0

سیب زمینی کبابی با اسفناج

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

سیب زمینی کبابی با اسفناج

سیب زمینی کبابی با اسفناج

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ = ٣ عدد

شیر کم چرب = ٢/١ فنجان

پنیر خامه ای = ٢/١ فنجان

پنیر چدار = ١ و ۴/٣ فنجان

پیاز خرد شده = ۴/١ فنجان

نمک = ۴/١ ق چ

فلفل سیاه = ۴/١ ق چ

اسفناج خرد شده = ١٠٠ گرم

پیازچه خرد شده =  کمی


طرز تهیه:

فر را روشن کرده و می گذاریم تا گرم شود (با ۴٠٠ درجه سانتی گراد)

سیب زمینی ها را با پوست خوب شسته،  روی آنها را با چنگال چند سوراخ ایجاد می کنیم و در فر می گذاریم. (حدود ١ ساعت و ربع زمان برای پخت سیب زمینی ها لازم است). بعد سیب زمینی ها را از فر درآورده و می گذاریم تا خنک شوند.

بعد با چاقو سیب زمینی ها را از وسط به دو نیم تقسیم می کنیم و با یک قاشق کوچک کمی از گوشت سیب زمینی را خالی می کنیم (حدود ٢ سانتی متر توی سیب زمینی ها را خالی می کنیم). سیب زمینی های جدا شده را با چنگال یا گوشت کوب خوب له می کنیم.

در یک کاسه بزرگ شیر و پنیر خامه ای را با هم مخلوط می کنیم (با هم زن) بعد سیب زمینی های له شده، یک فنجان از پنیر چدار، پیاز، نمک، فلفل و اسفناج را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

حال از این مواد درون سیب زمینی ها ریخته و روی آنها را با پنیر چدار می پوشانیم.

سیب زمینی های پر شده را به مدت ١۵ دقیقه درون فر می گذاریم تا گرم شده و پنیرها آب شوند. (با ۴٠٠ درجه سانتی گراد) در زمان سرو وقتی سیب زمینی ها را از درون فر درآوردیم روی آنها را کمی پیازچه ریخته و نوش جان می کنیم.

سه شنبه 25 اسفند 1388  9:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها