0

تست کنجد ومیگو

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

تست کنجد ومیگو



مواد لازم :

175 گرم     میگوی پاك شده
دو ساقه     پیازچه
50 گرم     كنجد
دو قاشق چایخوری     پودر زنجبیل
دو حبه     سیر له شده
یك قاشق غذاخوری     آرد ذرت
شش عدد     نان تست
نصف قاشق غذاخوری     كره
دو عدد      سفیده تخم مرغ
به میزان لازم       نمك و فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری     سویا سس
به میزان لازم      روغن نباتی

طرز تهیه :

ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، كره ، تخم مرغ و نمك و فلفل  را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می كنیم تا یك مایه ی خمیری شكل به دست آید .
مقداری از این مایه ی خمیر را به صورت یكنواخت روی هر یك از نان های تست قرار می دهیم.
روی سطح مواد را با كنجد پوشانده و با فشار دست كنجدها را به مواد می چسبانیم . بعد از آن نان ها را در روغن سرخ می كنیم.
به هنگام سرو می توانیم به صورت مثلثی آنها را برش دهیم . این غذا همراه سس سرو می شود.
پنج شنبه 20 اسفند 1388  11:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها