مواد لازم
– سینه مرغ ۲ عدد
– پیاز متوسط ۱ عدد
– نمک و فلفل به میزان لازم
– برنج ۵ پیمانه
– ذرت پخته ۱ پیمانه
– نخود فرنگی ۱ پیمانه
– قارچ ۱ پیمانه
– فلفل دلمه ای حدودا نصف پیمانه
– روغن و زعفران به مقدار لازم
– کنجد بو داده به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ ، پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه را مخلوط می کنیم چند ساعت بماند ( سینه بهتر است ) و آنرا درون روغن تفت می دهیم . برنج را آبکش کرده و مرغ را که تفت داده ایم لا به لای برنج به همراه فلفل دلمه ای ، قارچ ، نخود فرنگی و ذرت می ریزیم و کنجد می پاشیم و روی آنرا زعفران و روغن می دهیم تا دم بکشد .