0

له من خداحافظی می کند ؟

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

له من خداحافظی می کند ؟

ينس لمن تابستان به حضور خود در اشتوتگارت پايان خواهد داد. 

سنگربان اسبق تيم ملى آلمان در آخرين مصاحبه مطبوعاتى خود عنوان كرده است كه به هيچ عنوان قصد ندارد قراردادش را با اشتوتگارت تمديد كند. 
وى در اين مورد به خبرنگار بيلد گفت: «تابستان قراردادم با اشتوتگارت به اتمام مى رسد و من قصد ندارم قراردادم را با اين تيم تمديد كنم. 

در اين مورد تصميم قطعى خودم را گرفته ام و به هيچ عنوان نظرم عوض نمى شود.»حضور دروازه بان جوان و آينده دار در تركيب اشتوتگارت يكى از دلايلى است كه باعث شده لمن چنين تصميمى بگيرد: «اشتوتگارت دو دروازه بان جوان دارد كه هر ۲ مى توانند آينده فوتبال آلمان را در درون دروازه تمديد كنند. اسون اولرايش و الكساندر اشتولز رقابت بسيار خوبى با يكديگر دارند و اصلاً منصفانه نيست اين ۲ دروازه بان خوب و جوان روى نيمكت بنشينند. 

مطمئنم هر دوى آنها از رفتن من خوشحال مى شوند و باانگيزه اى مضاعف براى قرار گرفتن در تركيب اصلى اشتوتگارت تلاش خواهند كرد.»لمن در ادامه مى افزايد: «يكى ديگر از دلايلى كه باعث شده از پيشنهاد تمديد قرارداد اشتوتگارت استقبال نكنم مسير رفت و آمدم به محل تمرينات است. 
هر روز ساعت ها رانندگى مى كنم و اين من را خسته مى كند.»لمن در پايان در مورد احتمال خداحافظى خود از دنياى فوتبال اين طور مى گويد: «طبق برنامه اى كه دارم قصد دارم تابستان از فوتبال خداحافظى كنم اما بارها به من ثابت شده كه هيچ چيز را نمى توان قاطعانه گفت. 

شايد هم بعد از اشتوتگارت براى ادامه حضورم در دنياى فوتبال با يك تيم ديگر قرارداد ببندم. احساس مى كنم هنوز از نظر بدنى در شرايطى هستم كه بتوانم به حضور در دنياى حرفه اى ادامه دهم اما شايد شرايط در ماه هاى آتى تغيير كند و من احساس خستگى كنم. 

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 21 اسفند 1388  4:28 PM
تشکرات از این پست
B4ll430k
B4ll430k
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

پاسخ به:له من خداحافظی می کند ؟

ساعت ها رانندگی فرنود خنده داری برای کناره گیری از فوتبال بود

اما له من بهتره دیگه خداحافظی کنه به نظر من
جمعه 21 اسفند 1388  9:09 PM
تشکرات از این پست
doctor114