0

فرنی انبه

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

فرنی انبه

فرنی انبه (هند)

مواد لازم:

انبه رنده شده = ٢/١ فنجان

آرد برنج = ٢ ق س

شیر پر چرب = ٢ فنجان

شکر = ١ فنجان

پودر هل = ۴/١ ق چ

مخلوطی از بادام، کشمش، پسته و بادام هندی = ٣ ق س

کره = ١ ق س

زعفران = کمی


طرز تهیه:

شیر و آرد برنج را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم تا شیر قوام پیدا کند (حدود ١٠ دقیقه زمان لازم است) بعد پودر هل و شکر را اضافه کرده و به پخت ادامه می دهیم.

در یک قابلمه کوچک کره را داغ کرده و دانه های روغنی را (بادام، بادام هندی، کشمش و پسته) در آن کمی تفت می دهیم قبل از این که مواد تغییر رنگ پیدا کنند آنها را از روی حرارت برداشته و به شیر اضافه کرده و شیر را از روی حرارت برمی داریم  صبر می کنیم تا شیر کمی سرد شود و بعد انبه رنده شده را به شیر اضافه می کنیم خوب هم می زنیم، فرنی را در ظرف سرو ریخته روی آن را با کمی زعفران تزیین می کنیم و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو می کنیم.

می توان به جای آرد برنج از برنج هم استفاده کرده که در این صورت ابتدا برنج را به مدت ٢ الی ٣ ساعت خیس می کنیم و بعد در شیر درحال جوش ریخته و مدت زمان پخت فرنی نیز بایستی طولانی تر شده تا برنج پخته شده و لعاب بیندازد.


سه شنبه 25 اسفند 1388  9:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها