصان در مطالعات بعدی خود بررسی خواهند کرد که آیا این ویروس به تنهایی می تواند عامل تشدید شکستگی استخوانی باشد یا عوامل متابولیسمی دیگری نیز در این زمینه نقش دارند.

جزئیات این بررسی در مجله غدد درون ریزشناسی و متابولسم به چاپ رسیده است.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:45 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

ویتامین های گروه B می توانند خطر پیری چشم در سالمندی را به تاخیر بیندازند

 

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج تحقیقات نشان می دهد که  ویتامین های گروه B در کاهش خطر تحلیل رفتن لکه زرد بر اثر افزایش سن (AMD) نقش کلیدی دارند. تحلیل رفتن لکه زرد بر اثر افزایش سن علت بسیار شایع کاهش دید در دوران سالمندی است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، به نقل از ریل ایج ، بررسی های هفت ساله روی زنان میانسال مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی (یا دارای عوامل خطر این بیماری) نشان داده است در زنانی که طی این مدت مکمل ویتامین B مصرف می کردند، احتمال مبتلا شدن به تحلیل لکه زرد بر اثر افزایش سن، بسیار اندک بوده است. این ۳ گروه از ویتامین های گروه B جادویی عبارت از B۶ و B۹ (فولیک اسید) و B۱۲ هستند.

متخصصان چشم پزشکی در مورد چگونگی دور کردن این عارضه با افزایش سن از انسان نظر قطعی ندارند اما این احتمال وجود دارد که خاصیت ضد اکسیدانی این ویتامین ها سطح هوموسیستئین را کاهش می دهد هوموسیستئین از نشانگرهای التهاب است که می تواند به رگهای خونی ظریف و کوچک چشم آسیب برساند.

متخصصان تاکید دارند که برنامه غذایی غنی از ویتامین B مزایای بسیاری از جمله پیشگیری از سکته برای سلامت فرد دارد.

با مصرف مرتب منابع غذایی سرشار از ویتامین های B و اجرای دستورالعمل های زیر می توانید سلامت چشمانتان را ارتقا دهید.

۱) غذاهای مناسب بخورید.

۲) معاینه دوره ای چشمانتان را انجام دهید.

۳) روش های خود را برای حفظ سلامتتان به روز و جدید کنید.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:45 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

میان طاسی سر و سرطان پروستات رابطه معنی داری وجود دارد

 

پژوهشگران  علوم پزشکی اعلام کردند، ریزش موی سر مردان در سن جوانی، با ابتلای آنان به سرطان پروستات پس از میانسالی ارتباط دارد. آنان می گویند نتایج یک تحقیق ثابت می کند که مردان طاس بیش از دیگران در خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند .

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  بر اساس تحقیقی که در گروهی از مبتلایان به سرطان پروستات انجام گرفته است ، شیوع طاسی سر در این افراد در سن جوانی ، دو برابر دیگران بوده است .

محققان بر اساس این بررسی به مردانی که در سن جوانی موهای خود را از دست داده اند توصیه می کنند بیش از دیگران ، معاینات و آزمایشات دوره ای برای تشخیص سرطان پروستات را جدی بگیرند .

جالب است که نتایج یک تحقیقات در سال میلادی گذشته  که در مجله اپیدمیولوژی سرطان انتشار بود ،  کاملا برعکس این مورد بوده است . نتایج آن تحقیقات نشان می داد مردانی که در سنین پایین دچار طاسی سر می شوند کمتر احتمال دارد که به سرطان پروستات مبتلا شوند .
دانشمندان مدرسه پزشکی دانشگاه واشنگتن و فرد هاچینسون طی تحقیقات مشترک بر روی سرطان پروستات کشف کردند که میان ابتلا به طاسی زودرس مردانه و خطر ابتلا به سرطان پروستات رابطه وجود دارد .
آنها با تجزیه و تحلیل ۹۹۹ مورد سرطان پروستات — همه از آنها بین سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۵ تشخیص داده شده بود  ، به این نتیجه رسیده بودند .
پژوهشگران نشان دادند مردان مبتلا به سرطان پروستات معمولا در سنین سی سالگی ریزش مو را تجربه نکرده بودند .
نویسندگان این مطالعه اعلام ککرده بودند که  شروع  زودرس طاسی مردانه با کاهش نسبی خطر ابتلا به سرطان پروستات همراه است

سرطان پروستات , سرطانی است که در غده پروستات به وجود می آید . سرطان پروستات یکی از شایع‌ترین سرطان‌هایی است که مردان را مبتلا می‌کند.

غده پروستات غده‌اى است که تنها در مردان یافت مى‌شود. این غده در زیر مثانه قرار دارد و مایعى به داخل منى ترشح مى‌کند.

سرطان پروستات با نشانه‌هاى مرتبط با دفع ادرار و یا درد شکم تظاهر مى‌کند. این نشانه‌ها با علائم بیمارى‌هاى رایجى مانند عفونت و بزرگى خوش‌خیم پروستات مشابهت دارد.

پروستات غده ای است که تنها در مردان وجود دارد و محل قرارگیری آن در زیر مثانه و قسمت جلوی راست روده (مقعد) می باشد. سرطان به نوعی بیماری گفته می شود که در آن سلولها به شکل غیرقابل کنترلی در داخل بدن شروع به رشد می کنند و سپس بافت ها و اعضای بدن را مورد تهاجم قرار داده و تخریب می نمایند.
غده پروستات اطراف دهانه مثانه و مجاری ادرار و ماهیچه هایی که در هنگام دفع منی منقبض می گردند را احاطه کرده است و یکی از سه غده لازم برای تولید مثل در مردان می باشد. این غده , مایع چسبناک شیری رنگی متشکل از اسیدها و آنزیم ها را تولید می کند که حدود ۱۵ درصد از حجم کل منی را تشکیل داده و در تغذیه و نگهداری سلولهای اسپرم , کمک شایانی می کند.
سرطان پروستات از سلولهای غده پروستات شروع به تکثیر نموده و ممکن است به سایر بخشهای بدن شامل مثانه , روده بزرگ , راست روده و استخوان گسترش نماید.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:45 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

مصرف “شیـر” در بالا بردن قدرت دفاعی بدن در برابر بیماری ها موثر است

 

پژوهشگران علوم پزشکی تاکید می کنند نتایج تحقیقات نشان می دهد کودکانی که روزانه شیر مصرف می‌کنند، ۴۰ درصد کمتر از دیگران در بزرگسالی به سرطان روده دچار می‌شوند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  پروفسور «برایان کاکس» از دانشگاه «اوتاگو» در نیوزلند گفت: کودکانی که روزانه شیر در منزل یا مدرسه مصرف می کنند ۴۰ درصد کمتر به بیماری هایی مانند سرطان روده مبتلا می شوند زیرا “شیر” یک عامل دفاعی و حمایتی برابر  بیشتر بیماری ها همچون سرطان روده است.

وی افزود: مصرف نکردن شیر در  کودکی باعث می‌شود تا این افراد در بزرگسالی ۲۰ درصد بیش از دیگران به سرطان‌های دستگاه گوارش مبتلا شوند.

پروفسور «برایان کاکس» گفت: در پژوهشی از ۵۶۲ فرد بزرگسال مبتلا به سرطان روده بین سنین ۳۰ تا ۶۹ سال، مشخص شد که این افراد در سنین چهار تا شش و در دوران کودکی و نوجوانی یا اصلا شیر مصرف نکرده‌ و یا کمتر از حد معمول از این محصول لبنی استفاده کرده‌اند.

‌دکتر «جودیت برایانز» مدیر شورای تغذیه سالم انگلیس هم گفت:  توزیع شیر در مهدهای کودک و مدارس یک امر مهم است، زیرا کودکان در این سن نیازمند دریافت مواد مغذی و معدنی هستند و فقط از طریق مصرف این ماده لبنی چنین ویتامین‌هایی را دریافت می‌کنند.

این در حالی است که اکنون در بیشتر مدارس انگلیس نه تنها شیر توزیع نمی شود، بلکه مواد غذایی نامناسب و غذاهای آماده میان دانش آموزان توزیع می‌شود.

پژوهشگران تاکید می کنند تحقیقات زیادی وجود دارد مبنی بر این که مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماری‌ های قلبی ‌عروقی را کاهش می ‌دهد. مردانی که بیشتر از دیگران شیر مصرف می‌ کنند، کمتر دچار حملات قلبی می ‌شوند. همچنین مصرف شیر کم‌ چرب به دلیل سرشار بودن از کلسیم میزان کلسترول بد را در خون کاهش داده و میزان کلسترول خوب را بالا می برد، اما فراموش نکنید که منظور ما از شیر، نوع کم چرب آن است .

شیر برای داشتن ناخن‌ها، دندان‌ها و موهایی سالم ‌تر لازم است. این نوشیدنی چون کلسیم فراوان دارد، مصرفش به همراه ویتامین D باعث استحکام استخوان‌ها و دندان ها و تقویت رشد موها و پیشگیری از ریزش آن ها می ‌شود. وجود کلسیم به همراه ویتامین A ، ویتامین های گروه B و پتاسیم مانع از نرم و نازک شدن موها می ‌شود و به درخشان شدن آن ها کمک فراوان می‌ کند.
از آنجا که دوران نوجوانی و کودکی، مرحله ی خیلی مهم در سلامت جسمانی و روانی فرد است، رژیم غذایی سرشار از لبنیات و شیر در این دوران پایه ‌گذار دوران جوانی و میانسالی و حتی سالمندی سالم تر به حساب می آید.

به علاوه، مطالعات نشان می ‌دهد کودکانی که روزانه شیر مصرف می‌ کنند، از سایر کودکانی که علاقه‌ای به خوردن آن ندارند، باهوش ‌ترند.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:45 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

سیگار کشیدن می تواند موجب تشدید حملات ام اس ‌شود

 

بررسی پژوهشگران علوم پزشکی نشان می دهد، سیگاری‌هایی که یک بار دچار حمله “ام . اس” شده‌اند، در مقایسه با افراد غیرسیگاری بیشتر احتمال بروز حمله دوم را دارند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  سیگاری‌هایی که یک بار دچار حمله ام اس شده‌اند، نسبت به افراد غیرسیگاری بیشتر احتمال بروز حمله دوم را دارند. بنابراین ترک سیگار یکی از راه‌های پیشگیری از حملات ام اس است.

        
ترک کردن سیگار یکی از راه‌های پیشگیری از حملات ام اس است ضمن آنکه در مبتلایان به این بیماری، یک سوم حملات به دنبال ابتلا به عفونت‌ها به ویژه سرماخوردگی بروز می‌کند و بیمار باید از تماس با مبتلایان به سرماخوردگی دوری کند و در فصل‌ شیوع سرماخوردگی و آنفلوآنزا نکات بهداشتی عمومی را رعایت کند.

همچنین مبتلایان به ام اس تا حد امکان باید از فشارهای عصبی و اضطراب دوری کنند چون این عامل در بروز یا تشدید حملات ام اس موثر است.

ام اس نوعی بیماری عصبی است که به علت تخریب غلاف سلول های عصبی ، موجب اختلال در انتقال پیام های عصبی و بروز اختلالات حرکتی و حسی در بیماران از جمله فلج اندام ها می شود .

پژوهشی که در گروهی از مبتلایان به ام اس انجام گرفته است نشان می دهد شمار زیادی از این بیماران سابقه تماس با دود سیگار همسر یا اطرافیان خود را دارند.

بر اساس این پژوهش، تماس با دود سیگار، بروز حملات ام اس را نیز در بیمارانی که پیش تر به این عارضه مبتلا شده اند افزایش می دهد .

بیماری MS بیماری است که مجموعه ای از عوامل در ابتلا و بروز آن ، دخیل می باشند.این بیماری نیاز به استعداد ژنتیکی و زمینه ژنتیکی خاص دارد . ژن های ایمنی و سایر ژن ها در بیماری ، نقش دارند .

سیستم ایمنی بدن و پیدایش و پیشرفت بیماری ، نقش مهمی دارد.سلول های T پادتن ها ، آنتی بادی و ماکروفاژها در بروز بیماری نقش دارند.عوامل محیطی مثل ویروس ها ، باکتری ها ، آلودگی ها و سموم محیطی و یکسری عوامل ناشناخته نظیر استرس ، فشار و هیجانات روحی ، زندگی ماشینی ، داروها ، غذاها و … نیز مطرح می باشند.
در حال حاضر در دنیای پزشکی ،مسایلی نظیر ژنتیک ، سرطان ریال ایدز و …مورد توجه خاص قرار گرفته که بیماری MS نیز در این ردیف می باشد. بویژه در طول ۵-۶ سال اخیر ، دیدگاه های درمانی MS تغییر یافته است و قطعاً در آینده نیز مطالب جدیدتری افزوده خواهد شد.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:45 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

دانشمندان موفق به ساخت نوعی اندام مصنوعی شدند که به جای موتور با ذهن کنترل می‌شود

 

پژوهشگران علوم پزشکی با اتصال عصب‌های عضو آسیب دیده به ماهیچه‌های سینه توانسته اند این عضو مصنوعی را بسازند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  هنگامی که فرد معلول به حرکت ماهیچه‌های سینه خود فکر می‌کند، این سیگنال‌ها که پیش تر به دست متصل شده است، توسط عصب‌هایی منتقل می‌شود و با یک رایانه اطلاعات را به پروتزها (عضو مصنوعی) می‌رساند.

این عضو جدید بر پایه تحقیقاتی روی اعصاب موجود در یک عضو قطع شده انجام شد که در پی قطع شدن تا مدت کوتاهی سالم می‌ماند.

این دانشمندان در حال حاضر به تحقیقات خود در این زمینه ادامه می‌دهند که چگونه الگوهای متفاوت از فعالیت مغزی می‌تواند برای کنترل اندام مصنوعی مورد استفاده قرار گیرد.

تیم تحقیقاتی در حال حاضر این سیستم را که به تفسیر سیگنال‌های مغز می پردازد و به بیماران اجازه می‌دهد که روی گستره وسیع‌تری از حرکات کنترل داشته باشند، به خوبی تنظیم کرده‌اند.

در حالی که بیشتر معلولان بدون دست با گذشت زمان، کنترل روی عصب‌های خود را به علت استفاده نکردن طولانی مدت از آنها از دست می‌دهند، عضو جدید که روی یک انسان آزمایش شده است باعث می شود که این سیگنال‌ها قوی‌تر شوند.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:45 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

مصرف امگا ۳ ، سلامت چشم‌ را تا حد زیادی تضمین می‌کند

 

پژوهشگران علوم پزشکی تاکید کردند: مصرف غذاهای سرشار از امگا ۳ کمک فراوانی به پیشگیری از ابتلا به مشکلات بینایی در سالمندان می‌کند و در پیشگیری از نابینایی ناشی از پارگی عروق چشمی موثر است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  به گفته پزشکان، اسید چرب امگا از نازک شدن و خونریزی محیط اطراف شبکیه در چشم جلوگیری می‌کنند.

متخصصان همچنین دریافتند مصرف غذاهایی که حاوی مقدار زیادی امگا ۳ هستند، خطر ابتلا به مشکلات بینایی در سنین بالا به ویژه بیش از ۶۰ سال را تا یک سوم کاهش می‌دهند.

اسیدهای چرب اُمگا-۳ شامل آلفا- لینولنیک اسید و ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) است و در ماهی های آب سرد مانند ماهی سالمون و ساردین، روغن سویا و کانولا، جوانه گندم، روغن گردو، روغن تخم کتان و روغن ماهی یافت می شود.

حضور امگا ۳ در جانداران آبزی همچون قزل آلا، تن، هالیبوت (نوعی ماهی پهن بزرگ) و دیگر جانداران دریایی از جمله خزه و جلبک و نیز گیاهانی نظیر خرفه و همچنین دانه های روغنی را اثبات کرد.اسیدهای چرب امگا ،۳ نقش مهمی در کارکرد فعالیت های مغذی و به خصوص تقویت حافظه و نیز فعالیت های قلب دارند.

کارشناسان موسسه قلب آمریکا بنا بر یافته های خود مصرف مواد حاوی امگا ۳ را حداقل دو بار در هفته توصیه کرده اند. تحقیقات نشان داده است زنان باردار، مادران شیرده و کودکان باید برای تامین امگا ۳ مورد نیاز بدن خود از قرص های مکمل امگا ۳ استفاده نمایند .

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:46 AM
تشکرات از این پست
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

بطور کلی فواید مصرف امگا ۳ شامل موارد زیر می باشد:
۱- کاهش کلسترول و تری گلیسریدهای خون.
۲- کاهش فشار خون.
۳- پیشگیری از بیماریهای قلبی-عروقی. مصرف دو وعده ماهی در هفته خطر سکته و حملات قلبی را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد.
۴- کاهش وزن.
۵- درمان و کاهش دردهای مفاصل-آرتریت روماتوئید و آرتروز.
۶- درمان پوکی استخوان. امگا ۳ جذب کلسیم را افزایش داده و رسوب کلسیم را در استخوانها تسهیل میکند.
۷- درمان افسردگی. افرادی که امگا۳ به اندازه کافی دریافت نمیکنند بیشتر مستعد افسردگی میباشند.
۸- التایم سوختگیها. با کاهش التهاب و تسریع التیام زخمها.
۹- امگا ۳ علایم آسم را تخفیف داده و امگا ۶ آن را تشدید میکند.
۱۰- کاهش دردهای قاعدگی.
۱۱- کاهش التهاب در سرتاسر بدن.
۱۲- جلوگیری از تصلب شرایین.
۱۳- شل شدن و گشاد شدن عروق خونی. حفظ انعطاف پذیری دیواره عروق و پیشگیری از تشکیل پلاک در دیواره عروق.
۱۴- جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی.
۱۵- افزایش سطح هورمون رشد.افزایش رشد عضلات.
۱۶- کاهش لخته شدن خون. خاصیت ضد انعقادی. کاهش ویسکوزیته (گرانروی) خون.
۱۷- افزایش تمرکز و قوه ادراک.
۱۸- نقش در تکامل مغز و رشد سلولهای عصبی و حفظ سلامتی چشمها (مصرف آن به زنان باردار و شیرده توصیه میگردد). درمان خشکی چشم.
۱۹- کاهش بروز سرطانهای پستان، تخمدان، پروستات، معده و روده بزرگ.
۲۰- کنترل و تعدیل اختلالات خود ایمنی.
۲۱- پیشگیری و یا درمان: آلزایمر- آسم- اختلال کم توجهی- بیش فعالی -اختلال دو قطبی-اختلالات تغذیه ای -سرطانها-اگزما-میگرن-پسوریازیس-آکنه.
۲۲- بهبود توان ذهنی و حافظه.
۲۳- جلوگیری از پیری زود رس.
۲۴- کاهش و پیشگیری از آریتمی.
۲۵- تثبیت انسولین وقند خون.
۲۶- پوست را لطیف و نرم میکند.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:46 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

پاسخ به:مطالب علمی - پزشکی

شاید به توان از ویروس سرخک ( Measles Virus ) به عنوان عاملی برای مبارزه با سرطان استفاده کرد

 

پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه تگزاس و مایوکلینیک در تصویری دقیق که از مکانیسم پیچیده مولکولی ویروس سرخک تهیه کردند، امیدوار شدند که بتوان از این ویروس به عنوان عاملی برای مبارزه با سرطان استفاده کرد.

 

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  محققان در تصاویر گرفته شده از مکانیسم حمله ویروس های سرخک به سلول های سرطانی امیدوراند که بتوانند این ویروس ها را به سلاحی مؤثر در برابر سرطان تبدیل کرده و یک گام به این واقعیت نزدیک تر شوند. از این ویروس برای اتصال و ورود به سلول هایی استفاده می شود که آن ها را آلوده کرده است.

عامل سرخک نوعی ویروس بنام  ( Measles Virus )  از خانواده پارامیکسوویروس یا paramyxovirus است.

عوامل مؤثر در این فرآیند دو پروتئینی هستند که پوششی کروی را در اطراف مواد ژنتیکی ویروس سرخک ایجاد می کنند.

یکی از آن ها پروتئین ضمیمه ای است که به مولکول های گیرنده غشای خارجی سلول میزبان متصل شده و پروتئین دیگر، پروتئین ترکیبی است که پوشش ویروسی را با غشای سلول ادغام کرده و باعث می شود ویروس سلول ها را آلوده نماید.

انعطاف پذیری ذاتی پروتئین ضمیمه برای آغاز فرآیند ترکیب سلولی لازم است.

هدف نهایی محققان هدایت ویرس سرخک برای حمله به سلول های سرطانی خاص است و این مستلزم این است که محققان اطلاعات بیشتری درباره مکانیسم عفونت سرخک بدانند.

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

سه شنبه 30 فروردین 1390  9:46 AM
تشکرات از این پست
taghvimi
دسترسی سریع به انجمن ها