خورش رنگین کمان
مواد لازم :
گوشت مرغ پخته و خلال شده
|
5/1 پیمانه
|
کرفس خلال شده
|
1 پیمانه
|
هویج خلال شده
|
نصف پیمانه
|
فلفل دلمه ای خلال شده
|
نصف پیمانه
|
قارچ ورقه شده
|
1 پیمانه
|
ذرت پخته
|
نصف پیمانه
|
پیاز سرخ شده
|
1 قاشق سوپخوری
|
گوجه فرنگی خلال شده
|
نصف پیمانه
|
کره
|
1 قاشق غذا خوری
|
سویا سس
|
به مقدار لازم
|
طرز تهیه :
کره را داخل تابه بریزید. کمی که گرم شد، گوشت مرغ و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید. آن گاه گوشت و پیاز را از داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت دهید. هویج و کرفس را نیز در تابه بریزید و کمی هم بزنید. سپس قارچ ورقه شده، ذرت پخته و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید و کم کم هم بزنید. هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده و کمی تفت بدهید.این غذا فقط با تفت دادن پخته می شود.از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.
جمعه 28 اسفند 1388 11:54 PM
تشکرات از این پست
papeli