سالاد مرغ و توت فرنگی (اروپا)
مواد لازم:
سینه مرغ پخته = ٢ فنجان
ساقه کرفس خرد شده = ٢ ساقه
پیاز قرمز خرد شده = ۴/١ فنجان
سس مایونز = ٣/١ فنجان
سس خردل = ٢/١ ق س
آبلیمو = ٢ ق چ
پوست لیمو ترش رنده شده = ١ ق چ
پودر کاری = ۴/٣ ق چ
نمک = ٢/١ ق چ
توت فرنگی خرد شده = ٢ فنجان
کاهو = ۴ برگ خرد شده
طرز تهیه:
سینه مرغ را پخته و به صورت مکعبی خرد می کنیم. پیاز و کرفس را نیز خرد کرده و با مرغ مخلوط می کنیم.
در یک کاسه کوچک سس مایونز، آبلیمو، سس خردل، پوست لیمو ترش، پودر کاری و نمک را با هم مخلوط کرده و به سس را روی مرغ و مابقی مواد ریخته و مخلوط می کنیم روی ظرف را می پوشانیم و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال می گذاریم.
در زمان سرو توت فرنگی ها را خرد کرده و به سالاد اضافه می کنیم.
در ظرف سرو برگهای کاهو را چیده و سالاد را روی برگهای کاهو ریخته و سرو می کنیم.
در صورت تمایل می توانید کاهو را نیز خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.