خورش پرتقال
مواد لازم :
پرتقال
|
6 عدد
|
مرغ
|
1عدد متوسط
|
كره
|
50 گرم
|
شكر
|
2 قاشق سوپخوری
|
زعفران
|
به مقدار كم
|
خلال پسته
|
2 تا 3 قاشق سوپخوری
|
نمك
|
به مقدار لازم
|
طرز تهیه:
مرغ را در قطعات كوچك ببرید و كمی در كره تفت دهید. سپس پوست یك پرتقال را كه خلال كرده و تلخی اش را گرفته اید با یك تا دو لیوان آب و نمك به مرغ اضافه كنید و بگذارید بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازك پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنید. شكر و زعفران را نیز اضافه كنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را كشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید
جمعه 28 اسفند 1388 11:53 PM
تشکرات از این پست