0

آنري:نمي خواهم مقابل آرسنال قرار بگيرم

joker001
joker001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 361

تيري آنري، مهاجم باشگاه بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرده که نمي خواهد که مقابل آرسنال در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا قرار بگيرد.

قهرمان فصل گذشته رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا می بایست در دور یک چهارم پایانی رقابتهای این فصل مقابل آرسنال قرار بگیرد و دیدار رفت دو تیم روز سی و یکم ماه مارس در ورزشگاه امیریتس برگزار خواهد شد.

این اولین باری است که تیری آنری پس از جدایی اش از رختکن آرسنال و پیوستنش به نوکمپ در سال 2007 مقابل هم تیمی های سابقش قرار      می گیرد.

این مهاجم 32 ساله در آستانه این دیدار حساس گفت:«نمی گویم که برای جنگیدن تلاش نمی کنم، چرا که در هر صورت روند بازی این طور حکم  می کند ولی نمی خواهم روبروی آرسنال بازی کنم. حس بسیار عجیبی خواهد بود که گام در زمین مسابقه بگذارم، حتی با وجودی که این بازی در ورزشگاه امیریتس برگزار شود و ورزشگاه هایبری میزبان این بازی نیست و من با پیراهن دیگری در زمین هستم.»

آنری در پاسخ به پرسشی که آیا درصورت گلزنی به شادی می پردازد یا نه، گفت:« فراموش کنید. نه. من نمی خواهم مقابل آرسنال بازی کنم. به همین سادگی.محبتی که از هواداران آرسنال دریافت کردم را هرگز هیچ جای دیگر ندیدم، چرا که فکر نمی کنم که بتوانم در هیچ تیم دیگری در مدتی به این طولانی ای بازیی کنم. هشت سال! فکر نمی کنم هشت سال را در رختکن هیچ تیم دیگری سپری کنم.من به اندازه کافی سنم بالا رفته است.»

من که میخندم...شما هر کاری دوست دارید بکنید ;)

یک شنبه 8 فروردین 1389  10:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها