0

مرغ با سس گشنیز (هندی)

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

مرغ با سس گشنیز (هندی)

مرغ با سس گشنیز (هندی)

مواد لازم:

روغن مایع = ۴ ق س

برگ بو = ٣ عدد

هل = ۶ عدد

چوب دارچین = ۵ سانتی متر

میخک = ۵ عدد

فلفل قرمز خشک = ٢ عدد

مرغ خرد شده = یک کیلو

کشمش = ۴ ق س

ماست = ١٢٠ گرم

نمک = ١ ق چ

فلفل کاین = ٨/١ الی ۴ /١ ق چ

زنجبیل = ۵ سانتی متر

آب = ٣ ق س

فلفل سبز تند = ١ الی ٢ عدد

اسفناج خرد شده = ٢٨٠  گرم

گشنیز خرد شده = ۴٠٠ الی ۵٠٠ گرم

تخم خردل = ٣ ق چ

برنج جهت سرو

 


طرز تهیه:

روغن را در یک قابلمه ریخته وقتی کاملاً داغ شد برگ بو، دارچین، هل، میخک و فلفل قرمزهای خشک شده را درون روغن داغ ریخته، چند ثانیه تفت می دهیم تا وقتی که برگ بوها قهوه ای رنگ شوند بعد مرغ ها را درون قابلمه ریخته و حدود ٢ الی ٣ دقیقه با حرارت زیاد مرغ ها را تفت می دهیم تا  مرغ ها طلایی رنگ شوند، حال کشمش،  ماست، فلفل سیاه و نمک را به مرغ ها اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته و حدود ١۵ دقیقه زمان پخت می دهیم.

در این مدت سس را آماده می کنیم. زنجبیل را به همراه ٣ ق آب داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم بعد به ترتیب فلفل سبز، گشنیز و اسفناج ها را داخل مخلوط کن ریخته وقتی تمامی مواد کاملا صاف و یکدست شده از مخلوط کن خارج کرده کمی نمک به سس اضافه می کنیم.

وقتی ١۵ دقیقه زمان پخت مرغ سپری شد سس آماده را به مرغ ها اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته به مدت ١٠ دقیقه زمان پخت می دهیم.

این خوراک به همراه برنج سرو می شود.

در زمان سرو برگ بوها و چوب دارچین را از خوراک خارج می کنیم.

سه شنبه 25 اسفند 1388  9:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها