مانوئل نوير دروازه بان جوان باشگاه شالکه ظاهراً موافقت خود را براي آمدن به باشگاه بايرن مونيخ اعلام کرده است.
به گزارش ايسنا؛ بعضي از مطبوعات آلمان از قول "اولي هوينس" در اين باره مي نويسند که مانوئل نوئر با باشگاه بايرن مونيخ مذاکره کرده است اما شايد سال 2011 به باشگاه بايرن منتقل شود.
روزنامه بيلد در مصاحبه اي با مانوئل نوئر در اينباره از او سؤال کرد که مانوئل نوئر در اين باره مي گويد: هنوز مشخص نيست که من امسال از شالکه جدا شوم يا سال 2011 اما به احتمال زياد فصل بعد را در شالکه خواهم ماند.
از طرفي ديگر مسئولان باشگاه شالکه بارها اعلام کردند که اگر باشگاه بايرن مونيخ خواهان خريد اين دروازه بان است، ما حاضر به مذاکره با اين باشگاه هستيم.
اولي هوينس هم در صحبتهايي به هواداران باشگاه بايرن مونيخ قول داده است که مانوئل نوئر را از باشگاه شالکه به بايرن مونيخ خواهد آورد.
او در اين باره ميگويد: ما سعي خود را براي انتقال نوئر به بايرن مونيخ خواهيم کرد، ما با باشگاه شالکه در اينباره صحبتهايي کردهايم اما هنوز به صورت رسمي درخواست خود را اعلام نکردهايم، چون باشگاه شالکه در حال حاضر آمادگي براي مذاکره درباره اين دروازهبان را ندارد و ما هم قصد داريم با پايان رسيدن فصل جاري با شالکه وارد مذاکره شويم.
مانوئل نوئر از خريدهاي اصلي ما در پايان اين فصل خواهد بود، من و لوئيس ون گال هم با او صحبت کرديم و از گفتههاي او مشخص است که علاقه زيادي دارد که به باشگاه بايرن مونيخ بيايد و من مطمئن هستم که اگر او بخواهد از شالکه جدا شود به بايرن خواهد آمد و اعلام ميکنم که باشگاه هاي ديگر براي خريد او تلاشي نکنند چون هيچ فايدهاي نخواهد داشت، او در مونيخ نسبت به جاي ديگري به مراتب راحت تر خواهد بود چون نامزد او هم در مونيخ زندگي ميکند.
صحبتهاي اولي هوينس ميتواند اولتيماتومي براي باشگاه منچستر باشد که پيش از اين اعلام کرده بود که خواهان جذب اين دروازه بان است.