سالاد مرغ با انگور و گردو
مواد لازم:
سس مایونز = ٢/١ فنجان
خامه ترش = ٢/١ فنجان
آبلیمو = ١ ق س
نمک = ١ ق چ
فلفل سیاه = ٢/١ ق چ
سینه مرغ پخته و خرد شده = ١ کیلو
انگور قرمز و سفید = ٣ فنجان
گردو خرد شده = ١ فنجان
برگ کاهو = کمی
طرز تهیه:
سس مایونز، خامه ترش و آبلیمو را با هم مخلوط کرده مرغ پخته، انگور، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم. (دانه های انگور را می توان از وسط به دو نیم تقسیم کرد و یا درسته درون سالاد ریخت)
در زمان سرو گردو ها را به سالاد اضافه می کنیم.
می توانیم در صورت تمایل برای سرو از برگهای کاهو استفاده کنیم. (سالاد را روی برگهای کاهو بریزیم)