0

کلوچه گوشت

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

کلوچه گوشت

مواد لازم :

سیر         دو حبه
مغز نان باگت      ۲/۱ ۱ پیمانه
شیر       ۲/۱ پیمانه
پیاز        ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن        مقداری
گوشت چرخ کرده          ۵۰۰ گرم
جعفری ساطوری        ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی        ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه کاری       به میزان لازم
تخم مرغ       ۱ عدد
پنیر گودا        ۸۰ گرم

طرز تهیه :

مغز نان باگت را در شیر خیس کرده پیاز را با رنده درشت رنده می کنیم و در کمی روغن تف می دهیم , سیر را ریز خرد نموده و به پیاز اضافه می کنیم . گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند . پیاز, جعفری خرد شده , رب گوجه فرنگی , نمک , فلفل , ادویه کاری و مغز نان باگت خیس شده در شیر را به گوشت اضافه کرده و همراه تخم مرغ خوب ورز می دهیم . از مایه مقداری برداشته وبه صورت کلوچه گرد در می آوریم و در آرد می غلطانیم و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم. (حرارت خیلی ملایم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سینی فر قرار می دهیم . پنیر گودا را رنده نموده و روی هر کلوچه مقداری می ریزیم . فر را از قبل روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نموده , سینی را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار می دهیم.

سه شنبه 25 اسفند 1388  9:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها