مدتی است که از استاد علیرضا افتخاری هیچ خبری نیست حتی سایت خود استاد هم از اوضاع و احوال استاد افتخاری هیچ خبری ندارد .متن پایین برگرفته از سایت علیرضا افتخاری است:
وباز هم دستان پشت پرده کسانی که نام خود را منتقد گذاشتند! که نه تنها منتقد نیستند که بحق سرکوبگرانیند که تیشه در دست ، بر درخت فرهنگ و ادب و تاریخ و هنر ایران ضربه می زنند. این بی انصافیها ادامه یافت تا مدتی پیش که خواستیم از استاد خبری بگیریم دیدیم که .... بله . استاد حاضر به واگذار کردن تلفنهای همراه و منزل و بی اطلاع گذاشتن دوستدارانش شدند پیگیر شدم و دیدم واقعیت دارد و ظاهرا دیگر دسترسی به استاد نیست. از ادارات فرهنگ و ارشاد اصفهان و تهران خواستار اخباری هرچند کوتاه از وضعیت ایشان شدم متاسفانه ابراز بی اطلاعی کردند. این پست را نوشتم بدون هیچ خبر یا مصاحبه ای از استاد افتخاری! حرف من تنها گله و شکایت است از کسانی که مسبب اصلی این فشارهای روحی بر استاد و خانواده محترمشان شدند. شاکیم از دون صفتانی که بویی از مرام و انصاف نبردند . در ایامی بسر میبریم که نام حسین (ع) ذکر زبانهاست و ازادگی و آزاده زیستن را یادآور است. چرا در مملکتی که پرچمدار اسلام است و نام اهل بیت چون رود روان،نباید سیره و منش انها سرلوحه کردارمان باشد. متاسفانه نه تنها اینگونه نیست که روز بروز جو حسادت و خودخواهی و سرکوب کردن یکدیگر و صدها صفت ناپسند دیگر جامعه را فراگرفته است. وقتی بزبان عدالت علی (ع) حکمفرماست ، پس سکوت نشانه چیست؟!
گله مندم از فرهنگ و ارشاد که در برهه ای از زمان، باعث آزردگی خاطر هنرمندان میشوند. یاد دارم چند ماه پیش وقتی با استاد صحبت میکردم، آنقدر از این مسائل و ندادن مجوز برای اجرای کنسرت ناراحت بودند که نتوانستند صحبت کنند. چرا باید هنرمندی که سالهای سال هنر و زندگیش را برای این مرز و بوم ایثار کرده ، باید مورد بی مهری قرار گیرد.استاد افتخاری و هنرمندانی چون ایشان که موسیقی سنتیمان ریشه در حنجره شان دارد، میراث فرهنگی این مرز و بومند که باید در تاریخ به ثبت رسند. با شمایم که با نقابی از دوستی و محبت ریشه به فرهنگ و هنر اصیل ایرانی میزنید، که خشت خشت آن با خون عزیزی از عزیزانمان بنا شده است. هنرمند اگر در اوج است از نظر شما باید بزیر کشانید و نباید پرو بال گیرد. شاید به ضررتان باشد...!
زمانی می فهمیم که دیگر دیر شده و خدای ناکرده بعد از صد سال او را از دست دادیم، تازه یادمان می آید که فلانی هم بود! شروع میکنیم به تعریف و تمجید و ذکر مناقب. فلان جشنواره را برپا کنید و بهمان یادواره بگیرید که نامش زنده بماند! آری مرده پرستی صفت ماست.
و اینجاست که دیار بیگانه به سرزمین مادری ترجیح داده میشود...
و بیش از همه گله مندم از استاد عزیزمان! چرا باید دوستداران را بی خبر گذاشته و تنها ابزار دسترسی را دریغ دارند. مگر ما نمیدانیم چه آزارها که بر شما روا دانستند. مگر همیشه حامی و پشتیبان نبودیم . پس چرا؟؟؟؟
مگر قرار نبود غزل و آواز شود نهاد موسیقی اصیل ایران زمین. پس کجا رفت؟!
جایی گفته بودم:" صدای شما آرامشی سبز است، نگذارید کج سلیقگی نابلدان این آرامش را دستخوش طوفان کند."
اینک میگویم: " استاد شما سرو استوار موسیقی ایرانید، استوار و سرفراز بمانید که سرو خمیده نمیشود. کاری کنید که بیدها با طوفانی که میسازند بلرزند.
در این مدت سایت استاد افتخاری فقط یک کار عالی انجام داده اند و آن هم انتشار دانشنامه ای از استاد افتخاری است .
دریافت دانشنامه موسیقایی استاد علیرضاافتخاری
سرور شماره دو
.............................................
درصورتی که از سرویس اینترنت پر سرعت استفاده نمی کنید ، به واسطه لینکهای زیر قادر خواهید بود نرم افزار را در قالب چهار فایل جداگانه دریافت کرده و نسبت به اتصال فایلها با استفاده ازبرنامه های ویژه فشرده سازی اقدام کنید
سرور شماره یک ؛
...
سرور شماره دو ؛
دريافت بخش اول
دريافت بخش دوم
دريافت بخش سوم
دريافت بخش چهارم
در پایان لازم به یاد آوری است که زحمت تهیه و تدوین این نرم افزار ارزشمند و زیبا بر عهده ی ناصر قره باغی و وحید جعفری بوده است که از این عزیزان بخاطر این زحمت زیاد اما بی چشم داشت شان٬ تشکر فراوان می کنم و سلامتی و توفیقات الهی برای شان آرزومندم.
و در پایان این بحث میتوان این سوال را پرسید چرا هیچ خبری از استاد نیست و مقصر کیست؟؟؟؟؟