مرغ با سس گشنیز (هندی)
مواد لازم:
روغن مایع = ۴ ق س
برگ بو = ٣ عدد
هل = ۶ عدد
چوب دارچین = ۵ سانتی متر
میخک = ۵ عدد
فلفل قرمز خشک = ٢ عدد
مرغ خرد شده = یک کیلو
کشمش = ۴ ق س
ماست = ١٢٠ گرم
نمک = ١ ق چ
فلفل کاین = ٨/١ الی ۴ /١ ق چ
زنجبیل = ۵ سانتی متر
آب = ٣ ق س
فلفل سبز تند = ١ الی ٢ عدد
اسفناج خرد شده = ٢٨٠ گرم
گشنیز خرد شده = ۴٠٠ الی ۵٠٠ گرم
تخم خردل = ٣ ق چ
برنج جهت سرو
طرز تهیه:
روغن را در یک قابلمه ریخته وقتی کاملاً داغ شد برگ بو، دارچین، هل، میخک و فلفل قرمزهای خشک شده را درون روغن داغ ریخته، چند ثانیه تفت می دهیم تا وقتی که برگ بوها قهوه ای رنگ شوند بعد مرغ ها را درون قابلمه ریخته و حدود ٢ الی ٣ دقیقه با حرارت زیاد مرغ ها را تفت می دهیم تا مرغ ها طلایی رنگ شوند، حال کشمش، ماست، فلفل سیاه و نمک را به مرغ ها اضافه می کنیم درب قابلمه را گذاشته و حدود ١۵ دقیقه زمان پخت می دهیم.
در این مدت سس را آماده می کنیم. زنجبیل را به همراه ٣ ق آب داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم بعد به ترتیب فلفل سبز، گشنیز و اسفناج ها را داخل مخلوط کن ریخته وقتی تمامی مواد کاملا صاف و یکدست شده از مخلوط کن خارج کرده کمی نمک به سس اضافه می کنیم.
وقتی ١۵ دقیقه زمان پخت مرغ سپری شد سس آماده را به مرغ ها اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته به مدت ١٠ دقیقه زمان پخت می دهیم.
این خوراک به همراه برنج سرو می شود.
در زمان سرو برگ بوها و چوب دارچین را از خوراک خارج می کنیم.