روش تهیه کلوچه بادام
●مواد لازم
▪ دو و یک دوم فنجان آرد
▪ یک چهارم فنجان بادام آسیاب شده
▪ یک و یک چهارم فنجان شکر
▪ سه عدد سفیده تخم مرغ
▪ نصف قاشق مرباخوری وانیل
▪ یک قاشق مرباخوری عصاره بادام
▪ نصف فنجان شکر
● طرز تهیه
فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در غذاساز آرد و شکر را باهم مخلوط کرده و به آن عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید برای چند ثانیه مخلوط شوند. تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده تا خمیری یکنواخت به دست آید. خمیر را در قالب های کروی شکل ریخته و روی آن شکر بپاشید و آن را به مدت ۲۴ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.سپس شیرینی جات را در مکانی سرد و خشک قرار داده و پس از گذشت ۳۰ دقیقه میل کنید.