0

خدا را شکر برای نعمت جمهوری اسلامی

monaaa
monaaa
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1073

خدا را شکر برای نعمت جمهوری اسلامی

چگونه خدا را شکر گوییم برای این نعمت بزرگ، برای زندگی در ایران اسلامی در این زمان و با این نظام؟

که تنها نظام واقعا اسلامی در سراسر جهان است 

که رهبرش بهترین است نه با جنگ سخت حریفش می شوند نه با جنگ نرم . همیشه شکست می خورند انها که خدا را وارد معادله هایشان نمی کنند. همیشه پیروزند آنها که فقط خدا را دارند. من عاشق نظام و رهبر و مردم با خدایم هستم

من عاشق نظام جمهوری اسلامی هستم چون نور چشم پاکان عالم و امید مجاهدان حقیقی و خار چشم پست ترین هاست و خار چشمشان می ماند و لحظه ای آرامشان نخواهد گذاشت تا آن قیام موعود و نابودی کاملشان  ان شاء الله ولو کره المشرکون

خدا رو شکر می کنم برای راستی وعده هایش؛ برای یاری بی بدیلش وقتی اهل حق راست بگویند و پای حرفشان بایستند ، برای انقلاب اسلامی ایران و برای حفظ آن در تمام هجومهای مستقیم و غیر مستقیم دشمنان داخلی و خارجی

خدا را شکر می کنم ازینکه هرچه پیش آید برای انقلاب اسلامی مان خیرش در همان است، جنگ سختش از اسارت بیمه اش می کند و جنگ نرم فتنه گونش منافقانی را که در آن نفوذ کرده بودند، رسوا می کند و در همه حال مردمش را آبدیده تر و هوشیارتر می کند.

راهپيمايي 22 بهمن

خدا را شکر می کنم برای تمام حضورهای حماسه ساز مردم انقلابی کشورم، برای کفی که از بین می رود و اصالتی که باقی می ماند، برای نهم دی ، برای تمام ۲۲ بهمن ها و برای حماقت دشمنانی که از بیچارگی ساندیس را دلیل شکست تمام تبلیغات و فریبهای هشت ماهه شان اعلام می کنند، به قول  همسنگری ازین عصبانیت بمیرید که حتی ساندیس نظام قدرتش از تمام ماهواره ها و دلارهای شما بیشتر است.

خدا رو شکر می کنم و از او تمنا می کنم که شکرگذار نعمت بی همتایش بمانم و به او پناه می برم که در قول و قلب و فعل اندکی کفران نعمت بورزم و به راستی وعده اش امید دارم که «لَئِن شَكَرْتُمْ لأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ »

خدا را شکر می کنیم و از او بر شکر کامل نعمت نظام جمهوری اسلامی یاری می طلبیم و لأَزِيدَنَّكُمْ را از او امیدواریم و هر لحظه در انتظار رویت خورشیدیم...

امیرالمومنین علی علیه السلام :

کسى کــه کردارش او را بــه جایى نرسانــد ، افتخارات خانــدانش

او را بــه جایى نخواهد رسانیــد.
نهج البلاغه ، حکمت 23

پنج شنبه 12 فروردین 1389  11:43 AM
تشکرات از این پست
samsam iman_karbala
دسترسی سریع به انجمن ها