ماست موسیر
ماست موسیر
ماست موسیر
موسیر تازه اگر داشتید تمیز کنید تکه تکه کنید و در آب سرد به مدت 1ساعت خیس کنید و در این مدت چند بار آبش را عوض کنید چون موسیر تازه خیلی تند است تندی آن به صورتی است که حتی افرادی که غذای تند می خورد دل ادم را می زند پس خوب بشویید تا تندی آن برطرف شود اگر بگذارید خشک شوند این تندی برطرف می شود و پس از خشک کردن پودر نمایید و در بعضی غذاها و تهیه ماست موسیر استفاده کنید اگر هم موسیر تازه نداش موسیر استفاده کنید خیس کنید و تمیز کنید و اجازه دهید خوب آب اضافی گرفته شود و روی پارچه تمیزی پهن کرده نیم خشک شوند .
ماست بهتراست ماست میش ( گوسفند ) باشد چون کیفیت ماست موسیر به ماست هم بستگی دارد ترجیحا اگر ماست سفت باشد خیلی بهتر است یک قاشق مربا خوری پودر موسیردر یک لیوان ماست خوب است خیلی کم نمک در شیشه ای بریزید و هم بزنید و یک روز بیرون از یخچال بگذارید بعد از یک روز در یخچال نگه داری کنید چند روز که ماند ماست موسیر آماده است .
موسیر های تمیز شده و تکه تکه شده را در مقداری ماست بریزید میزان ماست باید کم باشد به طوری باشد بقیه ماست را بعدا اضافه کنیم به عنوان مثال اگر یک لیوان موسیر داریم دولیوان ماست بس است (نمک فراموش نشود ) برای بیرون از یخچال گذاشتن باید دوروز باشد تا موسیر ها جابیا فتند پس از جا افتادن که کمی نرم می شوند و ماست هم مزه موسیر می گیرد بعد از چند روز در یخچال گذاشتن ان وقت موقع اضافه کردن ماست اضافه است ماست را که اضافه کردید ( بسته به نوع کاربردی که می خواهید ماست اضافه کنید ) می توانید برای هر دونوع ماست موسیر کمی پونه و فلفل و یا کرفس کوهی اضافه کنید بعضی ترجیح می دهند بدون ادویه باشد بسته به نوع سلیقه رفتار کنید
سه شنبه 25 اسفند 1388 9:42 AM
تشکرات از این پست