0

بازيكن تيم ملي جوانان: بازيكنان باريج اسانس با تعصب مقابل ابومسلم بازي كردند

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

ليگ برتر واليبال/
كاشان - بازيكن تيم ملي جوانان گفت:‌ بازيكنان باريج اسانس براي رسيدن به مرحله نيمه نهايي مقابل ابومسلم با تعصب بازي كردند.

' امير غفور ' عصر روز چهارشنبه در گفت وگوي اختصاصي با ايرنا، اظهارداشت: در مرحله يك چهارم پاياني بازيكنان هر دو تيم فشار زيادي را تحمل كردند.

وي افزود: اميد به صعود به مرحله نيمه نهايي و حضور در جمع مدعيان واليبال كشور باعث شد هر دو تيم يك بازي زيبا و تماشاگر پسندي را به نمايش بگذارند.

اين بازيكن باريج اسانس كاشان گفت: بازيكنان تيم ابومسلم همواره هوشمندانه در برابر حريفانش بازي مي كنند، اما در كاشان مغلوب بازي بدون اشتباه بازيكنان و هوادران باريج اسانس شدند.

غفور خاطرنشان كرد: ابومسلم از بازيكنان و سرمربي فهيم و با دانشي بهره مي برد و اين تيم قطعا در والبيال كشور حرف هاي بسياري براي گفتن خواهد داشت.

وي، در خصوص دريافت عنوان پديده ليگ برتر، گفت: من در تيمي بازي مي كنم كه همه بازيكنانش دراين فصل پديده بودند و من هر موفقيتي كه كسب كرده ام، مديون تلاش كادر فني و هم تيم هاي خود هستم.

غفور تاكيد كرد: بازيكنان باريج برابر تيمهاي قدرتمند با انگيزه بالاتري ظاهر شده اند و من به جرات مي توانم بگويم بازي در مقابل پيكان آسانتر از ديدار با ابومسلم خواهد بود.

تيم والبيال باريج اسانس توانست با درخشش بازيكنان با انگيزه و حمايت هواداران در مرحله پلي آف حريف مشهدي خود را با نتيجه سه بر صفر شكست داده و به مرحله نيمه نهايي رقابت هاي واليبال باشگاههاي برتر راه يابد.

تيم واليبال باريج اسانس در بازي اول خود در مرحله نيمه نهايي روز چهارشنبه 31 فروردين ماه جاري در تهران با پيكان اين شهر ديدار خواهد كرد.

چهارشنبه 24 فروردین 1390  10:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها