پفك گردویی
پفك گردویی
مواد لازم
3 عدد
|
زرده تخم مرغ
|
150 گرم
|
پودرقند
|
یك فنجان
|
مغز گردوی خشك شده
|
یك قاشق مرباخوری
|
آرد
|
یك قاشق چایخوری
|
بیكینگ پودر
|
كمی
|
هل یا وانیل
|
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشد و در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر 300 درجه فارنهایت و زمان پخت 15 دقیقه است
جمعه 28 اسفند 1388 11:51 PM
تشکرات از این پست