0

آبگوشت کشک

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

آبگوشت کشک


طرز تهیه آبگوشت کشک

● مواد مورد نیاز:

▪ گوشت گوسفند با استخوان: ۵۰۰ گرم؛
▪ نخود و لوبیا سفید خیس کرده: ۱ لیوان؛
▪ پیاز: ۱ عدد؛
▪ زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ کشک جوشانده: ۱ تا ۲ لیوان؛
▪ بادمجان کوچک سرخ شده: ۶ تا ۸ عدد؛
▪ سیب زمینی: ۳ عدد.
● طرز تهیه:

گوشت را در مقداری آب می ریزیم و می گذاریم تا جوش بیاید. سپس کف آن را گرفته همراه با پیاز، نخود، لوبیا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) می گذاریم تا بپزد.
بعد از پختن گوشت، بادمجان و سیب زمینی را اضافه کرده و با کمی نمک می گذاریم تا بپزد و در آخر کشک را افزوده سرو می کنیم. در صورت تمایل می توان گوشت، نخود و سیب زمینی را کوبید و بادمجان را در کنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با کشک و نعنا داغ تزئین و سرو کرد.
سه شنبه 25 اسفند 1388  9:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها