مواد لازم :
سیر دو حبه
مغز نان باگت ۲/۱ ۱ پیمانه
شیر ۲/۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن مقداری
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
جعفری ساطوری ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه کاری به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر گودا ۸۰ گرم
طرز تهیه :
مغز نان باگت را در شیر خیس کرده پیاز را با رنده درشت رنده می کنیم و در کمی روغن تف می دهیم , سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه می کنیم . گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند . پیاز, جعفری خرد شده , رب گوجه فرنگی , نمک , فلفل , ادویه کاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه کرده و همراه تخم مرغ خوب ورز می دهیم . از مایه مقداری برداشته وبه صورت کلوچه گرد در می آوریم و در آرد می غلطانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سینی فر قرار می دهیم . پنیر گودا را رنده نموده و روی هر کلوچه مقداری می ریزیم . فر را از قبل روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نموده , سینی را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم.